top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

DE KUNST VAN HET GEVEN

Vorig jaar zag ik een oproep staan op Facebook, voor het herplaatsen van een hondje. Toen ik het las hoorde ik een stem die zei, ‘haal het hondje alsjeblieft niet weg’. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan en het bleek om een dame te gaan die door het onverwachte overlijden van haar man, de financiële middelen niet meer had om voor haar hondje te zorgen. Zowel het hondje als deze dame waren al wat ouder en zeer gehecht aan elkaar, dus we besloten om er alles aan te doen zodat ze bij elkaar konden blijven.

We gingen op bezoek bij deze dame en al snel keken de ogen van haar overleden man mij aan vanaf de vele foto’s en ik voelde zijn dankbaarheid voor de hulp aan zijn vrouw en zijn hondje waar hij stapelgek op was. Ik hoorde ook dezelfde stem zeggen, 'dank je wel'.

We zijn vervolgens geld in gaan zamelen en al snel hadden we genoeg opgehaald zodat het bazinnetje en het hondje samen konden blijven. Wildvreemde mensen die in vol vertrouwen geld overmaakten. Toen het een paar weken geleden op was, werd er wederom geld geschonken, het bericht werd gedeeld, mensen gaven medicatie die ze over hadden, en van allerlei kanten werd er hulp aangeboden.

Onbeschrijfelijk dat gevoel van dankbaarheid wat me op dat moment overviel. Er is zoveel onrust in de wereld en toch blijven mensen gelukkig elkaar helpen, zonder er iets voor terug de verwachten, de ware kunst van het geven!

Het is zo fijn dat deze twee samen kunnen blijven. En ik weet zeker dat de echtgenoot dit geregeld heeft.

Hoe mooi is het dat de spirituele wereld altijd wel een manier vind om ons te helpen, en wat ben ik dankbaar dat er nog zoveel mensen bereid zijn om iets voor een ander te doen.

bottom of page