top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

IN STILTE HOOR JE DE MOOISTE DINGEN!

Vorige week maandag werd ik wakker en was mijn stem totaal verdwenen. Meer dan wat gefluister kon ik niet uitbrengen. Het was de laatste dag van onze 'Power of Love' retreat op Ibiza en ik was van plan om via een mooie techniek de deelnemers in contact te brengen met hun overleden dierbaren.

De dagen ervoor hadden we al uitgebreid gesproken over de manier waarop onze dierbaren contact met ons maken, en ik had al uitgelegd dat het niet altijd de manier is waarop je het verwacht of dat je wil dat ze zich kenbaar maken. Als iemand komt te overlijden moeten ze een nieuwe manier vinden om te communiceren want hun stem is weg.

De afgelopen week heb ik daar veel over nagedacht, want mijn stem is er nog steeds niet. Sinds 2 dagen komt er een wat krakend geluid uit maar dat is het dan ook. Dus de afgelopen week moest ik veel dingen duidelijk maken zonder stem. En merkte ik dat ik niet altijd kon overbrengen wat ik bedoelde.

Onze dierbaren doen dat ook zonder stem, ook als ze communiceren met een medium. Ze geven een gevoel aan, of laten een plaatje zien, die het medium vervolgens weer vertaald. Ze moeten zonder stem aangeven wat ze bedoelen, en dat is niet altijd even makkelijk.

Als ze onze aandacht willen geven ze vaak tekens. Dat je bv overal witte veertjes tegenkomt, of dat je elke keer een liedje hoort wat belangrijk voor jullie was, of dat je opeens een rilling krijgt of een gevoel dat je geliefde er is.

En wat gebeurd er dan vaak, als je zo'n teken krijgt ga je twijfelen, is het echt mijn dierbare die wil communiceren of verzin ik het maar.

Bedenk de volgende keer eens hoe moeilijk het voor ze is om iets duidelijk te maken, en vertrouw er op dat ze er alles aan doen om jou te laten weten dat ze er nog zijn. Blijf vooral met ze praten want al hoor je hun antwoord misschien niet, jouw woorden horen ze wel.

Ik ben dankbaar dat ik een stem kan geven aan al die mensen die dat niet meer kunnen, en deze afgelopen week laat me nogmaals zien, hoe belangrijk dat is.

​​

bottom of page