top of page

Omdat we zeker willen weten dat we communiceren met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen door zoals b.v. de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. Het consult wordt afgesloten met een boodschap of een advies voor jou.

ARTHUR FINDLAY COLLEGE


In 2007 bracht ik mijn eerste bezoek aan het Arthur Findlay college in Engeland. Een week lang zou ik daar les krijgen in het mediumschap. Best een spannende onderneming, want ik had mezelf een doel gesteld. Ik wilde graag professioneel aan de slag als medium en deze week wilde ik helder krijgen of ik daarvoor geschikt zou zijn. Net als ieder beginnend medium de twijfel: is het mijn verbeelding of klopt het wat ik voel en zie.

Op een zaterdagochtend vloog ik naar Stansted en op het vliegveld opende ik het pakje wat ik meegekregen had van mijn vriendin. En daar zat een heel lief klein doosje in met allemaal kaartjes. Op elk kaartje stond een foto’tje met een korte spreuk erop. Geweldig om te krijgen en op deze manier was thuis toch erg dichtbij.

Het was een intensieve week waar ik met veel plezier op terug kijk. De bevestiging om door te gaan met het mediumschap kwam de eerste dag al toen het bekende medium Janet Parker tegen mij zei, “welkom thuis”. En zo voelde het ook, herkenning, saamhorigheid en doen waar je heel gelukkig van wordt. Tot op de dag van vandaag is het mediumschap een verrijking in mijn leven.

Nog steeds heb ik dat kleine doosje met de inspiratie kaartjes. een klein cadeautje met liefde gemaakt. En ik ben heel blij dat Monique vorig jaar besloot om het idee van de kaartjes verder uit te werken met als resultaat het prachtige ‘Love in a box’.

Een doosje inspiratie kaartjes met persoonlijke foto’s. Mooi om te krijgen en fijn om te geven. Ondertussen zijn al veel mensen gelukkig gemaakt met zo’n setje.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op www.loveinabox.nl

bottom of page