top of page

lees verder

Alsof de wereld

even stil staat

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd.

Hoe ga je door met je leven terwijl er zo’n leegte is ontstaan? Waar is jouw geliefde gebleven? Kunnen ze je nog zien of horen? Hoe moet je rouwen? Hoelang duurt het? Zoveel vragen waar je meestal zelf het antwoord op moet zoeken.

_edited.jpg
Anneke Klaassens 2.jpg
consult 2.jpg

Ik vond het zelf ook frustrerend

Ik weet als geen ander hoe het is om een geliefde te moeten missen. Toen mijn moeder overleed wist ik niet goed hoe ik daarmee om moest gaan en hoe ik moest rouwen. Ik werkte al als medium, maar vond het moeilijk om zelf contact met haar te maken, wat me toen behoorlijk frustreerde. Gelukkig zocht mijn moeder regelmatig contact met mijn collega’s en cursisten en merkte ik dat ik daar veel troost in vond. 

Daar heb ik veel van geleerd en uiteindelijk heb ik hierdoor een unieke manier gevonden om mensen te begeleiden tijdens hun rouwproces. 

 

Rouw is een wirwar aan gemengde gevoelens en niets wat ik zeg kan jouw geliefde hier op aarde terug brengen. Toch is mijn ervaring dat ik je wel kan helpen met het oppakken van je leven.

Dit doe ik samen met degene die je zo moet missen. Mijn ervaring is dat onze dierbaren niets liever willen dan helpen met het rouwproces. Ze helpen jou daar niet alleen mee maar ook zichzelf.

Toch is mijn ervaring dat ik je wel kan helpen met het oppakken van je leven.

omcirkeling getekend.png

Liefde is oneindig en houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen graag laten weten dat ze er nog zijn, al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

Tijdens vijf sessies van een uur ga je leren hoe je op een andere manier kunt omgaan met rouw en hoe je je leven weer op kunt pakken na het verlies. Je leert te kijken naar wat jouw geliefde jouw heeft gebracht ipv wat je hebt verloren. Ik maak contact met jouw geliefde zodat je nog vragen kunt stellen of dingen kunt uitspreken Je leert hoe je de signalen en tekens kunt herkennen. Samen bouwen we een brug van liefde en ga je ervaren dat jouw dierbaren nog steeds om je heen zijn.

Elke sessie is op jou persoonlijk afgestemd en samen kijken we wat er nodig is voor jou. Jij kiest zelf om de hoeveel tijd je wil afspreken.

Het liefst maak ik de afspraken in Zeewolde, maar dit kan eventueel ook via Skype of Zoom.

 

De kosten voor dit pakket van vijf sessies van een uur bedragen slechts 375 euro. 

IMG_3371 detail bewerkt kopiëren.jpg

BEKEND VAN

De-Telegraaf.png
Vrouw.png
Vriendin.png
logo-sbs6.png
logo-rtl4-wit.png
logo-bnn-vara.png

Het pakket bestaat uit 5 sessies. Een sessie duurt een uur.

De investering in jezelf is 375,- euro (inclusief 21% btw).

Elke sessie is op jou persoonlijk afgestemd en samen kijken we wat er nodig is voor jou. Jij kiest zelf om de hoeveel tijd je wil afspreken.

Emil Widlund 4.jpeg

Tijd 60 minuten

Locatie Zeewolde

Kosten 85,- euro

ROUW
SESSIE

AANVRAAG

_edited.jpg
5 ROUW
SESSIES

Tijd 60 minuten

Locatie Zeewolde

Kosten 375,- euro

AANVRAAG

bottom of page