ZIJN 'MEISJE'

Vanmorgen stond hij veel te vroeg en enigszins nerveus op de stoep. Toen hij binnenkwam, zag ik zijn vrouw al gelijk meekomen. Hij was nog nooit bij een medium geweest en geloofde er eigenlijk niet zo in maar de wens om zijn vrouw te spreken was toch wel groot.

Toen ik gelijk vertelde dat zijn vrouw bij hem was ontspande zijn gezicht al een beetje. En ruim een half uur haalden we herinneringen op van zijn 'meisje'. De leuke uitstapjes die ze samen maakten en de pannenkoeken die ze regelmatig samen gingen eten in Lage Vuursche. De hele dag praat hij nog met haar en wat was het fijn voor hem dat ze nu terug praatte. Dat ze hem bedankte voor de mooie rozen die hij nog voor haar neerzet en de lieve woorden die hij sprak op haar uitvaart.

Opgelucht ging hij naar huis, met de bevestiging dat zijn 'meisje' nog bij hem was. Bij het afscheid zei hij zelfs dat hij nog wel een keertje terug kwam..........


OVERZICHT

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL