top of page

lees verder

Tijdens de vele consulten die ik heb gegeven merkte ik dat mensen vaak tegen dezelfde problemen aanliepen. Daarom ben ik me de laatste jaren gaan verdiepen in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Ik heb in 2018 de opleiding systemisch coachen succesvol afgerond bij het Hellinger instituut en in 2019 de opleiding Familieopstellingen bij Ingrid Dijkstra. Samen met spiritueel coach Sonja Elferink heb ik veel gewerkt met familieopstellingen en systemisch werken. We zijn allemaal verbonden met onze familie en onze voorouders, zij spelen een grotere rol in ons leven dan we vaak beseffen.

Door te 'werken aan mezelf' heb ik vele inzichten gekregen en ik ben steeds meer in staat om werkelijk vanuit mijn ziel te leven, vanuit de essentie. Ik vertrouw op mijn innerlijke stem en dat heeft me veel rust gebracht in mijn leven, die rust gun ik iedereen.

IMG_3371 detail bewerkt kopiëren.jpg

Waar kan ik je bij helpen?

Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan en wil je daar vanaf?

Heb je hulp nodig om een verlies te verwerken?

Wil je leven vanuit je hart maar houdt iets jou tegen?

Denk je teveel en wil je meer bij je gevoel komen?

Verval je steeds in bepaalde patronen en gewoonten?

Heb je bepaalde angsten die je tegenhouden?

Wil je meer balans en energie in je leven?

Dan kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en de vraag die je hebt. In het systemisch werken en mediumschap zitten veel overeenkomsten, en ik laat me leiden door mijn intuïtie om te kijken wat er nodig is en om je inzicht te geven. Inzicht in jezelf is de sleutel tot ieder probleem.

Ik heb in de afgelopen vijftien jaar

duizenden consulten gegeven, veel mensen gecoached en getraind met veel plezier.

BEKEND VAN

De-Telegraaf.png
Vrouw.png
Vriendin.png
logo-sbs6.png
logo-rtl4-wit.png
logo-bnn-vara.png

Een coaching gesprek duurt anderhalf uur.

De investering in jezelf is 100,- euro (inclusief 21% btw).

Soms is één gesprek genoeg om het inzicht te krijgen wat je nodig hebt. In overleg kijken we na het eerste gesprek wat er nog nodig is en plannen we eventuele vervolgafspraken.

Anker 1
IMG_3371 detail bewerkt kopiëren.jpg

Tijd 90 minuten

Locatie Zeewolde

Kosten 100,- euro

COACH
SESSIE

AANVRAAG

IN DE MEDIA

Bekijk hier een fragment uit 'Vier handen op een buik' waarin ik een familieopstelling begeleidt.

In het programma Vier handen op een buik staat de zwangere Tiffany (20) centraal. haar eerste zoontje (9 maanden) heeft een andere vader en was eveneens ongepland. Patty Brard helpt Tiffany om een betere moeder te worden. Beiden maken een 'familieopstelling' om te proberen de verstoorde relatie met Tiffany's moeder te verbeteren.

bottom of page