SHARE & CARE AVOND

Anneke

Gloria

Anne Miek

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd.

Liefde is oneindig en houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

Tijdens deze avonden nodigen we je uit om even weer samen te zijn, met elkaar en onze overleden dierbaren. We leven in een snelle wereld waarin we soms teveel worden opgeslokt en er weinig ruimte is voor onszelf. Met deze avonden willen wij deze ruimte creëren om je te verbinden, met jezelf, je overleden dierbaren en het Universum.

Tijdens mijn consulten ontdekte ik dat er behoefte bestaat aan een plek waar je samen kan zijn. Waar je kunt praten, stil zijn, luisteren en informatie kunt krijgen.
Deze avonden zijn een cadeautje voor jezelf, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van jouw ervaringen. Je krijgt een beter inzicht in de spirituele wereld en leert te luisteren naar de tekens van jouw overleden dierbaren.

Elke avond zal in het teken staan van een bepaald thema. We maken contact met overleden dierbaren, geven lezingen, gespreksavonden en healingen.
Na afloop van de avonden is er altijd gelegenheid tot een gesprek als daar behoefte aan is. Kortom een avond vol liefdevol samenzijn. In de toekomst zullen we meerdere activiteiten gaan ontwikkelen.

Omdat we graag willen delen vragen we voor de avonden een bijdrage van 15,- euro. Een gedeelte hiervan zal ten goede komen aan een goed doel. We steunen o.a. een aantal mensen die in Roemenië straathondjes opvangen. Zij zijn afhankelijk van donaties en we weten dat elke cent ook werkelijk besteed wordt aan het welzijn van de honden. Twee van onze hondjes komen daar vandaan en daarom steunen we dit goede doel met liefde.

23 MAART

Verlies van

een kind

Op 23 maart staat de eerste Close to Heaven avond in het teken van het verlies van een kind.

Soms nog maar een paar weken oud, soms een aantal maanden oud, soms al geboren en toch gaat het mis. Het kindje waar je zo van hebt gedroomd, waar je al zo van houdt, is er niet meer.
Van heel even intens genieten, naar intens verdrietig, iets wat vele vaders en moeders overkomt.

Deze bijzondere Share & Care avond is voor al die ouders die een ongeboren kindje, een miskraam of een kind hebben verloren. Natuurlijk zijn de grootouders, broertjes en zusjes en alle andere betrokkenen zijn meer dan welkom op deze avond.

In de Spirituele Wereld worden deze kinderen liefdevol ontvangen. Hoe dat gebeurd, vertellen wij je graag. Tijdens deze deels informatieve avond maken wij ook de tijd en ruimte om te delen en te herinneren. Want deze kinderen die zo gewenst zijn, zitten voor altijd in ons hart.
We nodigen je graag uit voor deze bijzondere Share & Care avond.

We beginnen deze avond om 20.00 uur tot 22.00 uur. 

De ruimte is beperkt, daarom vinden we het fijn als je even een mailtje stuurt als je komt naar info@annekeklaassens.nl

De Share & Care avonden staan in het teken van delen. Daarom doneren wij 75% van de opbrengst van deze avonden aan een goed doel.  

Dit doel zal per avond verschillend zijn en daarom maken wij dat per avond bekend.

Wil jij er deze bijzondere avond bij zijn, kom dan naar onze Close to Heaven Share & Care avond op

23 maart om 20.00 uur!

DATUM  23 MAART
TIJD  20.00 uur - 22.00 uur
LOCATIE  Atalanta 145 in Zeewolde

KOSTEN  15,- euro inclusief koffie, thee en wat lekkers 

THEMA'S AVONDEN:

 

23 MAART

VERLIES VAN EEN KIND

11 MEI

VERLIES VAN EEN HUISDIER

6 JULI

WAT GEBEURT ER NA

JE OVERLIJDEN?

SHARE & CARE AVONDEN

Deze avonden zijn voor iedereen die er behoefte

aan heeft om weer samen te zijn. Voel je welkom!

De ruimte deze avonden zijn beperkt, aanmelden daarom noodzakelijk!

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL