top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

MOEDERS

Ze was er al voordat haar dochters binnenkwamen, een mooie verzorgde vrouw. Ik schatte haar niet veel ouder dan 60. Ze kon niet wachten om weer even samen met haar dochters te zijn. Ze was al jarenlang ziek en haar overlijden kwam toch opeens erg snel. Twee jaar kreeg ze van de artsen maar ze maakte er zes van.

Samen haalden we herinneringen op aan die laatste vakantie, ze liet me weten hoeveel haar dochter op haar leek en we hadden het over haar uitvaart. Haar horloge die stil was komen te staan toen ze overleed en de grote liefde die ze had voor haar gezin. Even mocht ik door haar ogen naar haar twee prachtige meiden kijken en de onvoorwaardelijke liefde voelen die ze voor haar dochter heeft.

Wat deed ze me denken aan mijn moeder en wat waren er veel overeenkomsten. Deze 2 jonge meiden die vorig jaar gesproken hadden op de uitvaart van hun moeder op precies dezelfde plek waar ik 10 jaar geleden stond.

Aan het eind van dit mooie gesprek waren we alle drie dankbaar voor onze mooie dappere moeders, die te jong zijn overleden maar die dankzij hun grote liefde nog steeds bij ons zijn. Want liefde houdt niet op waar het leven eindigt.​​

bottom of page