top of page
_ethanchoover.jpeg
JAARTRAINING
MEDIUMSCHAP

MEDIUMSCHAP gaat over leven!

Dat klinkt gek hè, want mediums maken contact met overleden dierbaren.

 

Toen ik zo’n 17 jaar geleden mijn eerste cursus mediumschap deed waren wij net langzaam afscheid aan het nemen van onze kinderwens. Na een zwangerschap die helaas mis liep en vele jaren teleurstellingen had ik behoefte aan een nieuwe richting, een nieuw doel in mijn leven.

Toen ik mijn eerste contact maakte voor iemand in de cursus viel alles op z’n plek.

Het is iets wat ik nooit meer vergeet, de overleden echtgenote van mijn medecursist kwam door en ik kon haar voelen, zien en horen.

Het is een onbeschrijfelijk gevoel, de liefde tussen deze mensen was groot en daar was ik even deelgenoot van. Ik wist dat dit iets was wat ik verder wilde ontwikkelen.

Anneke Klaassens 2.jpg

Het is mijn passie om mijn liefde voor de spirituele wereld over te dragen aan mijn cursisten.

vrouw met journal.jpg

Ik leerde mezelf steeds beter kennen en ik leerde te accepteren dat het leven me iets anders gaf dan wat ik jarenlang had gehoopt. Het mediumschap leerde me rouwen, het leerde me afscheid nemen van de droom van een gezinnetje. Dat ging met vallen en opstaan maar er kwam een nieuwe droom voor in de plaats, ik leerde vertrouwen en ging weer leven.

De afgelopen jaren heb ik vele mensen begeleid in het ontwikkelen van hun mediumschap. Sommigen hebben de droom om als medium te gaan werken, anderen gebruiken het in hun werk en weer anderen doen het puur voor zichzelf. Mediumschap is niet een kunstje wat je even leert, het is een ontdekkingstocht waarbij je je steeds meer bewust wordt van de reis die jouw ziel in dit leven maakt.

De nieuwe jaartraining Mediumschap & Spiritualiteit begint op 30 september.  De jaartraining bestaat uit 10 maandelijkse lessen. Dit jaar zal de groep slechts bestaan uit maximaal 10 tot 12 mensen.

Grijp jij deze kans aan om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, voel je dan welkom om mee te doen.

2 verschillende levels

De jaartraining  is verdeeld in twee verschillende levels. Een Basis jaar waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het mediumschap. Een Masterclass jaar waarin we uitgebreider en dieper ingaan op de onderwerpen en waarin je een sterkere connectie met de spirituele wereld leert ervaren.

meisje met bril.jpg
JAARTRAINING
MEDIUMSCHAP
en spiritualiteit
Basis jaartraining
Schermafbeelding 2023-02-04 om 14.40.14kopie.jpg
JAARTRAINING
BASIS

Het basis jaar is geschikt voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Je leert de basistechnieken en theorie van het mediumschap, je leert hoe je je intuïtie het beste kunt gebruiken en we besteden ook veel aandacht aan je eigen spirituele ontwikkeling. Wie ben je en hoe sta jij in het leven? Hoe kun je spiritualiteit en mediumschap in je dagelijks leven integreren? Juist door je persoonlijk te ontwikkelen, in combinatie met het ontwikkelen van je mediumschap zul je sterker in het leven komen te staan.

Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou. Waar ligt jouw kracht en hoe kunnen we dat het beste versterken. We zullen veel praktische oefeningen doen met elkaar en in groepsverband.

Daarom zijn de groepen ook niet te groot (maximaal 10 mensen) zodat er veel persoonlijke begeleiding is, na elke les is er een evaluatie moment en zowel tussendoor als aan het einde van het jaar plannen we tijd in en krijg je van mij een persoonlijk advies mee. 

De jaartraining Mediumschap & Spiritualiteit die start in september is geschikt voor iedereen die meer kennis wil over de spirituele wereld en het mediumschap. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. In het eerste jaar komen de hier onderstaande onderwerpen aan bod:

Onderwerpen

 • Wat is intuïtie en hoe kun je je intuïtie inzetten in jouw leven?

 • Contact met spirituele Gidsen

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw ziel?

 • Diverse visualisatie en meditatie technieken

 • Werken met foto’s, voorwerpen en kaarten

 • Wat is mediumschap?

 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic reading en psychometrie 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

Anneke Klaassens

MEDIUM & COACH

Annemiek klein.png

Anne Miek Godschalk

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja Elferink

SPIRITUEEL COACH

2 Gast trainers

Ik werk samen met Spirit Artist Anne Miek Godschalk en met spiritueel coach Sonja Elferink, zij komen ieder een gastles verzorgen. Sonja komt een gastles verzorgen waarbij we kijken naar jouw persoonlijke ontwikkeling en met Anne Miek gaan we kleur, tekenen en mediumschap samenvoegen.

Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou.

Reserveer snel je plek! De groepsgroote is 10 tot 12 deelnemers.

Toen ik 3 jaar geleden bij Anneke op de jaartraining begon, had ik me niet kunnen indenken dat het zo'n positieve impact op mijn leven zou hebben. Ik ben gegroeid, in zoveel opzichten. Het is echt het beste cadeau dat ik mezelf (en de mensen om me heen) heb gegeven.  Ik moet er misschien voor uit Groningen reizen, het is het elke keer dubbel en dwars waard want ik ben thuisgekomen bij mezelf. ELS

Spreekt deze UNIEKE

ONTDEKKINGSTOCHT je aan?

En ben je bereid om vol enthousiasme mee te gaan, meld je dan aan!

 

30 september, 4 november, 25 november, 16 december, 20 januari, 3 februari, 2 maart, 23 maart, 20 april, 25 mei

vrouw met journal.jpg

Tijd 10.00 tot 16.30 uur

Investering 

10 lessen 995 euro incl. 21% btw.

Locatie Zeewolde

Inclusief Koffie, thee, wat lekkers

 

In overleg

betaling in termijnen mogelijk

MEDIUMSCHAP

en spiritualiteit

JAARTRAINING
START SEPTEMBER
bottom of page