top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

HET SONGFESTIVAL, EEN TREIN, KINDEREN EN EEN MOOIE BOODSCHAP!

Vanmorgen kwamen ze op tijd binnen, een vader samen met zijn dochter, enigszins nerveus voor wat er komen ging. Het was de eerste keer voor de vader dat hij bij een medium zat en het voelde wat dubbel voor hem. Want volgens het geloof moet je de overledenen laten rusten, maar hij kon ook niet om zijn eigen gevoel heen dat er meer was na de dood.

Nadat ik hem gerust had gesteld en verteld had dat de overleden dierbaren graag contact maakten, begonnen we. Al snel maakte ik contact met de overleden echtgenote, een dame die goed wist wat ze wilde en duidelijk blij was met het contact. Ze vertelde me veel details over haar leven en hun leven samen. Een mooi leven waarin ze nog net samen hun 50 jarige huwelijk hadden gevierd.

Op een gegeven moment zag ik een beeld van het songfestival in Wenen, met Trijntje Oosterhuis. De echtgenote liet mij weten dat zij daar samen geweest waren en dat haar echtgenoot weer een reis daar naartoe gepland had waar ze blij mee was. Ze vertelde onder andere dat zij zo van de opera muziek hield, en was blij dat haar echtgenoot gepland had om een opera te bezoeken, ze ging graag met hem mee. (walk along)

Haar echtgenoot bevestigde dat allemaal, ze hadden gisteren net geboekt, o.a. tickets voor de opera. Een reis waar hij erg naar uit keek omdat hij deze zou maken met twee van zijn kinderen en hij vertelde dat Wenen heel speciaal voor hem was. Toen hij jong was werden er kinderen uit verschillende Oostblok landen via Wenen naar Nederland gehaald voor vakantie. Ze verbeleven dan twee maanden in Nederland. De kinderen werden dan per trein (Trijntje) naar Nederland gebracht en hij hielp mee om al die kinderen bij gastgezinnen onder te brengen.

Heel bijzonder dat het ene plaatje van het songfestival, zoveel specifieke informatie bevatte. Wenen, de muziek en de trein met kinderen.

Dus Nederland is helaas niet door naar de finale van het songfestival, maar dit plaatje van het songfestival hield een prachtige boodschap in voor deze lieve man. En ik weet zeker dat hij nog meer gaat genieten van de reis die hij gaat maken, wetende dat zijn geliefde echtgenote in gedachten met hem mee reist.

bottom of page