top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

MIJN OMA

Vandaag had ik een dag opleiding systemisch coachen. We zijn allemaal onderdeel van een systeem, o.a. een familie systeem. We zijn allemaal met elkaar verbonden, en een familiesysteem is voortdurend op zoek naar evenwicht. Iedereen heeft zijn of haar plek in het systeem en niemand mag worden vergeten, buitengesloten of niet erkend. Anders voelt iemand in een volgende generatie zich onbewust verantwoordelijk om dit te herstellen.

Vandaag kwam tijdens een oefening/meditatie mijn oma voorbij. Jaren geleden voordat ik met mediumschap begon zag ik mijn oma een keer naast mijn bed staan, prachtig was dat en die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik in aanraking kwam met het mediumschap.

Mijn oma heeft de laatste 14 jaar van haar leven niet kunnen praten omdat zij een beroerte had gehad. Dat was af en toe erg frusterend voor haar wanneer ze niet duidelijk kon maken wat ze bedoelde. Als ik haar aan de telefoon had of haar zag begreep ik haar altijd heel goed. En ik vertaalde ook altijd wat ze zei.

Doordat we vandaag keken vanuit het systeem en hoe ik beïnvloed ben door deze gebeurtenis, werd mij gevraagd, "Heb je wel eens het idee dat je niet alleen voor jezelf praat?"

En toen begreep ik plotseling hoeveel invloed het niet kunnen praten op mij gehad heeft. Ik vertaal dagelijks wat onze dierbaren in de spirituele wereld willen zeggen. Ik ben een stem voor al die mensen die niet begrepen worden en toch graag wat willen zeggen.

Nu snap ik waarom mijn oma die ochtend aan haar bed stond en wat ze wilde vertellen. De gebeurtenis in haar leven heeft ervoor gezorgd dat haar kleindochter nu zo’n grote groep mensen een stem mag geven. Dankbaar voor dit mooie inzicht vandaag, en dankbaar voor mijn lieve dappere oma!

bottom of page