top of page

8-14

OKTOBER

2021

POWER OF LOVE

Anneke Klaassens kasteelweekend mavis pittilla

7 DAAGSE SPIRITUELE REIS

nog slechts 3 plekjes vrij!

8 - 14 oktober 2021

Met Anneke Klaassens & Monique van Kessel

IBIZA is een magische plek en volgens veel mensen komt dat door Es Vedra, een indrukwekkende, mysterieuze rots van 385 meter hoog die voor de zuid oost kust van het eiland ligt.

Over de rots bestaan er vele mythen en legenden. Zo zou Es Vedra een bergtop zijn van het onder water gelopen Atlantis, ook zouden er onverklaarbare lichten en klanken zijn waargenomen. Es Vedra wordt beschouwd als de derde magnetische plek van de aarde, en wordt vergeleken met de Bermuda driehoek, Stonehenge en de beelden van Paaseiland. De rots is verboden terrein voor onbevoegden, maar er wordt gezegd dat de energie voelbaar is op het hele eiland.

Elke keer als wij het eiland bezoeken, worden we gelijk gegrepen door de bijzondere energie en de heerlijke sfeer. Door deze magische energie is het de perfecte plek voor deze  7 daagse spirituele reis.

Liefde staat centraal tijdens deze bijzondere week op het magische eiland IBIZA. Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. En op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd veranderd is.

 

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, ook al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

 

Tijdens deze spirituele week op Ibiza krijg je de tijd om weer samen te zijn. Tijdens een demonstratie mediumschap maakt Anneke contact met jouw dierbaren en je leert hoe je zelf contact kunt maken. We gaan herinneringen ophalen, bezoeken mooie plekken op het eiland, maken een stilte wandeling en we doen een ceremonie op een magische plek op het eiland. Kortom een week van liefdevol samenzijn.

 

Anker 1
RETREAT IBIZA 2016

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Deze week van de POWER OF LOVE is een cadeautje voor jezelf en voor jouw dierbaren onder deskundige leiding van Anneke. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van jouw ervaringen. Je krijgt een beter inzicht in de spirituele wereld en je leert te luisteren naar jouw dierbaren en jouw spirituele begeleiders. Monique heeft de leiding over de keuken en zal ons voorzien van overheerlijke maaltijden en drankjes. Door de magische kracht van Ibiza en de energie van het eiland, zal dit een week worden om nooit te vergeten!

We hebben de beschikking over een gezellige, luxe Finca omgeven door een prachtige tuin met fruitbomen en een zwembad. Overal in de tuin vind je gezellige zitjes en hangmatten, bij de Finca kun je fijn zitten onder de weelderige bougainvillea en rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden. De Finca ligt midden in de natuur, tussen de fruitbomen en palmbomen met een heerlijk uitzicht. Vlakbij prachtige baaien en stranden. Met de auto ben je binnen een half uurtje in Ibiza stad, en ook de andere plaatsen zijn in korte tijd te bereiken.

Kortom een plek waar je kunt genieten van de rust, de verbinding en de gezelligheid. Er is ruimte voor 9 gasten in de gezellig ingerichte gastenkamers. Alle kamers beschikken over eenpersoons 

bedden.

DE FINCA

'LIEFDE houdt niet op waar het leven eindigt en

onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen.'

Anker 3

HET PROGRAMMA

In de ochtend beginnen we met een uitgebreide meditatie, gevolgd door een lekker gezond ontbijt verzorgd door Monique. Daarna starten we met de groepssessies, die elke dag anders en afwisselend zijn.

Centraal staat, de verbinding maken met jouw hart. Je leert te luisteren naar je gevoel, door middel van verschillende oefeningen. Daarvoor gaan we werken met intuïtieve ontwikkeling, healing, mediumschap en we werken met de kracht van het eiland. We zullen een bezoek brengen aan de bijzondere krachtige plekken van Ibiza.

Begin van de middag, na de groepssessies staat er een uitgebreide lunch voor ons klaar en daarna heb je de meeste middagen vrij om te genieten van het eiland. Je kunt er voor kiezen om bij het zwembad te liggen, de mooie plekjes van het eiland ontdekken, naar het strand te gaan, of een bezoek brengen aan Ibiza stad. Misschien heb je behoefte aan een ontspannende massage of een bezoek aan een spa. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij aankomst krijg je van ons uitgebreide informatie.

 

Voor de avonden hebben we een bijzonder programma. We brengen o.a. een bezoek aan Es Vedra met een prachtige zonsondergang. Laat je verrassen, we beloven je dat het een fantastische ervaring zal zijn. We sluiten de avonden af met een ‘homemade’ diner en een lekker drankje in de heerlijke tuin van de Finca. 

 

 

 

RETREAT IBIZA 2016

Highlights van deze reis

8-14

OKTOBER

2021

8 - 14 OKTOBER 2021

Anker 2

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Veel persoonlijke aandacht

tijdens de groepssessies

 

Uitgebreide informatie over het eiland

 

Een geweldige van A-Z verzorgde week

 

Groepsgrootte maximaal 9 personen

 

Een onvergetelijke ervaring!

 

 

EXTRA

 

Tips voor unieke adressen

en plekken op het eiland,

speciaal door ons uitgezocht!

 

7 daagse reis

 

Logies in een 2 persoonskamer met

twee éénpersoons bedden en badkamer

 

6 x ontbijt (eventuele dieet wensen in overleg)

 

4 x lunch (er is één middag en avond vrij)

 

4 x diner (er is één middag en avond vrij)

 

Gebruik van het zwembad, ligbedden

   

Gratis wifi

 

Meditatie iedere ochtend

 

Groepssessies elke ochtend (inclusief excursie)

onder begeleiding van Anneke

 

Groepssessies ’s avonds (inclusief ceremonie)

*

*

ibiza kader 3.jpg

POWER

OF LOVE

8 - 14 OKTOBER

Gunstige annuleringsvoorwaarden

BOEK MET VERTROUWEN

BOEK MET VERTROUWEN

Speciale annuleringsvoorwaarden bij boekingen voor 2021

Wij hebben  zeer gunstige annuleringsvoorwaarden dit jaar.
Mocht er een negatief reisadvies gelden, dan wel een lockdown op Ibiza, dan heb je recht op een volledige restitutie. Uiteraard mag je ook kosteloos om boeken naar 2022.

Transavia heeft ook mooie voorwaarden en zij bieden aan dat je 48 uur voor vertrek de vlucht kunt omboeken.
Kijk voor de voorwaarden op de site bij Transavia.

Op Ibiza is het op dit moment verplicht een negatieve Corona test te overleggen. Hoe dit zal zijn in oktober is nu niet bekend, maar houdt daar rekening mee.

Het is belangrijk een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

VERGOEDING

€ 1175,00

 

 

EXCLUSIEF

Vliegticket (aan te bevelen zijn de vluchten van Vueling Ryanair of Transavia vanaf Schiphol,

Rotterdam of Eindhoven

 

 Reis en annuleringsverzekering

 

Huurauto

 

(overleg even met Anneke voor je boekt)

 

 

Je kunt je aanmelden op info@annekeklaassens.nl

 

*

*

*

Check ook onze andere retraite:

bottom of page