top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

LIEFDE IS LIEFDE!

Gisteren kwam er een leuke man in de praktijk, hij wilde graag contact met zijn echtgenoot. Hij was zelf ook gevoelig en voelde al gelijk dat zijn echtgenoot stond te trappelen om met hem te praten.

Het werd een bijzonder gesprek, met veel humor werden er 25 jaar aan herinneringen opgehaald. Trots vertelden ze over hun trouwdag en hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar was duidelijk voelbaar.

Wat mooi om even deelgenoot te mogen zijn van de liefde tussen deze twee heren. Wat ben ik dankbaar dat deze liefde er gewoon mag zijn in Nederland. Helaas is dat in veel landen wel anders, en staat er in sommige landen zelfs de doodstraf op.

Terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben, kijk ik naar de kleurrijke boten die voorbij komen tijdens de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam. Het feest waar iedereen gelijk is, want het maakt niet uit van wie je houdt, LIEFDE is LIEFDE

bottom of page