top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

GENIETEN VAN ELKE DAG

Vanmorgen zat er een jong stel voor me, enigszins nerveus en vol verwachting. Toen ik begon met het consult kwam gelijk de moeder van de jongeman bij ons staan. Ze vertelde hoe ze plotseling was overleden. Ze was wel wat moe maar zou snel op vakantie gaan, waar ze hoopte uit te rusten. Helaas kwam het niet zover meer.

Ze had veel te vertellen aan haar zoon en schoondochter, en het was een prachtig moment van hereniging. Ze hadden geen afscheid kunnen nemen maar konden nu gelukkig nog even met elkaar 'praten'. Vragen konden beantwoord worden en herinneringen werden opgehaald en moeder gaf duidelijk aan dat ze precies wist wat er nu in het leven van haar gezin speelde. Ze was er nog, niet meer fysiek maar de band van liefde zorgt ervoor dat ze nog sterk bij haar gezin betrokken is.

De moeder is slechts 52 jaar geworden. Geen leeftijd waarbij je dit verwacht. Toch komt het helaas vaak voor en weer een bevestiging om elke dag te 'leven'. Te genieten van elk moment. En dankbaar te zijn voor de mensen in je leven.

bottom of page