top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

EEN WEEKEND VOL WONDEREN OP TEXEL

Afgelopen weekend waren we op Texel. Ik was uitgenodigd door Esther Fokkens van Healing Texel om op vrijdagavond een demonstratie mediumschap te geven en op zaterdag een workshop over onze spirituele Gidsen.

Omdat we nog nooit op Texel geweest waren besloten vrijdag op tijd te vertrekken zodat we nog even het eiland konden verkennen. Ik plaatste op Facebook dat we onderweg waren naar Texel waarop mijn collega Rosita Belkadi reageerde dat zij er ook was, en we besloten de demonstratie samen te doen.

Maar voor die tijd nog even lekker naar het strand met ons hondje Nicky. Toen we het strand opliepen zagen we haar gelijk, een klein bruin vrolijk hondje. Precies het hondje waar we de laatste weken naar op zoek geweest waren. We raakten aan de praat met de eigenaren en zij bleken dit hondje tijdelijk op te vangen. Ze kwam uit Roemenië en ze is ongeveer 2 jaar oud en heet Jessie. Ze waren een week op Texel geweest en stonden op het punt naar huis te gaan. We waren op slag verliefd en besloten dat we haar graag wilden adopteren. We wisselden onze telefoonnummers uit en spraken af dat we contact zouden opnemen.

Helmaal blij kwamen we terug in Herberg de 7 Provinciën waar de demonstratie zou plaatsvinden. Rosita en ik kennen elkaar al jaren maar hadden nog nooit samengewerkt. Het werd een mooie avond met bijzondere contacten en een leuke samenwerking met Rosita. Zeker iets wat we vaker zullen gaan doen.

Zaterdag heb ik met een fijne groep enthousiaste deelnemers de workshop gedaan. Wat is het toch heerlijk om te doen. Onze Gidsen willen altijd graag samenwerken, en ook deze keer lieten ze weer van zich horen. Het is mooi als je door de samenwerking leert te luisteren naar de signalen die je krijgt.

Zondag na een heerlijk ontbijt was het tijd om afscheid te nemen van Texel en ons nieuwe hondje Jessie te gaan halen. Voordat we naar de boot gingen stonden we nog even te kletsen met Esther en opeens hoorden we het nummer “Jessie’. Als dit geen duidelijk teken was.........

We hadden Jessie natuurlijk maar kort gezien en gingen naar Nijmegen voor een verdere kennismaking. We waren nog steeds verliefd en met Nicky samen ging het ook goed, dus we besloten haar te adopteren. Gelukkig had ze het heel goed gehad in haar opvanggezin en vol vertrouwen ging ze met ons mee. Een nieuw hondje na het overlijden van Chica in juni. Thuis aangekomen ging ze gelijk op ontdekkingstocht en ze gaf zich helemaal over aan haar nieuwe leventje. Het is ongelofelijk dat je gelijk zoveel van zo'n hondje kunt houden.

Dank je wel Esther voor de organisatie en jouw goeie zorgen. Bedankt Rosita voor de fijne samenwerking, en iedereen die aanwezig was bij de demonstratie en de deelnemers aan de workshop. En uiteraard de dame die Jessie van de straat gered heeft in Roemenië, Yuen Tang met haar stichting ‘Yuen’s hope for stray’, en het opvanggezin van Jessie.

Het was een weekend vol met wonderen, een onverwachte samenwerking, mooie nieuwe ontmoetingen, en ons gezinnetje is weer compleet met Jessie! En Texel, we komen zeker terug!

bottom of page