top of page

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

BLOK 1

Familie opstellingen

TIJDENS DEZE WORKSHOP GA LE LEREN CONTACT MAKEN MET JE GIDSEN

HET SYSTEEM

Een familie wordt als een systeem gezien met een eigen dynamiek. Een systeem kan zichtbaar en tastbaar gemaakt worden door personen op te stellen in de ruimte. Opstellingen maken verstoorde verhoudingen in het systeem inzichtelijk en tastbaar. Het evenwicht binnen een systeem wordt onbewust geleefd door drie basisaannames:

  • Iedereen maakt er deel van uit en heeft recht op zijn/haar plaats in dat systeem van herkomst en heeft het recht erbij te horen en als zodanig erkend en geëerd te worden.

  • Iedereen neemt zijn/haar specifieke rol in binnen het systeem daarbij is er sprake van ordening

  • Er is balans tussen geven en ontvangen

Gelukkig gezin

WAT GAAN WE DOEN?

In het eerste blok nemen we je mee naar je familie systeem en worden blokkades, verstrikkingen en onverwerkte emoties zichtbaar. We gaan deze dagen verschillende opstellingen doen, zodat je inzicht krijgt in wat jouw plek is in het familie systeem en jouw rol in het leven. Dit geeft je inzicht in wat je blokkeert en maakt je los van het verleden. 

beklemtoonde Vrouw

Soms worden deze 'regels' verstoord, bijvoorbeeld wanneer familieleden worden buitengesloten, doodgezwegen, of onbekend zijn. Of daar waar de balans in geven en ontvangen in een familie is verdwenen. Uit trouw en loyaliteit aan bijv. de ouders, kunnen we onbewust en onbedoeld de disbalans in stand houden. Hierdoor ontstaan verstrikkingen, die ertoe kunnen leiden, dat we (soms letterlijk) onze plek niet kunnen vinden, onzeker en je 'niet jezelf' voelt, moeilijk keuzes kunnen maken, nergens rust in kunnen vinden, of we ervaren heftige emoties, die we van onszelf onbegrijpelijk vinden.

 

In de familie- opstellingen worden deze verstrikkingen zichtbaar gemaakt, zodat wat nog niet is afgevoeld alsnog doorvoeld kan worden en de energie jou kan verlaten.

PROGRAMMA MASTERCLASS

MASTERCLASS

Familieopstellingen

MASTERCLASS

Intuïtie en Mindset

MASTERCLASS

Eigenwaarde en jouw relaties

privé en zakelijk

MASTERCLASS

Authenticiteit en overvloed

Spreekt deze training jou aan,

dan is het geschikt voor jou!

Spreekt deze training jou aan,

dan is het geschikt voor jou!

Spreekt deze training jou aan,

dan is het geschikt voor jou!

Anneke en Sonja.jpg
PIJL.png

Ook als professional kun je door deze training vanuit een nieuw perspectief naar jezelf kijken. Zodat jouw talenten en expertise volledig benut worden.

DATA

22 en 23 januari

19 en 20 maart

30 april en 1 mei

10 en 11 juni

VERGOEDING 

1395,- euro inclusief 21% btw,

bij een zakelijke factuur is dat exclusief btw

Professionals    € 1395,-    Exclusief 21% btw

INCLUSIEF UITGEBREIDE LUNCHES

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Puur
jezelf
zijn.

MASTERCLASS

bottom of page