top of page

Deze deelnemers hebben de reis

naar hun HART gemaakt

'Het was een week waar er veel los is gekomen bij me maar het heeft me goed gedaan. Ik heb geprobeerd om alles een plaats te gegeven en voel me nu veel rustiger hoop dat het zo blijft. Alleen had ik dit nooit gered. Vond het een bijzondere week met veel hoogte en diepte punten maar het was heel bijzonder!

 

Ben blij dat ik het gedaan heb, het heeft alles veranderd bij me. Ik ben jullie heel dankbaar daarvoor.'

GREET

De nawerking is misschien nog wel mooier dan de week zelf.

 

Ondanks de dagelijkse beslommeringen ‘zweef’ ik nog steeds. Healing heeft ook echt plaatsgevonden…….. en dat zonder handen!

RENATE

'Het woord ‘magisch’ is vaak gevallen, maar ook voor mij klopt dit woord voor (de 1e week op) Ibiza. Een week met een lach en een traan en …. héérlijk eten verzorgd door Monique, helemaal top! Voor mij was deze reis in alle opzichten een uitdaging en mede door de fijne groep en liefdevolle ‘leiding’ van Anneke ben ik het aangegaan.

 

Ik ben heel blij dat ik gegaan ben en heb mezelf nog beter leren kennen. Het heerlijke huis, de mooie oefeningen, meditaties, gesprekken, excursies; allemaal onderdeel van de Journey tot my heart! Lieve Anneke en Monique, heel erg bedankt voor jullie toewijding en goede organisatie van deze bijzondere reis! Mooie herinneringen zijn gemaakt …'

SANDRA

'Het was een magische week, nu met mooie herinneringen en een gevoel van thuis komen.

 

Jullie zijn een super koppel samen.....dit kan niemand meer afnemen. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring.'

INGRID

Dank je wel, wat hebben jullie mijn hart geopend.

 

Ik wordt gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit.

NELLY

'Recht uit mijn hart wil ik jullie laten weten dat het een onvergetelijke en indrukwekkende week op Ibiza is geweest met veel mooie tekens en bijzondere gebeurtenissen.

 

De Power of Love was vanaf dag 1 al zo voelbaar, de mooie inzichten en veranderingen die bij verschillende mensen zichtbaar werden. De Magie van Ibiza heeft me gegrepen en voerde me mee met heel veel liefde en licht om ons heen!

Dankjewel Anneke en Monique wat jullie hier samen hebben neergezet met beide groepen! Als het even kan wil ik graag volgend jaar oktober weer mee om deze bijzondere belevenis niet te hoeven missen!'

MARGREET

Ibiza is voor mij de icing on the cake.

 

Het eiland, mijn reisgenoten, Anneke & Monique, de ontmoetingen en gesprekken zowel fysiek als spiritueel. Magisch in vele opzichten. Ik ga zeker weten weer!

ELS

ja ik ga mee

Gun jezelf deze mooie reis

en laat je betoveren door het magische Ibiza!

bottom of page