top of page

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

Calm Woman_edited.png
POWER
OF LOVE

Verliezen, loslaten en opnieuw verbinden.

Als een dierbare overlijdt, voelen we ons vaak enorm alleen. Het lijkt of de wereld even stilstaat, terwijl de realiteit is dat die rustig verder draait, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd. Je zit boordevol met vragen. Hoe ga je om met de leegte die is ontstaan? Zal je ooit weer gelukkig zijn? En waar is jouw dierbare? Vragen waar veel mensen in hun eentje de antwoorden op zoeken. Maar je bent niet alleen. Bijna iedereen krijgt wel een keer in zijn leven te maken met het verlies van een dierbare.

Toch is een verlies niet definitief, je hart is gevuld met herinneringen en jouw dierbaren maken nog steeds deel uit van jouw leven. Je blijft altijd de zoon of dochter van je vader en moeder ook al zijn ze overleden. Je blijft altijd de vader of moeder van je kind, ook al is hij of zij er niet meer. Je hoeft je dierbaren dan ook niet los te laten, de kunst is om een andere manier vinden om ze vast te houden.

wallace-fonseca-pDEAjCOb6Cg-unsplash.jpg
Emily Hoehenrieder.jpeg

‘Toen mijn moeder overleed, wist ik niet goed hoe ik met het verdriet om moest gaan. Bovendien vond ik het moeilijk om contact met haar te maken, om de tekens te zien die ze stuurde en dat voelde frustrerend. Gelukkig hield mijn moeder vol en leerde ik de signalen herkennen. Ik voelde steeds beter dat ze nog om me heen was. De mooie herinneringen hielden haar levend en ik merkte dat we het proces samen doorliepen. Dat gaf me veel troost.’  

 

Wat had ik graag tijdens die eerste rouwfase willen weten wat ik nu weet. Dat had het een stuk makkelijker gemaakt.

 

Al een aantal jaren begeleid ik mensen na het verlies van een dierbare, o.a. tijdens onze retraite week Power of Love op Ibiza.

De verbinding die ontstaat in een groep met gelijkgestemden is magisch.

'De dagen kunnen de pijn van het verlies niet wegnemen, maar de inzichten zullen leiden naar een diepere verbinding met jezelf en jouw overleden dierbaren.'

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds om ons heen, ook al kun je ze niet altijd horen of zien. Ze willen ons graag steunen en laten weten dat ze er nog zijn.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze themadag in Zeewolde krijg je de tijd om weer samen te zijn. Tijdens een demonstratie mediumschap maakt Anneke contact met jouw dierbaren en je gaat ervaren hoe het is om zelf contact te maken.

  • We gaan herinneringen ophalen, Spirit Artist Anne Miek maakt een mooie tekening van jouw dierbare tijdens een demonstratie.

  • Persoonlijke begeleiding van Anneke en een contact met jouw dierbare(n).

 

  • Samenzijn met lotgenoten en verbinden met jouw dierbaren.

  • Contact leren maken met jouw geliefden.

  • Tijd voor JOU!

  • Monique zal iedereen verwennen met haar heerlijke kookkunsten. Kortom een dag van liefdevol samenzijn.

'Dank je wel, wat hebben jullie mijn hart geopend. Ik wordt gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit.' NELLY

Voor wie is deze dag geschikt?

 

Voor iedereen die een dierbare mist en graag de verbinding wil voelen.  Deze dag kan de pijn van het verlies niet wegnemen, maar de inzichten zullen leiden naar een diepere verbinding met jezelf en jouw overleden dierbaren.

Er is maximaal plaats voor 8 - 10 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Meld je snel aan want er zijn nog slechts een paar plaatsen vrij!

AANVRAAG

wallace-fonseca-pDEAjCOb6Cg-unsplash.jpg

Datum data volgt zsm

Tijd 10.00 tot 16.00 uur

Kosten 125,- euro

Locatie Zeewolde

Inclusief Koffie, thee, wat lekkers

en een uitgebreide lunch.

POWER

of LOVE

bottom of page