top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

HERINNERINGEN DIE EEN GLIMLACH OP JE GEZICHT TOVEREN!

Voordat ze binnenkwam met haar dochter en kleindochter zag ik hem al staan. Een man van de klok die niet kon wachten om weer even met zijn geliefden te ‘praten’. Enigszins gespannen gingen ze zitten en haar verbazing was groot toen haar echtgenoot gelijk begon te vertellen.

Mooie verhalen over hun eerste ontmoeting, zij was 16 jaar en hij was zes jaar ouder. Twee jaar verkering, twee jaar verloofd en toen de bruiloft. Een huwelijk wat bijna 50 jaar duurde. De plannen voor het feestje lagen klaar, hij wilde het samen vieren met zijn gezin en zijn familie. Een man die zijn geluk graag deelde met de mensen die hem dierbaar waren.

Ze hadden samen drie kinderen gekregen en vijf kleinkinderen, een trotse vader en opa. Hij bedankte zijn dochter voor de mooie woorden op de uitvaart, en was blij dat zijn kleinzoon geslaagd was voor school en zijn kleindochter over gegaan was naar de volgende klas. Hij vertelde dat het goed met hem ging, dat hij al zijn dierbaren om zich heen had, zijn moeder waar hij zielsveel van hield en hun zoontje, die slechts drie dagen geleefd had.

Vol liefde sprak hij tegen zijn vrouw, vier handen op een buik waren ze. Hij was er bij toen ze de dag ervoor door de fotoalbums bladerde, en toch maar besloot om geen foto mee te nemen naar het consult. Hij sprak over de laatste momenten van afscheid, en hoe goed zij het leven had opgepakt na zijn overlijden. Ze stond nog volop in het leven, een krachtige vrouw die genoot van haar dierbaren om haar heen en haar kleine trouwe hondje die er voor zorgde dat ze niet alleen was.

Al die tijd zat ze met een liefdevolle glimlach op haar gezicht toen ze samen vele herinneringen ophaalden. Goeie momenten maar ook moeilijke momenten waarin ze dicht naar elkaar waren toegegroeid.

Wat ben ik dankbaar dat ik een klein moment deelgenoot mocht zijn van hun leven. En even werd weer duidelijk wat echt belangrijk is in het leven, creëer zoveel mogelijk mooie herinneringen die een lach op je gezicht toveren!

bottom of page