top of page

lees verder

HOE WERKT EEN CONSULT

Tijdens een privé consult, kan ik contact maken met overleden dierbaren. Dat kunnen familieleden zijn maar ook vrienden en kennissen.

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

Uit eigen ervaring weet ik dat zo'n contact emotioneel kan zijn maar ook veel troost kan bieden. Als medium voel je vaak de warmte en de liefde als je een contact maakt en die ervaring is onbeschrijflijk. De band van liefde blijft altijd bestaan en door de dood wordt deze niet verbroken. Onze dierbaren werken graag met mediums om te laten weten dat ze nog om ons heen zijn en dat ze graag willen helpen.

consult zw.jpg
aanvraag consult
consult 2.jpg

Tijdens een consult kunnen we ook kijken wat er in jouw leven speelt op dit moment, misschien heb je vragen over bijvoorbeeld, werk, relaties, kinderen, je spirituele ontwikkeling etc. Ik' lees' dan jouw aura, het energie veld wat om je heen zit. Door op een ander manier naar de situatie te kijken, geeft dit vaak nieuwe inzichten waarmee je verder kunt.

 

Een consult kan worden opgenomen en per mail verstuurd. Het consult duurt 45 minuten. Kosten 80,- euro. De consulten vinden plaats in Zeewolde, ik doe geen telefonische consulten. Consulten op afstand kunnen wel via Skype. 

 

De dagen waarop ik consulten geef zijn: woensdag, donderdag en vrijdag

(niet in de avond of in het weekend).

Ik doe geen toekomstvoorspellingen!!

consult zw BREED 2.jpg

AANVRAAG

CONSULT

Tijd 45 minuten

Locatie Zeewolde

Kosten 80,- euro

bottom of page