top of page
JOURNEY
TO YOUR HEART

RETRAITE OP IBIZA

Schermafbeelding 2019-02-16 om 11.50.12.png

De magische kracht van het eiland zorgt ervoor dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Leef jij vanuit je hart? Luister jij naar je intuïtie of laat je jouw gedachten de overhand nemen? Leven vanuit je hart betekent luisteren naar je innerlijke wijsheid, te leren vertrouwen op jouw gevoel en contact maken met de bron van onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Zodra je een gevoel van enthousiasme ervaart bij alles wat je doet, weet je dat je vanuit je hart leeft. 

Ibiza is een magische plek en volgens veel mensen komt dat door Es Vedra, een indrukwekkende, mysterieuze rots van 385 meter hoog die voor de zuid oost kust van het eiland ligt.

Over de rots bestaan er vele mythen en legenden. Zo zou Es Vedra een bergtop zijn van het onder water gelopen Atlantis, ook zouden er onverklaarbare lichten en klanken zijn waargenomen. Es Vedra wordt beschouwd als de derde magnetische plek van de aarde, en wordt vergeleken met de Bermuda driehoek, Stonehenge en de beelden van Paaseiland. De rots is verboden terrein voor onbevoegden, maar er wordt gezegd dat de energie voelbaar is op het hele eiland.

Elke keer als wij het eiland bezoeken, worden we gelijk gegrepen door de bijzondere energie en de heerlijke sfeer. Door deze magische energie is het de perfecte plek voor deze 7 daagse spirituele reis.

De magische kracht van het eiland zorgt ervoor dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

VERWACTEN
IMG_3629 2.jpg
Slaapkamers.png

Wat mag je verwachten?

Deze week is een cadeautje voor jezelf. Tijdens Journey to your heart, maak je een reis naar meer verdieping en spirituele bewustwording. Als je leeft vanuit je hart betekent dat leren luisteren naar je intuïtie. Met behulp van de energie van het eiland en inzicht in het mediumschap, leer je om dichter bij jezelf te komen, te luisteren naar je hart en een diepere verbinding te ervaren met alles en iedereen om je heen. Hoe meer inzicht je krijgt in de spirituele processen, hoe meer je kunt loslaten en vertrouwen. ​  

 

De finca

 

We hebben de beschikking over een gezellige, luxe Finca omgeven door een prachtige tuin met fruitbomen en een zwembad. Overal in de tuin vind je gezellige zitjes en hangmatten, bij de Finca kun je fijn zitten onder de weelderige bougainvillea en rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden. De Finca ligt midden in de natuur, tussen de fruitbomen en palmbomen met een heerlijk uitzicht. Vlakbij prachtige baaien en stranden. Met de auto ben je binnen een half uurtje in Ibiza stad, en ook de andere plaatsen zijn in korte tijd te bereiken.

Kortom een plek waar je kunt genieten van de rust, de verbinding en de gezelligheid. Er is ruimte voor 9 gasten in de gezellig ingerichte gastenkamers. Alle kamers beschikken over eenpersoons bedden.

Het was een magische week, nu met mooie herinneringen en een gevoel van thuis komen. Jullie zijn een super koppel samen.....dit kan niemand meer afnemen. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring. INGRID

BASIS

Het programma

De ochtend beginnen we met een uitgebreide meditatie, gevolgd door een lekker gezond ontbijt verzorgd door Monique. Daarna starten we met de groepssessies, die elke dag anders en afwisselend zijn.

Centraal staat, de verbinding maken met jouw hart. Je leert te luisteren naar je gevoel, door middel van verschillende oefeningen. Daarvoor gaan we werken met intuïtieve ontwikkeling, healing, mediumschap en we werken met de kracht van het eiland. We zullen een bezoek brengen aan de bijzondere krachtige plekken van Ibiza.

Begin van de middag, na de groepssessies staat er een uitgebreide lunch voor ons klaar en daarna heb je de meeste middagen vrij om te genieten van het eiland. Je kunt er voor kiezen om bij het zwembad te liggen, de mooie plekjes van het eiland ontdekken, naar het strand te gaan, of een bezoek brengen aan Ibiza stad. Misschien heb je behoefte aan een ontspannende massage of een bezoek aan een spa. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij aankomst krijg je van ons uitgebreide informatie.

ontbijt.jpg
salade.jpg
b63e80_5e52cfc07ddf47a6b822b932b0f2bd60~mv2.jpg
Attachment-1 4.jpg

De avonden

Voor de avonden hebben we een bijzonder programma. We brengen o.a. een bezoek aan Es Vedra met een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen, we beloven je dat het een fantastische ervaring zal zijn. We sluiten de avonden af met een ‘homemade’ diner en een lekker drankje in de heerlijke tuin van de Finca. 

Highlights van deze spirituele reis

 • 7 daagse reis

 

 • Logies in een 2 persoonskamer met 

     twee éénpersoons bedden en badkamer

 

 • 6 x ontbijt (eventuele dieet wensen in overleg)

 

 • 4 x lunch (er is één middag en avond vrij)

 

 • 4 x diner (er is één middag en avond vrij)

 

 • Gebruik van het zwembad, ligbedden

   

 • Gratis wifi

 

 • Meditatie iedere ochtend

 

 • Groepssessies elke ochtend (inclusief excursie)

     onder begeleiding van Anneke

 

 • Groepssessies ’s avonds (inclusief ceremonie)

 • Veel persoonlijke aandacht 

     tijdens de groepssessies

 

 • Uitgebreide informatie over het eiland

 

 • Een geweldige van A-Z verzorgde week

 

 • Groepsgrootte maximaal 9 personen

 

 • Een onvergetelijke ervaring!

 

 

  EXTRA

 

 • Tips voor unieke adressen en plekken op het eiland, speciaal door ons uitgezocht!

</