JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

ZOMER 2021

VERDIEPINGSCURSUS

DIERENCOMMUNICATIE

& HEALING

Met Symone Ottevangers

SYMONE BLOKJE.jpg

 Symone Ottevangers

TWEEDAAGSE WORKSHOP

_ Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart. _

Dieren zijn gevoelige wezens, net als wij. Zoals we allemaal weten zijn het unieke persoonlijkheden. Ze hebben verzorging, eten, lol, beweging, vriendschap en liefde nodig, net als wij eigenlijk. Ze hebben hun voorkeuren, zijn soms bang en hun gedrag kan soms een uitdaging zijn, als hun behoeftes niet begrepen worden of als iets traumatisch is voorgevallen. Dieren willen gehoord worden, net als mensen. Dierencommunicatie gaat over luisteren naar onze dieren, en dat luisteren doen we met onze zintuigen. 

 

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren 'luisteren' naar dieren. We leren hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken zodat we dieren nog beter leren te begrijpen. We leren hoe dieren denken, we kunnen erachter komen hoe bepaald gedrag veroorzaakt wordt en hoe we dat op kunnen lossen. We kunnen erachter komen waar ze van houden en wat ze willen dat wij doen. Soms kunnen we dierencommunicatie gebruiken om een vermist dier op te sporen. We gaan ook aandacht geven aan healing voor dieren. We gaan aan de slag met de verschillende healing methodes voor dieren. Je leert hoe je kunt voelen waneer en waar een dier pijn heeft. 

We leren deze dagen van en met elkaar door ervaringen

uit te wisselen, je vragen te stellen en contact te maken

met elkaars dieren.

Op deze dag is er ook aandacht voor je eigen innerlijk; hoe meer jij in balans bent, hoe dieper de contacten met dieren. Door mooie en helende meditaties zal je meer balans gaan ervaren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

* verschillende manieren van vragen stellen,
* verschillende manieren om informatie van het dier te ontvangen

   en naar het dier te zenden,
* ethiek van een dierencommunicator,
* eigen blokkades en wat te doen,
* je ontvangst stand oefenen door meditaties,
* communiceren met elkaars dier en van elkaar leren,
* alle ruimte voor vragen stellen,
* de vertaling richting eigenaar van het dier,
* communiceren met overleden dieren,
* gedragsproblemen en hoe op te lossen,
* praktijkvoorbeelden,

* healing methodes,

* lichaamsscan om pijn op te scoren.

 

De workshop wordt gegeven door Symone Ottevangers.

 

Wie is Symone

Via Helen DaVita kwam ik in contact met Symone en ik boekte een consult voor ons Roemeense hondje Puck bij haar. Vanaf dat moment ben ik fan van Symone en Puck ook. Ze is sinds het consult helemaal opgebloeid en we begrijpen haar steeds beter.

Dieren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven en vanaf kleins af aan heeft ze een fascinatie voor paarden. Tot haar grote blijdschap kreeg ze een pony en later nog een paard.

Helaas raakte deze geblesseerd en Symone kwam in contact met een dierentolk. Ze vond dat zo bijzonder dat ze zelf ook diverse cursussen is gaan volgen. Behalve de communicatie met dieren is ze zich ook gaan verdiepen in healing voor dieren en ze gebruikt verschillende methodes daarvoor. Ondertussen weten steeds meer mensen de weg naar Symone te vinden en ze heeft al jarenlang een succesvolle praktijk voor dierencommunicatie en healing in Groningen. 

Symone heeft een grote liefde voor alle dieren en samen met haar ervaring en kennis beloofd dit een hele bijzondere workshop te worden.

Er zijn vele overeenkomsten in het mediumschap en de communicatie met dieren. Daarom heb ik samen met Symone een mooi programma samengesteld.

DEZE DAGEN ZIJN GESCHIKT VOOR IEDEREEN DIE ERVARING HEEFT IN HET MEDIUMSCHAP OF WORKSHOPS DIERENCOMMUNICATIE GEVOLGD HEEFT EN MEER VERDIEPING ZOEKT.

Deze dagen zijn een mooie aanvulling op de vorige keer dat Symone in Zeewolde was. 

 We werken met een aantal aanwezige dieren

en met foto's van dieren.

2 DAAGSE WORKSHOP

RESERVEER

DATUM data volgt z.s.m.

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 250,- euro

Inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch

DIEREN

COMMUNICATIE

52582653_1991017267672680_27960891564076

Er is maximaal plaats voor 8 - 10 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Meld je snel aan want er zijn nog slechts een paar plaatsen vrij!