JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

BLOK 4

Authenticiteit en overvloed

TIJDENS DEZE WORKSHOP GA LE LEREN CONTACT MAKEN MET JE GIDSEN

ZIJN WIE JE BENT

Authenticiteit is zijn wie je bent, ongeacht de omstandigheden. Aannemen wie je werkelijk bent, met alles wat je voelt en alles wat je denkt en waarneemt.

 

Je hoeft je nooit meer anders voor te doen dan wie je bent. Je creëert een veilige verbinding met jezelf, waarin je goed bent zoals je bent.

 

Het leven niet langer iets wat je overkomt, want je kunt weer blij zijn met jezelf en jouw leven!

zijn-wie-je-bent.jpeg

Spreekt deze training jou aan,

dan is het geschikt voor jou!

Anneke en Sonja.jpg
 

REVIEWS VAN DEELNEMERS - PUUR JEZELF ZIJN 4 DAAGSE

"Wat een geweldige ervaring! 4 bijzondere dagen, gegeven met veel toewijding, liefde, pure emoties, heerlijk eten en veel humor. Een cadeau aan mezelf. Ik gun dit iedereen! De verbinding die ik voelde met de groep en de verbinding die ik voel met mezelf. Ik voel me vol liefde en energie. Mijn innerlijke wereld is veranderd, van in mijn hoofd tot naar mijn hart. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze fantastische ervaring! Dit heeft me zo veel goeds en moois gebracht, dat pakt niemand me meer af!"

"Mijn collega’s vroegen wat ik gedaan had, ik straalde opeens zoveel rust uit"

 

PIJL.png

Ook als professional kun je door deze training vanuit een nieuw perspectief naar jezelf kijken. Zodat jouw talenten en expertise volledig benut worden.

DATA

22 en 23 januari

19 en 20 maart

30 april en 1 mei

10 en 11 juni

VERGOEDING 

1395,- euro inclusief 21% btw,

bij een zakelijke factuur is dat exclusief btw

Professionals    € 1395,-    Exclusief 21% btw

INCLUSIEF UITGEBREIDE LUNCHES

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Puur
jezelf
zijn.

MASTERCLASS

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost de training buiten de trainingsdagen om?


Je krijgt wel opdrachten mee naar huis tussen de dagen door. Deze zijn te doen in een aantal uren. Verder werk je tussendoor met de opgedane inzichten.
Kan ik ook mijn eigen vraagstukken inbrengen tijdens de training?


Ja absoluut, het eerste weekend beginnen we met een opstelling voor iedereen en tijdens de andere dagen blijft er ook genoeg tijd en ruimte over voor persoonlijke vragen.
Ik ben niet zo’n groepsmens, is deze training dan wel geschikt?


Je hoeft geen groepsmens te zijn om mee te kunnen doen, door de interactie met de andere deelnemers krijg je juist veel inzichten over jezelf.
Kan ik deze training gebruiken voor mijn werk?


De training bestaat uit diepgaande inzichten in jezelf met vele praktische oefeningen. Hoe meer jij je authentieke ZELF bent, hoe meer je de collega’s en/of cliënten naar je toe trekt die echt bij je passen.
Mag ik de training in termijnen betalen?


Ja, in overleg is dat mogelijk. Bij inschrijving van de training verbind je je wel aan de gehele jaartraining en is het volledige bedrag van de training verplicht.