top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

VERLIEFD

Een paar weken geleden werden op slag verliefd op dit kleine hondje met het witte hartje op haar borst. Ze werd ter adoptie aangeboden nadat ze was achtergelaten door haar baasje. Na een nachtje weinig slaap, besloten we ons hart te volgen en dit kleine meisje te adopteren.

Toen ik vanmorgen de andere 2 hondjes uit ging laten, nam ik een ander pad wat meer in de schaduw, omdat het zo warm was. En daar lagen ze voor me, allemaal hartjes. Mooie roze, witte hartjes op het pad.

Vanmiddag gaan we onze Puck halen, het meisje met het hartje. Toeval dat ik de hartjes zag liggen? Ik hou het maar op een mooi teken, en we zijn blij dat we ons hart gevolgd hebben!

Fijn weekend allemaal

bottom of page