VERLIEFD

Een paar weken geleden werden op slag verliefd op dit kleine hondje met het witte hartje op haar borst. Ze werd ter adoptie aangeboden nadat ze was achtergelaten door haar baasje. Na een nachtje weinig slaap, besloten we ons hart te volgen en dit kleine meisje te adopteren.

Toen ik vanmorgen de andere 2 hondjes uit ging laten, nam ik een ander pad wat meer in de schaduw, omdat het zo warm was. En daar lagen ze voor me, allemaal hartjes. Mooie roze, witte hartjes op het pad.

Vanmiddag gaan we onze Puck halen, het meisje met het hartje. Toeval dat ik de hartjes zag liggen? Ik hou het maar op een mooi teken, en we zijn blij dat we ons hart gevolgd hebben!

Fijn weekend allemaal

OVERZICHT

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL