top of page

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

Dieren zijn gevoelige wezens, net als wij. Zoals we allemaal weten zijn het unieke persoonlijkheden. Ze hebben verzorging, eten, lol, beweging, vriendschap en liefde nodig, net als wij eigenlijk. Ze hebben hun voorkeuren, zijn soms bang en hun gedrag kan soms een uitdaging zijn, als hun behoeftes niet begrepen worden of als iets traumatisch is voorgevallen. Dieren willen gehoord worden, net als mensen. Dierencommunicatie gaat over luisteren naar onze dieren, en dat luisteren doen we met onze zintuigen.

photo-1581217184298-f88b12171fb2.jpeg
jake-nackos-o8KrQQM5NDM-unsplash.jpg

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren 'luisteren' naar dieren. We leren hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken zodat we dieren nog beter leren te begrijpen. We leren hoe dieren denken, we kunnen erachter komen hoe bepaald gedrag veroorzaakt wordt en hoe we dat op kunnen lossen. We kunnen erachter komen waar ze van houden en wat ze willen dat wij doen. Soms kunnen we dierencommunicatie gebruiken om een vermist dier op te sporen. We gaan ook aandacht geven aan healing voor dieren. We gaan aan de slag met de verschillende healing methodes voor dieren. Je leert hoe je kunt voelen waneer en waar een dier pijn heeft. 

Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart.

Op deze dag is er ook aandacht voor je eigen innerlijk; hoe meer jij in balans bent, hoe dieper de contacten met dieren. Door mooie en helende meditaties zal je meer balans gaan ervaren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 

Verschillende manieren van vragen stellen,

Verschillende manieren om informatie van het dier te ontvangen en naar het dier te zenden,

Ethiek van een dierencommunicator,

Eigen blokkades en wat te doen,

Je ontvangst stand oefenen door meditaties,

Communiceren met elkaars dier en van elkaar leren,

Alle ruimte voor vragen stellen,

De vertaling richting eigenaar van het dier,

Communiceren met overleden dieren,

Gedragsproblemen en hoe op te lossen,

Praktijkvoorbeelden,

Healing methodes,

Lichaamsscan om pijn op te scoren.

Waarom dierencommunicatie?

Van jongs af aan was ik al gek op dieren. Thuis hadden we 2 katten en ik kon m’n geluk niet op toen we onze eerste hond kregen, de Ierse Setter Summer. Prachtige hond die lachte als je thuiskwam.

Toen ik op mezelf ging wonen kwam mijn eerste eigen puppy Misty, een Cavalier King Charles Spaniël. Misty werd na ongeveer een jaar doof en daarom moesten we op een andere manier communiceren.

Via gebaren en telepathisch contact begrepen we elkaar uitstekend. Daarna kwamen Chica en Tess, 2 lieve Cavaliertjes en Nicky, onze blonde Amerikaanse Cocker Spaniël. Die we helaas op 18 augustus dit jaar hebben moeten laten inslapen.

Nu wonen Jessie en Puck bij ons, 2 Roemeense dametjes die het hier erg goed naar hun zin hebben.

Nicky was een heel bijzonder hondje die bij alle consulten en workshops aanwezig was. Ze wist precies wanneer mensen healing nodig hadden en Nicky en ik begrepen elkaar zonder woorden.

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met collega medium Helen DaVita. Helen heeft een grote liefde voor dieren en heeft zich jarenlang verdiept in dierencommunicatie. Ik heb haar toen gelijk uitgenodigd om een workshop dierencommunicatie te geven en gelukkig zei ze ja. Dat waren heerlijke dagen en daarna heb ik nog diverse trainingen bij Helen gevolgd.

Via Helen kwam ik in contact met Symone Ottevangers en ik boekte een consult voor Puck bij haar, het was onvoorstelbaar hoe Puck is opgebloeid na het gesprek met Symone en we begrijpen elkaar steeds beter.

Dierencommunicatie-workshop.jpg

Dieren kunnen heel goed vertellen wat ze willen en wat ze nodig hebben. Ze reageren heel goed op healing en telepatisch contact.

Overeenkomsten

 

Er zijn vele overeenkomsten in het mediumschap en de communicatie met dieren. Daarom heb ik een mooi programma samengesteld.

  • Heb jij een liefde voor dieren en wil je ze beter leren begrijpen, voel je dan welkom om mee te doen met de 2 daagse workshop. Je hebt geen ervaring nodig.

 

  • We werken met een aantal aanwezige dieren en met foto's van dieren.

  • We leren deze dagen van en met elkaar door ervaringen uit te wisselen, je vragen te stellen en contact te maken met elkaars dieren.

Er is maximaal plaats voor 8 - 10 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Meld je snel aan want er zijn nog slechts een paar plaatsen vrij!

_edited.png

Datum data volgt zsm

Tijd 10.00 tot 16.00 uur

Kosten 250,- euro

Locatie Zeewolde

Inclusief Koffie, thee, wat lekkers

en een uitgebreide lunch.

BINNENKORT
bottom of page