top of page

Ik heb in de afgelopen achtien jaar

duizenden consulten gegeven, veel mensen gecoached en getraind met veel plezier.

IMG_3305 lichter kopiëren.jpg

Mijn hele leven heb ik veel interesse gehad in spiritualiteit en in het bijzonder in mediums en mediumschap. Ik ben altijd gevoelig geweest en jaren geleden zag ik opeens mijn overleden oma naast mijn bed staan. Het was een geweldige ervaring die mij niet losliet. Daarom besloot ik een cursus intuïtieve ontwikkeling te gaan volgen.

Begin 2007 bracht ik mijn eerste bezoek aan het Arthur Findlay college in Engeland. Op deze bijzondere spirituele plek worden wekelijks mediumschap cursussen gegeven.

Tijdens die eerste week viel alles op z’n plaats en wist ik het zeker, ik wilde me verder ontwikkelen als medium. Na jarenlang een eigen bedrijf gerund te hebben, voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe richting in mijn leven, ik heb mijn zaak verkocht en ben me vol enthousiasme gaan verdiepen in het mediumschap. 

Mediumschap

en coaching

Door de jaren heen heb ik vele (internationale) cursussen gevolgd bij fantastische mediums, die me de vele facetten van het mediumschap geleerd hebben. Een aantal jaren ben ik intensief getraind door Mavis Pittilla, een bijzondere dame met ruim 50 jaar ervaring in het mediumschap. Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ze mij uitgekozen heeft om haar kennis aan over te dragen. Jezelf ontwikkelen stopt nooit en daarom blijf ik regelmatig trainingen volgen op het gebied van mediumschap, spiritualiteit, coaching en familie opstellingen.

IMG_3371 breed kopiëren.jpg

Het delen van

mijn passie

 

Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun spirituele ontwikkeling en ik geef wekelijks diverse trainingen, de Jaartraining Spiritueel Mediumschap en de Journey of the Soul Masterclass waarin persoonlijke verdieping centraal staat. In september start ik voor het eerst mijn eigen Mentorship. Regelmatig nodig ik inspirerende collega's uit om een workshop te verzorgen. 

Begin 2010 heb ik een special met Patty Brard opgenomen, daarin is te zien hoe ik Patty les geef in het ontwikkelen van haar mediumschap (deze special is hier te zien).

 

Sinds 2000 woon ik in Zeewolde samen met Monique en onze hondjes Jessie & Puck.

Retraites

Toen Monique en ik een keer op bezoek gingen bij vrienden op Ibiza ontstond het idee om een retraite op het eiland te organiseren. Het hele Universum werkte mee en in oktober 2015 vond op Ibiza de eerste retraite Journey to your Heart  plaats. Een heerlijke week samen met een fijne groep mensen. Elk jaar organiseren we twee unieke weken in oktober, Journey to your Heart en Tekens van liefde. Twee magische weken, waar liefde, healing en verbinding centraal staat. We zijn ontzettend dankbaar dat we dit samen kunnen doen, Monique verzorgt de heerlijke maaltijden en de prachtige vormgeving en ik verzorg de training.

IMG_3368 bewerkt zw kopiëren.jpg
IMG_1802 def.jpg

Liefde houdt niet op

waar het leven eindigt.

De afgelopen tien jaar heb ik genoten van alles wat ik geleerd heb, de mensen die ik heb ontmoet, en de liefde die ik heb mogen ervaren tijdens de mooie contacten met dierbaren in de spirituele wereld. En wat ik zeker weet, liefde houdt niet op waar het leven eindigt!

Ik ze je graag bij mijn een van mijn trainingen, een van de vele workshops of in een van onze retraites  op Ibiza.

Liefs

Anneke

bottom of page