5745f7271200002e008947fb.jpeg

Power
of love

THEMADAG

 Verliezen, loslaten en opnieuw verbinden 

Anneke Klaassens 2.jpg

19 maart

Speciale themadag

in Zeewolde

Als een dierbare overlijdt, voelen we ons vaak enorm alleen. Het lijkt of de wereld even stilstaat, terwijl de realiteit is dat die rustig verder draait, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd. Je zit boordevol met vragen. Hoe ga je om met de leegte die is ontstaan? Zal je ooit weer gelukkig zijn? En waar is jouw dierbare? Vragen waar veel mensen in hun eentje de antwoorden op zoeken. Maar je bent niet alleen. Bijna iedereen krijgt wel een keer in zijn leven te maken met het verlies van een dierbare.

Emil Widlund 2.jpeg

Toch is een verlies niet definitief, je hart is gevuld met herinneringen en jouw dierbaren maken nog steeds deel uit van jouw leven. Je blijft altijd de zoon of dochter van je vader en moeder ook al zijn ze overleden. Je blijft altijd de vader of moeder van je kind, ook al is hij of zij er niet meer. Je hoeft je dierbaren dan ook niet los te laten, de kunst is om een andere manier vinden om ze vast te houden.

EEN DAG SPECIAAL VOOR JEZELF!

_ De dagen kunnen de pijn van het verlies niet wegnemen, maar de inzichten zullen leiden naar een diepere verbinding met jezelf en jouw overleden dierbaren. _

Ik vond het zelf ook frustrerend

Anneke Klaassens 2.jpg

‘Toen mijn moeder overleed, wist ik niet goed hoe ik met het verdriet om moest gaan. Bovendien vond ik het moeilijk om contact met haar te maken, om de tekens te zien die ze stuurde en dat voelde frustrerend. Gelukkig hield mijn moeder vol en leerde ik de signalen herkennen. Ik voelde steeds beter dat ze nog om me heen was. De mooie herinneringen hielden haar levend en ik merkte dat we het proces samen doorliepen. Dat gaf me veel troost.’  

 

Wat had ik graag tijdens die eerste rouwfase willen weten wat ik nu weet. Dat had het een stuk makkelijker gemaakt.

 

Al een aantal jaren begeleid ik mensen na het verlies van een dierbare, o.a. tijdens onze retraite week Power of Love op Ibiza.

De verbinding die ontstaat in een groep met gelijkgestemden is magisch.

Reactie van deelnemer van de Power of Love retraite Ibiza:

Dank je wel, wat hebben jullie mijn hart geopend. Ik wordt gelukkig als ik terug denk aan de fantastische week die jullie mij gegeven hebben, dit draag ik voor altijd bij me, wat een geschenk was dit.

Nelly

_edited.png

Liefde verbindt

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds om ons heen, ook al kun je ze niet altijd horen of zien. Ze willen ons graag steunen en laten weten dat ze er nog zijn.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze themadag in Zeewolde krijg je de tijd om weer samen te zijn. Tijdens een demonstratie mediumschap maakt Anneke contact met jouw dierbaren en je gaat ervaren hoe het is om zelf contact te maken.

Annemiek zw.jpg

Anne Miek

met Spirit Artist

salade.jpg
pool.jpg
b63e80_5e52cfc07ddf47a6b822b932b0f2bd60~mv2.jpg
tomaten.jpg

We gaan herinneringen ophalen, Spirit Artist Anne Miek maakt een mooie tekening van jouw dierbare tijdens een demonstratie.

Monique zal iedereen verwennen met haar heerlijke kookkunsten. Kortom een dag van liefdevol samenzijn.

  • Data: 19 maart

  • 10.00 - 16.00 uur

  • Locatie: Atalanta 145 in Zeewolde

  • Persoonlijke begeleiding van Anneke

     en een contact met jouw dierbare(n)

  • heerlijke verzorgde lunch

  • Onbeperkt koffie, thee en water

Praktische zaken

Calm Woman_edited.png

Voor wie is deze

dag geschikt?

Voor iedereen die een dierbare mist en graag de verbinding wil voelen.  Deze dag kan de pijn van het verlies niet wegnemen, maar de inzichten zullen leiden naar een diepere verbinding met jezelf en jouw overleden dierbaren.

Reactie van deelnemer van de Power of Love retraite Ibiza:

Het was een week waar er veel los is gekomen bij me maar het heeft me ook goed gedaan. Ik heb geprobeerd om alles een plaats te geven en voel me nu veel rustiger, hoop dat het zo blijft. Alleen had ik dit nooit gered. Vond het een bijzondere week met veel hoogte en diepte punten maar het was heel bijzonder. Ben blij dat ik het gedaan heb, het heeft alles veranderd bij me. Ik ben je heel dankbaar daarvoor.

Wat krijg je deze dag

Een contact met jouw dierbaren, gemaakt door Anneke

Samenzijn en verbinden met jouw dierbaren

Contact leren maken met jouw geliefden

Heerlijke lunch 

Tekening van Spirit Artist Anne Miek

Samenzijn met lotgenoten 

Persoonlijke begeleiding door Anneke

Tijd voor JOU!

Gun jij jezelf dit cadeau, voel je dan welkom!

De investering in jezelf bedraagt slechts 125,- euro (inclusief btw)

Er is slechts plaats voor 8 deelnemers.