top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

11 NOVEMBER, DE DAG OM TE DELEN!


Vandaag is mijn moeder jarig en het is al weer 8 jaar geleden dat we deze dag samen gevierd hebben. Mijn moeder hield van verjaardagen, want dat was een goede reden om met de familie bij elkaar te komen. Een belangrijke traditie die we nog steeds in ere houden.

Toen we klein waren was 11 november vooral ook de dag van Sint Maarten. Wat weet ik het nog goed, samen met mijn broer mochten we langs de deuren. Mijn broer had een geel lantaarntje en ik een oranje lantaarntje, met een klein kaarsje erin. Geweldig vond ik het dat het kaarsje aanging en wat liep ik trots rond met m’n oranje lantaarntje. Dat we dan thuiskwamen met een zak vol snoep was natuurlijk nog een leuk extraatje.

Sint Maarten is gebaseerd op de legende van Martinus die de helft van zijn mantel aan een verkleumde bedelaar gaf. Hij stond bekend om zijn liefdadigheid en vrijgevigheid en daarom staat deze dag ook in het teken van licht, delen en elkaar ontmoeten.

Vandaag heb ik ook een kaarsje aan gestoken voor m’n moeder, en vanavond eten we gezellig samen met de familie. Een goed moment om mooie herinneringen op te halen. De onvoorwaardelijke liefde van mijn moeder houdt ons bij elkaar en mijn moeder deelde ook graag haar geluk met anderen.

Daarom wil ik namens mijn moeder vandaag ook wat delen. Uit ervaring weet ik dat een consult met een medium veel troost kan bieden, en dat het fijn is om even contact te hebben met je dierbaren die je zo mist. Zou jij graag contact willen met je dierbaren, of ken je iemand die een contact kan gebruiken. Zet dan jouw naam of de naam van de persoon die jij een contact gunt, onder dit bericht of onder het bericht op Facebook. Vanavond om 21.00 uur verloot ik een gratis consult.

bottom of page