top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

VOLG JE HART, VIND JE PASSIE & LEEF JE DROOM

Volg je hart, vind je passie, leef je droom, Oprah Winfrey roept het, Paolo Coelho schreef het boek de Alchemist over dit onderwerp. Maar hoe doe je dat dan als je geen passie hebt, of geen droom? Hoe kom je erachter wat jouw passie is?

Als je jong bent moet je al kiezen wat je de rest van je leven gaat doen, tegenwoordig krijgen kleuters al een cito toets. Mijn nichtje van 4 jaar kreeg als advies mee dat ze het komend schooljaar er toch echt serieus tegenaan moet gaan….. M’n mond viel open toen ik dat hoorde. Hou op zeg, laat dat meisje lekker kind zijn! Omdat we al zo vroeg in ons leven van alles moeten, krijgen we vaak niet de tijd om te voelen wat we nu echt willen.

Ik was 40 toen ik er achter kwam wat mijn passie was. De spreuk ‘het leven begint bij 40’ gaat voor mij helemaal op. Vanaf het moment dat ik mijn eerste cursus mediumschap ging volgen was het duidelijk. Ik voelde het, ik wist het zeker, er was geen twijfel over mogelijk, dit was wat ik wilde met de rest van m’n leven.

Een ontdekkingstocht begon, en wat heb ik veel geleerd de afgelopen jaren. Mediumschap is niet alleen het contact met overleden dierbaren, maar het is ook het ontwikkelen van jezelf, van jouw ziel. En het mooie is, de ontwikkeling houdt nooit op. Wat kan ik genieten van een mooie hereniging tussen mensen, en wat geniet ik van m’n enthousiaste cursisten die contacten maken, en die zichzelf verder ontwikkelen.

Mediumschap is mijn passie, wat is jouw passie, waar wordt je blij van? Weet je het nog niet, luister dan eens wat vaker naar je intuïtie, sta eens stil bij dit moment, en wees eens stil om te luisteren naar jouw ziel.

(met dank aan de foto van www.loveinabox.nl)

bottom of page