VLINDERS, EEN MOOIE BOODSCHAP

Na weer een paar mooie consulten vanmorgen, zat ik even buiten te lunchen met Monique. We hadden het over hoe bijzonder de gesprekken zijn met de overleden dierbaren en de treffende informatie die doorgegeven wordt.

Elk consult is anders en elke keer is er de bevestiging van de band van liefde die altijd blijft bestaan. Ik sprak mijn dankbaarheid uit naar de spirituele wereld en op dat moment vlogen er ongeveer 10 vlinders de tuin in. Ze maakten een rondje en er kwam er eentje op m’n shirt zitten ten hoogte van m’n hart. Daarna vlogen ze met z’n allen weer weg.

De spirituele wereld is altijd om ons heen, en wat zijn ze blij als ze met ons kunnen communiceren! En wat fijn dat ze dat op deze manier weer laten weten.

OVERZICHT

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL