top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

EEN SEINTJE VAN BOVEN

De afgelopen maand was een drukke maand met consulten. Voor veel mensen die een dierbare moeten missen, is de decembermaand geen maand van licht.

Je beseft alleen nog maar meer hoe je jouw dierbaren mist, de lege plek aan tafel, en alleen de herinneringen zijn nog over.

Daarom hebben veel mensen juist in deze maand dat seintje van boven nodig, even een moment van weer samen zijn, de bevestiging dat ze er nog zijn.

Veel mensen zitten te wachten op een teken van hun dierbaren, en sommigen hebben zelfs een teken afgesproken.

Er kwam laatst een vriendelijke dame op consult, zij had het artikel over mij gelezen dat in het tijdschrift Vriendin stond.

Ze is vervolgens op internet gaan zoeken, en kon mij niet vinden. Een aantal dagen later had ze de TV aanstaan en kwam er een fragment voorbij van de special die ik met Patty Brard opgenomen heb. De dame herkende me meteen en kon me toen wel vinden. Toeval? Of een seintje van boven?

Hetzelfde gebeurde met een dame die naar een demonstratie mediumschap kwam. Ik kreeg contact met haar overleden echtgenoot.

Een hele leuke spraakzame man die duidelijk blij was om zijn vrouw weer eventjes te ‘spreken’.

Zijn aanwezigheid en liefde voor zijn vrouw was duidelijk voelbaar voor iedereen die er was die avond en zijn boodschap ontroerde ons allemaal.

Na afloop hoorde ik van zijn vrouw, dat zij nog getwijfeld had om te gaan, maar ergens had zij het gevoel dat ze toch gaan moest.

Waar kwam dat gevoel vandaan dat ze toch kwam die avond? Haar intuïtie of haar man die haar dat duwtje gegeven had?

Dan het verhaal van een mevrouw die graag met haar overleden echtgenoot contact wilde. Op het moment dat ze een afspraak met mij gemaakt had viel het schilderijtje van de muur met de tekst, ‘liefde houdt niet op waar het leven eindigt’. Tijdens het consult refereerde de echtgenoot naar het enige briefje wat hij ooit geschreven had, met de mooie woorden, ‘ik hou van je’.

Ik ben er van overtuigd dat de reden waarom iemand een consult bij een medium boekt al vaak het teken is en in vele gevallen geregeld wordt door onze overleden dierbaren.

Zoals de mevrouw die naar de demonstratie ging, dat duwtje van haar man gekregen heeft. Want het was duidelijk dat hij ook heel graag zijn vrouw wilde ‘spreken’.

De overleden echtgenoot die de liefde voor zijn vrouw nog wilde tonen, en de dame die via een omweg hier terecht kwam om met haar dierbaren te spreken.

Onze dierbaren doen vaak veel moeite om ons te laten weten dat ze er nog zijn, en dat de band van liefde niet verbroken is.

Ik vraag me vaak af hoe het voor iemand moet zijn die overleden is en dolgraag contact wil met de mensen die hier nog zijn

Hoe moeilijk moet dat zijn als je laat voelen dat je er nog bent, dat je allerlei tekens geeft en niemand hoort je.

Want als iemand hier iets voelt, wordt er dan niet vaak gedacht dat het hun fantasie is, dat het niet waar kan zijn?

En dat is logisch, we willen graag dat onze dierbaren nog om ons heen zijn, dat ze ons nog zien en dat het goed met ze gaat.

En wat is nou eigenlijk echt een teken? Is dat wanneer de foto’s van de muur vallen, dat de lichten knipperen of de tv opeens uitspringt?

Dat de hond opeens begint te blaffen, de radio uit zichzelf begint te spelen, of dat je opeens de parfum ruikt van je overleden moeder of je zus?

Tekens zijn vaak simpeler dan we denken. Het kan zijn dat je uit het niets opeens aan degene denkt die je zo mist, want de spirituele wereld communiceert dmv gedachten.

Dat je opeens dat liedje op de radio hoort, dat er iemand op jouw pad komt die je helpt en je de antwoorden geeft waar je naar op zoek bent.

Voor mij zijn dat de seintjes van boven. Die kleine momentjes, de dierbare herinneringen, dat gevoel van liefde voor degene die je mist, de gedachte aan onze geliefden.

Let eens op die kleine dingetjes, praat in gedachten met je dierbaren, vraag om hulp als je dat nodig hebt, en sta open voor de antwoorden die je krijgt, in welke vorm dan ook.

Tekens komen in vele vormen, soms overduidelijk, soms heel subtiel, het blijven kleine wondertjes die je kunt zien wanneer je je hart open zet en erop gaat vertrouwen, ‘liefde houdt niet op waar het leven eindigt’.

bottom of page