WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

NIEUW!

Infinity Share & Care

Spirituele avonden

4 NOVEMBER

Healing avond

Anneke

Gloria

Anne Miek

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd.

Liefde is oneindig en houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

Tijdens deze avonden nodigen we je uit om even weer samen te zijn, met elkaar en onze overleden dierbaren. We leven in een snelle wereld waarin we soms teveel worden opgeslokt en er weinig ruimte is voor onszelf. Met deze avonden willen wij deze ruimte creëren om je te verbinden, met jezelf, je overleden dierbaren en het Universum.

Tijdens mijn consulten ontdekte ik dat er behoefte bestaat aan een plek waar je samen kan zijn. Waar je kunt praten, stil zijn, luisteren en informatie kunt krijgen.
Deze avonden zijn een cadeautje voor jezelf, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van jouw ervaringen. Je krijgt een beter inzicht in de spirituele wereld en leert te luisteren naar de tekens van jouw overleden dierbaren.

Elke avond zal in het teken staan van een bepaald thema. We maken contact met overleden dierbaren, geven lezingen, gespreksavonden en healingen.
Na afloop van de avonden is er altijd gelegenheid tot een gesprek als daar behoefte aan is. Kortom een avond vol liefdevol samenzijn. In de toekomst zullen we meerdere activiteiten gaan ontwikkelen.

Omdat we graag willen delen vragen we voor de avonden een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan een goed doel. We steunen o.a. een aantal mensen die in Roemenië straathondjes opvangen. Zij zijn afhankelijk van donaties en we weten dat elke cent ook werkelijk besteed wordt aan het welzijn van de honden.
Twee van onze hondjes komen daar vandaan en daarom steunen we dit goede doel met liefde.

Deze avond staat in het teken van healing. 

Heb jij het moeilijk en kun je wel wat steun gebruiken, kom dan langs om een healing te ontvangen.

Spirituele healing is een vorm van healing waarbij de spirituele wereld wordt ingezet bij het healingsproces. Een spirituele healer is een doorgever van genezende energie. Iedere healing is anders, de ene keer zul je misschien niets voelen, de andere keer juist heel veel. Het kan ook zijn dat je pas later veranderingen gaat merken want een healing kan dagen tot weken nawerken. Een healing werkt op je fysieke lichaam, lichamelijke klachten kunnen  minder worden, het werkt ook op je mentale, geestelijke gesteldheid, op je emoties en je spirituele ontwikkeling. 

Een healing vervangt nooit een bezoek aan een arts of psycholoog. Daarom raden wij u aan om bij fysieke of mentale klachten, altijd een arts te raadplegen. Vaak voelt men zich na een spirituele healing erg ontspannen en rustig. 

We beginnen deze avond om 20.00 uur tot 21.30 uur. Iedereen komt aan de beurt voor een healing.

Plaatsen zijn beperkt dus geef je even via onderstaand email adres op:  

info@annekeklaassens.nl

Infinity staat voor delen, daarom vragen wij een vrijwillige donatie voor een goed doel wat we deze avond bekend maken. Kleine organisaties waarbij we zeker weten dat elke euro goed besteed wordt.

Wil jij er deze bijzondere avond bij zijn, kom dan naar onze Infinity Share & Care avond

op 4 november om 20.00 uur!

DATUM  4 NOVEMBER
TIJD  20.00 uur - 21.30 uur
LOCATIE  Atalanta 145 in Zeewolde

KOSTEN  vrijwillige bijdrage voor een goed doel, deze maken we op

de avond bekend.

(inclusief koffie, thee en wat lekkers)

De december maand is vaak geen makkelijke maand als je een dierbare moet missen. Daarom staan we deze avond stil bij het gemis. We herdenken, halen herinneringen op, maken contact met uw dierbaren, en nog veel meer.

Laat je verrassen en ervaar zelf dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

DATUM  9 DECEMBER
TIJD  20.00 uur - 21.30 uur
LOCATIE  Atalanta 145 in Zeewolde

9 DECEMBER

Lichtjes avond

De ruimte deze avond

is beperkt, aanmelden

is daarom noodzakelijk!

INFINITY SHARE & CARE

Deze avonden zijn voor iedereen die er behoefte

aan heeft om weer samen te zijn. Voel je welkom!

De ruimte deze avonden zijn beperkt, aanmelden daarom noodzakelijk!