top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

IK DANS MET JE OP JOUW BRUILOFT!

Op een ochtend had ik een afspraak met een leuk stel voor een consult. Hij wilde graag contact met een van zijn dierbaren.

Allereerst kwamen zijn opa en oma door die vervolgens al snel het stokje doorgaven aan zijn moeder. Ze vertelde voluit over zichzelf, over haar gezin en was duidelijk blij dat ze weer even kon ‘praten’ met haar zoon.

Ik wist dat het stel binnenkort zou trouwen, moeder gaf aan hoe fijn ze dat vond en sprak haar waardering uit naar haar schoondochter. Ze was erg betrokken bij het huwelijk, en ze vertelde over de extra twee ringen voor de kleindochters en was enthousiast over het trouwboeket. Ze wist dat het stel de dag ervoor net foto’s had uitgezocht, en gaf aan dat ze het toch wel leuk zou vinden als er bij de plechtigheid een fotootje van haar zou staan. Het stel had daar over getwijfeld omdat ze niet zeker wisten of moeder dat wilde.

Moeder hield erg van dansen en zei vervolgens tegen haar zoon, “ik dans met je op jouw bruiloft”. Waarop de vrouw een envelopje pakte en daar de foto uitpakte die ze de dag ervoor hadden uitgezocht. Moeder en zoon, dansend op het 25 jarige huwelijk van de ouders.

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt, dat werd weer heel duidelijk tijdens dit consult. Het stel trouwt volgende week, en tijdens de plechtigheid staat die foto van moeder en zoon daar bij. En dansen moeder en zoon toch samen op de bruiloft.

bottom of page