WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

SHARE & CARE AVOND

Anneke

Gloria

Anne Miek

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd.

Liefde is oneindig en houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

Tijdens deze avonden nodigen we je uit om even weer samen te zijn, met elkaar en onze overleden dierbaren. We leven in een snelle wereld waarin we soms teveel worden opgeslokt en er weinig ruimte is voor onszelf. Met deze avonden willen wij deze ruimte creëren om je te verbinden, met jezelf, je overleden dierbaren en het Universum.

Tijdens mijn consulten ontdekte ik dat er behoefte bestaat aan een plek waar je samen kan zijn. Waar je kunt praten, stil zijn, luisteren en informatie kunt krijgen.
Deze avonden zijn een cadeautje voor jezelf, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van jouw ervaringen. Je krijgt een beter inzicht in de spirituele wereld en leert te luisteren naar de tekens van jouw overleden dierbaren.

Elke avond zal in het teken staan van een bepaald thema. We maken contact met overleden dierbaren, geven lezingen, gespreksavonden en healingen.
Na afloop van de avonden is er altijd gelegenheid tot een gesprek als daar behoefte aan is. Kortom een avond vol liefdevol samenzijn. In de toekomst zullen we meerdere activiteiten gaan ontwikkelen.

Omdat we graag willen delen vragen we voor de avonden een bijdrage van 15,- euro. Een gedeelte hiervan zal ten goede komen aan een goed doel. We steunen o.a. een aantal mensen die in Roemenië straathondjes opvangen. Zij zijn afhankelijk van donaties en we weten dat elke cent ook werkelijk besteed wordt aan het welzijn van de honden. Twee van onze hondjes komen daar vandaan en daarom steunen we dit goede doel met liefde.

3 FEBRUARI

Herinneringen

& tekens avond

Op 3 februari staat de eerste Close to Heaven avond in het teken van herinneringen en tekens van overleden dierbaren.

Onze dierbaren geven vele tekens om te laten weten dat ze nog bij ons zijn. Vaak horen, voelen of zien we deze signalen niet.

Deze avond gaan we samen contact maken met de Spirituele Wereld en kun je zelf leren ervaren wanneer een overleden dierbare bij je is.  

Je leert hoe je de signalen kunt leren herkennen, we halen herinneringen op en Anne Miek maakt mooie portretten van een aantal overleden dierbaren.

Dit beloofd een avond vol met wonderen te worden!

We beginnen deze avond om 20.00 uur tot 22.00 uur. 

De ruimte is beperkt, daarom vinden we het fijn als je even een mailtje stuurt als je komt naar info@annekeklaassens.nl

De Share & Care avonden staan in het teken van delen. Daarom doneren wij 75% van de opbrengst van deze avonden aan een goed doel.  

Dit doel zal per avond verschillend zijn en daarom maken wij dat per avond bekend.

Wil jij er deze bijzondere avond bij zijn, kom dan naar onze Close to Heaven Share & Care avond op

3 februari om 20.00 uur!

DATUM  3 FEBRUARI
TIJD  20.00 uur - 22.00 uur
LOCATIE  Atalanta 145 in Zeewolde

KOSTEN  15,- euro inclusief koffie, thee en wat lekkers 

THEMA'S AVONDEN:

 

23 MAART

VERLIES VAN EEN KIND

11 MEI

VERLIES VAN EEN HUISDIER

6 JULI

WAT GEBEURT ER NA

JE OVERLIJDEN?

SHARE & CARE AVONDEN

Deze avonden zijn voor iedereen die er behoefte

aan heeft om weer samen te zijn. Voel je welkom!

De ruimte deze avonden zijn beperkt, aanmelden daarom noodzakelijk!