top of page
JOURNEY
TO YOUR HEART

RETRAITE OP IBIZA

Schermafbeelding 2019-02-16 om 11.50.12.png

7 DAAGSE SPIRITUELE REIS  8 - 14 OKTOBER 2024

DEZE WEEK ZIT VOL!

De magische kracht van het eiland zorgt ervoor dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Leef jij vanuit je hart? Luister jij naar je intuïtie of laat je jouw gedachten de overhand nemen? Leven vanuit je hart betekent luisteren naar je innerlijke wijsheid, te leren vertrouwen op jouw gevoel en contact maken met de bron van onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Zodra je een gevoel van enthousiasme ervaart bij alles wat je doet, weet je dat je vanuit je hart leeft. 

Ibiza is een magische plek en volgens veel mensen komt dat door Es Vedra, een indrukwekkende, mysterieuze rots van 385 meter hoog die voor de zuid oost kust van het eiland ligt.

Over de rots bestaan er vele mythen en legenden. Zo zou Es Vedra een bergtop zijn van het onder water gelopen Atlantis, ook zouden er onverklaarbare lichten en klanken zijn waargenomen. Es Vedra wordt beschouwd als de derde magnetische plek van de aarde, en wordt vergeleken met de Bermuda driehoek, Stonehenge en de beelden van Paaseiland. De rots is verboden terrein voor onbevoegden, maar er wordt gezegd dat de energie voelbaar is op het hele eiland.

Elke keer als wij het eiland bezoeken, worden we gelijk gegrepen door de bijzondere energie en de heerlijke sfeer. Door deze magische energie is het de perfecte plek voor deze 7 daagse spirituele reis.

De magische kracht van het eiland zorgt ervoor dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

VERWACTEN
IMG_3629 2.jpg
Slaapkamers.png

Wat mag je verwachten?

Deze week is een cadeautje voor jezelf. Tijdens Journey to your heart, maak je een reis naar meer verdieping en spirituele bewustwording. Als je leeft vanuit je hart betekent dat leren luisteren naar je intuïtie. Met behulp van de energie van het eiland en inzicht in het mediumschap, leer je om dichter bij jezelf te komen, te luisteren naar je hart en een diepere verbinding te ervaren met alles en iedereen om je heen. Hoe meer inzicht je krijgt in de spirituele processen, hoe meer je kunt loslaten en vertrouwen. ​  

 

De finca

 

We hebben de beschikking over een gezellige, luxe Finca omgeven door een prachtige tuin met fruitbomen en een zwembad. Overal in de tuin vind je gezellige zitjes en hangmatten, bij de Finca kun je fijn zitten onder de weelderige bougainvillea en rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden. De Finca ligt midden in de natuur, tussen de fruitbomen en palmbomen met een heerlijk uitzicht. Vlakbij prachtige baaien en stranden. Met de auto ben je binnen een half uurtje in Ibiza stad, en ook de andere plaatsen zijn in korte tijd te bereiken.

Kortom een plek waar je kunt genieten van de rust, de verbinding en de gezelligheid. Er is ruimte voor 9 gasten in de gezellig ingerichte gastenkamers. Alle kamers beschikken over eenpersoons bedden.

Het was een magische week, nu met mooie herinneringen en een gevoel van thuis komen. Jullie zijn een super koppel samen.....dit kan niemand meer afnemen. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring. INGRID

BASIS

Het programma

De ochtend beginnen we met een uitgebreide meditatie, gevolgd door een lekker gezond ontbijt verzorgd door Monique. Daarna starten we met de groepssessies, die elke dag anders en afwisselend zijn.

Centraal staat, de verbinding maken met jouw hart. Je leert te luisteren naar je gevoel, door middel van verschillende oefeningen. Daarvoor gaan we werken met intuïtieve ontwikkeling, healing, mediumschap en we werken met de kracht van het eiland. We zullen een bezoek brengen aan de bijzondere krachtige plekken van Ibiza.

Begin van de middag, na de groepssessies staat er een uitgebreide lunch voor ons klaar en daarna heb je de meeste middagen vrij om te genieten van het eiland. Je kunt er voor kiezen om bij het zwembad te liggen, de mooie plekjes van het eiland ontdekken, naar het strand te gaan, of een bezoek brengen aan Ibiza stad. Misschien heb je behoefte aan een ontspannende massage of een bezoek aan een spa. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij aankomst krijg je van ons uitgebreide informatie.

ontbijt.jpg
salade.jpg
b63e80_5e52cfc07ddf47a6b822b932b0f2bd60~mv2.jpg
Attachment-1 4.jpg

De avonden

Voor de avonden hebben we een bijzonder programma. We brengen o.a. een bezoek aan Es Vedra met een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen, we beloven je dat het een fantastische ervaring zal zijn. We sluiten de avonden af met een ‘homemade’ diner en een lekker drankje in de heerlijke tuin van de Finca. 

Highlights van deze spirituele reis

7 daagse reis

 

Logies in een 2 persoonskamer met twee éénpersoons bedden en badkamer

 

6 x ontbijt (eventuele dieet wensen in overleg)

 

4 x lunch (er is één middag en avond vrij)

 

4 x diner (er is één middag en avond vrij)

 

Gebruik van het zwembad, ligbedden

   

Gratis wifi

 

Meditatie iedere ochtend

 

Groepssessies elke ochtend (inclusief excursie) onder begeleiding van Anneke

 

Groepssessies ’s avonds (inclusief ceremonie)

Veel persoonlijke aandacht 

tijdens de groepssessies

 

Uitgebreide informatie over het eiland

 

Een geweldige van A-Z verzorgde week

 

Groepsgrootte maximaal 9 personen

 

Een onvergetelijke ervaring!

 

 

  EXTRA

 

Tips voor unieke adressen en plekken op het eiland, speciaal door ons uitgezocht!

Reserveer je plek en ga mee naar het magische IBIZA.

De nawerking is misschien nog wel mooier dan de week zelf. Ondanks de dagelijkse beslommeringen ‘zweef’ ik nog steeds. Healing heeft ook echt plaatsgevonden…….. en dat zonder handen!

RENATE

Dank je wel, wat hebben jullie mijn hart geopend. Ik word gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit.

NELLY

Ibiza is voor mij de icing on the cake. Het eiland, mijn reisgenoten, Anneke & Monique, de ontmoetingen en gesprekken zowel fysiek als spiritueel. Magisch in vele opzichten. Ik ga zeker weten weer!

ELS

Gun jij jezelf dit cadeau, voel je dan welkom en ga mee!

Vergoeding

De investering in jezelf bedraagt

1.449,- euro (inclusief btw)

Er is slechts plaats voor 9 deelnemers.

Exclusief

 

 • Vliegticket (aan te bevelen zijn de vluchten van Vueling Ryanair of Transavia vanaf Rotterdam of Eindhoven

 • Reis en annuleringsverzekering

 • Huurauto

Overleg even met Anneke voor je boekt.

 • Ik heb nog wat vragen en zou graag eerst even willen kennismaken, kan dat?"
  Ja hoor geen probleem! We begrijpen dat je met vragen zit. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.
 • Ik zou graag samen met iemand samen willen komen, kan dat?"
  Natuurlijk kan dat. Het is juist mooi om dit ook samen met een vriend of vriendin te doen.
 • Is het ook mogelijk om een eenpersoons kamer te boeken?
  Op dit moment is de eenpersoons kamer al vergeven. Maar we houden bij de indeling van de kamers altijd rekening bij wie je op de kamer komt. Het zijn grote kamers met losse bedden.
 • Zijn er bijkomende kosten?
  Je vliegticket, reisverzekering en autohuur komen er nog bij.
bottom of page