top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

VAKANTIE

Mijn ouders zijn ruim 50 jaar samen geweest, en hebben samen mooie vakanties beleefd. Dat stopt dan opeens als één van de partners er niet meer is. Met wie ga je dan weg? Sommige mensen gaan met een vriend of vriendin en anderen gaan niet meer weg.

Wij zijn verschillende keren met de familie weggeweest en dit jaar besloten we om met de camper richting Kroatië te gaan. We vroegen of m'n vader meewilde en hij zei gelijk, 'ja'.

We hebben een geweldige tijd gehad met elkaar en mijn vader liep trots rond met z'n 2 jonge meiden aan z'n zij. We hebben gelachen, genoten van de zon, zee en de omgeving en herinneringen opgehaald. Ik weet zeker dat m'n moeder meegenoten heeft.

Tijdens deze weken besefte ik ook weer hoe belangrijk het is om mooie herinneringen te creëren, en hoe fijn het is om herinneringen op te halen. Het maakt niet uit hoelang geleden iemand is overleden, het gemis blijft altijd.

Daarom verheugen we ons nu al weer op onze mooie week in oktober op Ibiza, 'Power of Love'. Een week waarin we stil gaan staan bij het verlies van een dierbare. Samen met een kleine groep mensen, herinneringen ophalen, lachen, huilen en heerlijk genieten van een volledig verzorgde week, op het magische eiland Ibiza.

Voordat deze week plaats vind genieten we nu eerst nog even van onze vakantie!

bottom of page