top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

WAT ZOU JIJ DOEN ALS JE NOG MAAR 10 JAAR TE LEVEN HEBT?

Gisteravond toen ik de hondjes uitliet, kwam ik een man hier uit de buurt tegen. Nu komen we elkaar wel vaker tegen en soms zeggen we alleen gedag en soms maken we een praatje. Gisteren raakten we in gesprek. Hij vertelde dat hij net samen met zijn vrouw een weekje op vakantie was geweest.

Een week waarin hij had nagedacht over zijn leven en hoe hij de rest van zijn leven wilde doorbrengen. Hij vroeg zich af wat hij zou doen als hij nog een week te leven had? Wilde hij zijn zaak uitbreiden, wat vond hij echt belangrijk en leuk in zijn leven, wilde hij nog investeren in een nieuwe auto? Allemaal vragen waar we wel eens bij stil staan maar vervolgens leven we vaak op de zelfde voet verder.

Deze man had echter een gegronde reden om er bij stil te staan, want hij heeft dit jaar te horen gekregen dat hij waarschijnlijk niet langer dan 10 jaar te leven heeft. Toen ik hem een maand geleden sprak, was zijn behandeling net begonnen en voelde hij zich nog goed. En nu begint hij toch de gevolgen van de behandeling te voelen.

We hadden het over dromen najagen, en doen waar je blij van wordt. Hij was dit jaar samen met zijn vrouw een paar maanden in Afrika geweest om kinderen te helpen. Prachtig werk waar hij van genoten had en helaas moest onderbreken doordat hij ziek werd. Ik zag aan hem dat hij het liefste weer terug zou gaan, en wat zou ik hem dat ook gunnen! Maar wat doe je als je nog maar 10 jaar te leven hebt?

Deze vraag blijft door m’n hoofd spoken, en doet me des te meer beseffen, dat het belangrijk is om doen wat je gelukkig maakt. Tien jaar geleden heb ik de stap genomen om mijn zaak te verkopen en van het mediumschap mijn beroep te maken. Van deze beslissing heb ik nooit een seconde spijt gehad. Wat is het fijn om elke dag mensen te herenigen met hun geliefden, om mensen meer bij hun gevoel te brengen en om zelf te leren van het leven. Dit is wat ik de komende 10 jaar nog veel hoop te mogen doen.

Wat zou jij doen als je nog 10 jaar te leven hebt?

bottom of page