top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

WAAR EEN WIL IS...

Ze zat wat onwennig voor me, een vriendelijke dame. Afwachtend keek ze me aan en toen ik haar vroeg of ze wel eens bij een medium geweest was, schudde ze gelijk haar hoofd. ‘Nee’ zei ze, het is eigenlijk ook niks voor mij, ik ben daar veel te nuchter voor.

Nadat ik had uitgelegd hoe ik werk, begonnen we met het consult. Als eerste kwam haar moeder en oma door en ze herkende ze beiden gelijk. Na een tijdje zei haar moeder, ‘tante is hier ook’.

De dame keek me vol ongeloof aan toen ik haar tante verder beschreef. Ze liet weten dat het goed met haar ging, haalde herinneringen op en beschreef hun liefdevolle band.

Aan het eind van het consult vertelde ze me waarom ze zo verbaasd was. Haar tante, die als een tweede moeder voor haar was, was pas een paar dagen geleden overleden.

Ik krijg vaak de vraag hoelang het duurt voordat iemand contact kan maken. Het consult hierboven bevestigd dat er geen tijdlimiet voor is. Sommige mensen komen al voor hun uitvaart door en anderen doen er iets langer over. Deze tante greep haar kans om even te kunnen praten met haar nichtje.

Een prachtige liefdevolle hereniging die laat zien dat de band van liefde altijd blijft bestaan.

bottom of page