Samen met spiritueel coach Sonja Elferink organiseer ik 

diverse workshops met verschillende thema's. Sonja en ik hebben allebei een passie om mensen te laten leven vanuit hun hart, zodat je daarom weer in je kracht komt.

 

Wie is Sonja?

Mijn eigen proces van zelfbewustzijn is begonnen met de vragen: Wie ben ik? Wat doe ik hier? Waarom overkomt dit mij? Wat is mijn doel? 

 

Nadat ik middels het ennneagram en zelfontwikkelingstrajecten emotionele blokkade's had opgeruimd kwam ik in aanraking met systemisch werk en (familie)opstellingen, innerlijk kind werk, The Work van Byron Katie en Dzogchen-Tibetaans Boeddhisme. Onbewuste destructieve geloofsovertuigingen (bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg) ontstaan in mijn jeugd en zaken uit mijn familiesysteem waren de oorzaak van mijn gedrag en gevoel. Doordat ik inzicht kreeg in waar ik werkelijk in geloofde en het gedrag wat daaruit voortvloeide, durf ik nu steeds meer en meer te doorvoelen en te ervaren wat zich aandient en kan ik stoppen met vechten, projecteren en het onderdrukken van de realiteit. Wat het oplevert? Vrede!

 

Wat ik ervaren heb is dat alles wat om mij heen gebeurt slechts een reflectie is van mijn denken.

Stel dat je volledig vrij kunt zijn, vrij van overtuigingen die je belemmeren, vrij van van het verleden, vrij van angst en alles doen waar je blij van wordt? Wil jij Puur en alleen doen waar je zin in hebt, ga dan met ons mee naar Texel van 1 t/m 3 september 2017.

 

Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart. Als je leert vertrouwen op je intuïtie en leert om goed contact te maken met jouw hart, daar waar jouw kracht ligt, ontstaat er vrijheid. 

 

Tijdens deze 3 daagse workshop op Texel kijken we naar wat jou tegenhoudt om volledig in vrijheid te leven en je dromen na te jagen. Je krijgt meer inzichten, zelfkennis en zelfvertrouwen, zodat je je leven zinvoller en bevredigender kunt maken. Wil je meer houvast op emoties en rust, en wil je jezelf beter leren kennen, accepteren en waarderen, en in vrijheid leven, dan is deze workshop voor jou! 

 

Met behulp van verschillende oefeningen, opstellingen en visualisaties, krijg je inzicht in jezelf, inzicht in je patronen en (onbewuste) gedachten en gevoelens. Daardoor ben je veel beter in staat je talenten en kwaliteiten te ontdekken én te benutten. En kun je meer leren te vertrouwen op je intuïtie. Door te werken met de wet van de aantrekkingskracht en te leren vertrouwen in wat het leven je geeft, creëer je vrijheid in je leven!

Texel is een heerlijk eiland en we zullen daarom ook gebruik maken van enkele mooie plekjes op het eiland.

 

Dit weekend is geschikt voor iedereen die wil leven in vrijheid!

 

We werken met een kleine groep mensen zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is! Doe je mee? Meld je dan snel aan!

 

We overnachten in Herberg de Zeven Provinciën in Oudeschild, hier zullen we door gastvrouw Esther in de watten gelegd worden. Vanaf 17.00 uur kun je inchecken en vanaf 18.00 uur staat er lekker soep met broodjes klaar. ‘s Ochtends heeft ze vanaf 08.30 een heerlijk ontbijtje voor ons gemaakt en ook aan de lunch is gedacht. De zaterdagavond krijgen we een fijn diner, oftewel tijdens dit weekend wordt ook voor de innerlijke mens goed gezorgd. We hebben de beschikking over vier tweepersoonskamers met eigen sanitair en vier eenpersoonskamers met gedeeld sanitair. Mocht je voorkeur hebben om een kamer te delen of een eenpersoonskamer te hebben, dan kun je dit aangeven bij je aanmelding, we garanderen niets, maar we doen ons best. We sluiten het weekend af op zondag om 17.00 uur.

 

Deze dag wordt afgesloten met een persoonlijk advies van Anneke en Sonja.


Aanmelden via: info@healingtexel.nl

 

Datum: 1 t/m 3 september

Trainers: Anneke Klaassens en Sonja Elferink
Vergoeding: Kosten voor dit mooie all-in weekend zijn € 375,00.
Locatie: Herberg de Zeven Provinciën in Oudeschild, Texel

1 t/m 3 september

PUUR leven in vrijheid, met Sonja Elferink

en Anneke Klaassens op Texel!

WELKOM  ANNEKE  CONSULT  COACHING  WORKSHOPS  JAARTRAINING  RETRAITE  AGENDA  CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2020 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL