top of page
RETRAITES

OP IBIZA

De magische kracht van het eiland zorgt ervoor dat je volledig in je eigen kracht komt te staan.

14639743_10202173420092791_5181848970547972149_n.jpg

Toen wij voor het eerst op IBIZA kwamen werden we gelijk gegrepen door de magie van het eiland. In oktober 2015 vond op Ibiza de eerste Journey of the heart week plaats. Een heerlijke week samen met een fijne groep mensen.

 

Al snel hadden we een nieuwe week Journey to your heart gepland in oktober 2016, gevolgd door een unieke week, Power of love. Dit waren twee magische weken, waar liefde, healing en verbinding centraal stond. 

VERWACTEN

Ontdek de twee verschillende weken, waar liefde, healing en verbinding centraal staan.

IMG_8372.JPG

We verheugen ons al op oktober 2023 waar twee weken gepland staan. We hebben twee verschillende weken gepland; Journey to your heart & Tekens van liefdeBeiden met een uniek programma.

 

Heerlijke plek

 

We hebben weer de beschikking over de prachtige luxe villa vlakbij de zee en we hebben gekozen voor kleine groepen van maximaal 9 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De Finca ligt midden in de natuur, tussen de fruitbomen en palmbomen met een heerlijk uitzicht. Vlakbij prachtige baaien en stranden. Met de auto ben je binnen een half uurtje in Ibiza stad, en ook de andere plaatsen zijn in korte tijd te bereiken.

LIEVE WOORDEN

Dankjewel, wat hebben jullie mijn hart geopend. Ik word gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit. NELLY

bottom of page