JAARTRAINING


JOURNEY
OF THE SOUL

VOL

MASTERCLASS

Anneke Klaassens 2.jpg

 Tijdens JOURNEY OF THE SOUL Masterclass gaan we op ontdekkingstocht. Waar ligt jouw kracht, waar liggen jouw talenten, welk aspect van het mediumschap wil jij verder ontwikkelen, hoe kun jij ‘master’ worden over jouw talenten! Allemaal vragen waar we antwoord op gaan krijgen tijdens JOURNEY OF THE SOUL.  

_ Als medium ben je nooit uitgeleerd, het is een levenslange ontwikkeling en er valt veel te ontdekken. _

Anneke Klaassens 2.jpg

De Masterclass bestaat uit 11 dagen verspreid over 10 maanden. Waarvan een gastles van mijn collega’s Anne Miek Godschalk en Sonja Elferink. Anne Miek Godschalk is Spirit Artist en Sonja Elferink is spiritueel coach. 

2 GAST TRAINERS

Anneke Klaassens

MEDIUM & COACH

Annemiek klein.png

Anne Miek Godschalk

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja Elferink

SPIRITUEEL COACH

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

Er is veel ruimte voor persoonlijke tips en begeleiding van mij, ook buiten de lessen om. Tussen de lesdagen in zijn er een twee Skype momenten gepland waarin we kijken waar je op dat moment staat in je ontwikkeling, we bespreken de opdrachten, eventuele obstakels waar je tegenaan loopt en hoe je een stap vooruit kunt maken. Je krijgt de mogelijkheid om mee te doen met demonstraties, en je kunt het certificaat behalen voor het geven van privé consulten.

 

Voor wie is deze Masterclass geschikt?

De MASTERCLASS is geschikt voor iedereen die het mediumschap verder wil ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Je hoeft niet als missie te hebben om als medium te gaan werken. Voorwaarde is dat je enthousiast en toegewijd bent. 

 

De MASTERCLASS veranderd elk jaar, soms komen dezelfde onderwerpen terug maar worden ze weer op een andere manier uitgediept. Daarom kun je de MASTERCLASS vaker volgen!


JOURNEY
OF THE SOUL

JAARTRAINING

VOL

DE MASTERCLASS BESTAAT UIT 11 LESDAGEN

PRIVÉ BEGELEIDING

Het is heel belangrijk om je mediumschap te ontwikkelen in een groep, maar ik heb gemerkt dat er ook een grote behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Ik heb speciaal voor de deelnemers aan de MASTERCLASS die de behoefte hebben aan extra begeleiding, een pakket samengesteld voor privé lessen. Deze lessen kun je alleen volgen of met z’n tweeën.

Tijdens deze lessen gaan we kijken op welk vlak de behoefte ligt om je verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld zijn in extra begeleiding bij je consulten, of demonstraties. Hulp bij het opzetten van een praktijk, of een coach gesprek. Van te voren bepalen we waar je aan wil werken zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

JOURNEY OF THE SOUL

The journey of the soul masterclass is geschikt voor mensen met enige ervaring in het mediumschap en mediums die op zoek zijn naar meer verdieping. Elke dag staat in het teken van een ander thema.

PROGRAMMA

2021

 

19 september

Magie van het mediumschap 
Hoe is het mediumschap ontstaan, welke vormen van mediumschap zijn er. We nemen een kijkje terug in de tijd. Hoe kun je het mediumschap gebruiken in je dagelijks leven, welke tekens krijg je?

17 oktober

Bewijs

Versterk het bewijs, wat is goed bewijs, hoe ontvang je de bewijzen en hoe vertel je het verhaal?

20 november

Dierencommunicatie

Natuurlijk communiceren met dieren, telepathie en communicatie met dieren op een natuurlijke manier

18 december

Privé consulten, Hoe geef je een goed consult


2022

9 januari              

Mediumschap, rouw en verlies
Als medium krijg je te maken met mensen die rouwen. We kijken naar de verschillende stadia van rouw, hoe gaan de mensen in de spirituele wereld om met rouw en hoe kun je je client het beste begeleiden.

6 februari

Trance healing, we kijken naar de verschillende soorten healing

27 februari            

Mediumschap en ik met Sonja Elferink

26 maart

De boodschap
De boodschap van een overleden dierbare kan heel krachtig zijn, hoe geef je de juiste boodschap en vertel je het verhaal

10 april            

Huiskameravonden en demonstratie mediumschap
Demonstraties geven is voor veel mediums erg spannend. Daarom is het goed te beginnen met een huiskameravond. Wat is het verschil en hoe kun je het organiseren en invullen? We kijken ook naar de verschillende demonstratie technieken. Werken met bloemen en muziek.

14 mei

Spirit Art met Anne Miek
Een dag met kleur en tekenen.

28 mei

Jouw talenten. wat is jouw missie?
Mediumschap is meer dan alleen contact maken met de spirituele wereld. Het is ene manier van leven. We kijken hoe jij je mediumschap kunt integreren in je dagelijks leven, wat jouw ziel nodig heeft en wat jouw zielsmissie is.

ONDERWERPEN

 • Magie van het mediumschap

 • Bewijs

 • Dierencommunicatie

 • Privé consulten

 • Mediumschap, rouw en verlies

 • Trance healing

 • Mediumschap en ik

 • De boodschap 

 • Huiskameravonden

 • Demonstratie mediumschap

 • Spirit Art

 • Jouw talenten. Wat is jouw missie?

EXTRA

LUXE map met lesmateriaal tijdens deze reis!

MAP JOURNEY.png
 

_ Mediumschap is samenwerken met elkaar

en de spirituele wereld! _

VOORWAARDEN

De voorwaarden om mee te doen zijn, dat je serieus, enthousiast en toegewijd bent. Na elke lesdag worden er opdrachten meegegeven en verwacht wordt dat je de gemaakte afspraken nakomt. Deze reis is niet geschikt voor beginners.

Bestaat uit 11 dagen verspreid over 11 maanden.

 

Er is ruimte voor 8-10 deelnemers.

Er is tijd voor individuele begeleiding van de cursisten, waarbij de samenwerking met elkaar centraal staat. Vertrouwen, eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar en de spirituele wereld is essentieel.

 

Veel persoonlijke tips en begeleiding (ook buiten de lessen om)

Je wordt begeleidt in deze reis door twee gast trainers! 

 

 

EXTRA 

 

10% korting op alle extra workshops die gegeven worden door Anneke in Zeewolde gedurende de looptijd van Journey of the Soul Masterclass 

MASTERCLASS

Spreekt deze unieke ontdekkingstocht je aan?

En ben je bereid om vol enthousiasme mee te gaan, meld je dan aan!

 

Na aanmelding volgt er een toelatingsgesprek en kijken we of deze reis geschikt voor je is.

 

Kosten voor JOURNEY OF THE SOUL MASTERCLASS bedragen totaal 995 euro.

(Betaling in 3 termijnen mogelijk).

 

VOL