GENIETEN VAN ELKE DAG

Vanmorgen zat er een jong stel voor me, enigszins nerveus en vol verwachting. Toen ik begon met het consult kwam gelijk de moeder van de jongeman bij ons staan. Ze vertelde hoe ze plotseling was overleden. Ze was wel wat moe maar zou snel op vakantie gaan, waar ze hoopte uit te rusten. Helaas kwam het niet zover meer.

Ze had veel te vertellen aan haar zoon en schoondochter, en het was een prachtig moment van hereniging. Ze hadden geen afscheid kunnen nemen maar konden nu gelukkig nog even met elkaar 'praten'. Vragen konden beantwoord worden en herinneringen werden opgehaald en moeder gaf duidelijk aan dat ze precies wist wat er nu in het leven van haar gezin speelde. Ze was er nog, niet meer fysiek maar de band van liefde zorgt ervoor dat ze nog sterk bij haar gezin betrokken is.

De moeder is slechts 52 jaar geworden. Geen leeftijd waarbij je dit verwacht. Toch komt het helaas vaak voor en weer een bevestiging om elke dag te 'leven'. Te genieten van elk moment. En dankbaar te zijn voor de mensen in je leven.

OVERZICHT

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL