top of page

Deze deelnemers hebben de reis

naar hun HART gemaakt

Journey to your heart was oprecht een reis naar mijn hart.

 

In een week vol liefde, gesprekken, ervaringen delen, liefdevolle spiegels en ook een hoop lol met elkaar ben ik wederom dichter bij mezelf gekomen. Anneke en Monique zijn fantastisch lieve en zorgzame begeleiders. Ontzettend dankbaar weer voor deze week.

ELS

'Het was een week waar er veel los is gekomen bij me maar het heeft me goed gedaan. Ik heb geprobeerd om alles een plaats te gegeven en voel me nu veel rustiger hoop dat het zo blijft. Alleen had ik dit nooit gered. Vond het een bijzondere week met veel hoogte en diepte punten maar het was heel bijzonder!

 

Ben blij dat ik het gedaan heb, het heeft alles veranderd bij me. Ik ben jullie heel dankbaar daarvoor.'

GREET

'Het was een magische week, nu met mooie herinneringen en een gevoel van thuis komen.

 

Jullie zijn een super koppel samen.....dit kan niemand meer afnemen. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring.'

INGRID

Dank je wel, wat hebben jullie mijn hart geopend.

 

Ik wordt gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit.

NELLY

'Het woord ‘magisch’ is vaak gevallen, maar ook voor mij klopt dit woord voor (de 1e week op) Ibiza. Een week met een lach en een traan en …. héérlijk eten verzorgd door Monique, helemaal top! Voor mij was deze reis in alle opzichten een uitdaging en mede door de fijne groep en liefdevolle ‘leiding’ van Anneke ben ik het aangegaan.

 

Ik ben heel blij dat ik gegaan ben en heb mezelf nog beter leren kennen. Het heerlijke huis, de mooie oefeningen, meditaties, gesprekken, excursies; allemaal onderdeel van de Journey tot my heart! Lieve Anneke en Monique, heel erg bedankt voor jullie toewijding en goede organisatie van deze bijzondere reis! Mooie herinneringen zijn gemaakt …'

SANDRA

Vier het leven, maar dat doen jullie al!! Heel blij hiervan deel te mogen maken. Het is hier fantastisch en als het even kan ga ik volgend jaar weer mee!!

Overweldigend, magisch. Alles is hier aanwezig.

I love Ibiza!

 

MARGREET

'Ik ben voor de vierde keer meegeweest en heb voor 200% Genoten!'

 

Wat was het een fantastische week en fijne groep met 'the Journey to your heart' op Ibiza. Mooie, inzichtelijke oefeningen, mooie contacten met overleden dierbaren en dat alles onder de fijne en prettige leiding van Anneke. Monique zorgde voor heerlijk en gezond eten. Iedere keer was het weer een lekkere verrassing wat we aten. We bleven niet alleen op locatie, maar bezochten ook energierijke krachtplaatsen zoals Es Vedra en Can Soleil. En er was volop gelegenheid om aan het strand e.d. te genieten van het prachtige weer of om erop uit te gaan.
Zo'n week meemaken is zeker een aanrader.

MARIANNE

'Recht uit mijn hart wil ik jullie laten weten dat het een onvergetelijke en indrukwekkende week op Ibiza is geweest met veel mooie tekens en bijzondere gebeurtenissen.

 

De Power of Love was vanaf dag 1 al zo voelbaar, de mooie inzichten en veranderingen die bij verschillende mensen zichtbaar werden. De Magie van Ibiza heeft me gegrepen en voerde me mee met heel veel liefde en licht om ons heen!

Dankjewel Anneke en Monique wat jullie hier samen hebben neergezet met beide groepen! Als het even kan wil ik graag volgend jaar oktober weer mee om deze bijzondere belevenis niet te hoeven missen!'

MARGREET

'Een groot geschenk'

 

Wat een geweldig bijzondere week op Ibiza. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mezelf cadeau heb gegeven. Anneke is enorm zuiver, krachtig, licht en liefdevol en ik voelde me gelijk op m’n gemak bij haar en Monique en iedereen die mee was. Ik heb veel tools in handen gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Zoveel waardevolle inzichten waar ik heel veel aan heb. Een groot geschenk! 

RIMALDA

'Dank jullie voor het helpen met het lichter worden van mijn hart en ziel'

 

De week van de retraite van "Tekens van Liefde" was voor mij de eerste keer op retraite. Jullie warmhartige ontvangst was het begin van een week vol liefde, empathie, en respect.  De verzorging en omgeving gaf mij een veilig gevoel en steun, zodat ik volop kon meedoen, met hart, ziel en emoties. Iedereen werd gezien, gehoord, en geholpen. Dank jullie voor het helpen met het lichter worden van mijn hart en ziel.  

JOANNE

Dankjulliewel voor deze prachtige ervaring!

 

Door jullie heb ik allemaal prachtige mensen ontmoet. Vooral de kennismaking met de andere werelden, het culinaire eten van Monique zijn voor herhaling vatbaar

HANNEKE

Wat een geweldige week op Ibiza hebben Anneke en Monique mij bezorgd! Deze week heeft mij zó veel gebracht in mijn rouwverwerking dat ik nu veel meer rust en vrede voel.

 

Na deze week kan ik er niet meer omheen dat er meer is tussen hemel en aarde, dat onze overleden dierbaren wel degelijk om ons heen zijn. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat was het geen moment omdat Anneke juist een “down to earth” mentaliteit uitstraalt.

ALJA

De nawerking is misschien nog wel mooier dan de week zelf.

 

Ondanks de dagelijkse beslommeringen ‘zweef’ ik nog steeds. Healing heeft ook echt plaatsgevonden…….. en dat zonder handen!

RENATE

Ibiza is voor mij de icing on the cake.

 

Het eiland, mijn reisgenoten, Anneke & Monique, de ontmoetingen en gesprekken zowel fysiek als spiritueel. Magisch in vele opzichten. Ik ga zeker weten weer!

ELS

Als je de bedding van de fraaie natuur en energieke energie van Ibiza, een prachtige vakantievilla, de gastvrijheid van Monique en Anneke, het heerlijk eten van Monique, het nuchtere down to earth, spot-on contact met dierbaren overleden en de helende ceremonies van Anneke, bij elkaar voegt heb je een begin van de dieptewerking van de retraite week Tekens van liefde.

 

Rouw is rauw. Het is het voelen van de amputatie en de fantoompijn daarna. Door de hele subtiele seintjes van niet meer zichtbare of tastbare dierbaren om ons heen begrijpen, leert Anneke jou om op een andere manier te communiceren en zo je verdriet een klein beetje lichter te maken.

CARLA

ja ik ga mee

Gun jezelf deze mooie reis

en laat je betoveren door het magische Ibiza!

bottom of page