top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

LIEFDE VAN EEN MOEDER

Voor het consult was ze er al, een moeder, ze kon niet wachten. Toen haar dochter op consult kwam vertelde hoe het was in de spirituele wereld, ze was weer samen met haar echtgenoot, haar moeder en haar jong overleden broer. Ook vertelde ze uitgebreid over de uitvaart, het verdelen van de spullen, het pasgeboren achterkleinkind, haar leven en de liefdevolle band met haar dochter. Deze moeder was slechts 2 maanden geleden overleden…….

Uit dit verhaal blijkt weer hoe graag de mensen in de spirituele wereld contact met ons willen, ze willen vertellen hoe het met ze gaat, wie ze daar ontmoet hebben en hoe hun leven er daar uitziet. Wat een prachtige emotionele ontmoeting tussen moeder en dochter waar ik even kort deelgenoot van uit mocht maken.

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt

bottom of page