WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

Deze 1 daagse workshop staat in het teken van 'genieten' van het contact met de spirituele wereld. Contact met de spirituele wereld is bijzonder maar veel mediums die zich aan het ontwikkelen zijn, leggen de lat vaak erg hoog. Daardoor worden ze onzeker en verliezen ze het plezier. Samen met Engels medium Lynn Probert  brengen we, tijdens deze 1 daagse workshop,  de 'magie van de het mediumschap' weer terug. Door verschillende oefeningen leer je hoe je het contact kunt versterken met de spirituele wereld. 

 

Deze workshop is geschikt voor mensen die contact kunnen maken met de spirituele wereld.

 

Datum: januari 2018

Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur

Locatie:  Atalanta 145 in Zeewolde

Kosten: 95 euro (inclusief koffie en thee)


Aanmelden via: info@annekeklaassens.nl 

 

 

 

 

 

 

Mediums Lynn Probert en Anneke Klaassens geven op 14 januari een openbare avond waarbij ze boodschappen doorgeven vanuit de spirituele wereld.

Voor Anneke en Lynn is het al lang duidelijk dat onze dierbaren in de spirituele wereld nog springlevend zijn, en dat ze dolgraag contact willen met hun nabestaanden.

 

Lynn en Anneke maken dan ook graag contact met deze ongeziene wereld, om zo uw dierbaren weer even dichtbij te brengen. Om uw dierbaren weer even een 'stem' te geven, zodat ze kunnen laten weten dat ze nog steeds bij ons leven betrokken zijn. De mediums beschrijven de overleden dierbaren door bijvoorbeeld karakter eigenschappen, herinneringen en specifieke kenmerken door te geven. Deze avonden gaan vaak gepaard met een lach en een traan als onze dierbaren laten weten dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

 

 

Datum: 10 januari 2018

Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur

Locatie:  Atalanta 145 in Zeewolde

Kosten: 15 euro (inclusief koffie en thee tijdens de pauze)

 

De ruimte deze avond is beperkt, aanmelden is daarom noodzakelijk op: 
info@annekeklaassens.nl 

Wie is Lynn?

Lynn Probert is opgegroeid in London en tijdens haar tienerjaren kwam ze er achter dat ze dingen gewoon 'wist'. In eerste instantie deed ze daar weinig mee, totdat er zich steeds meer gebeurtenissen voordeden die ze al had voorzien. Lynn besloot uit te zoeken hoe dat mogelijk was en leerde op haar zoektocht veel over zichzelf en de spirituele wereld.

 

Lynn is een ervaren medium die werkt in Europa, Australië en uiteraard haar thuisland Engeland. Lynn's gevoel voor humor zorgt ervoor dat er hard gewerkt wordt tijdens haar lessen maar dat er ook ruimte is voor een lach. Lynn komt in mei voor de vierde keer naar Zeewolde en is zeer geliefd onder de cursisten.

 

 

1 daagse workshop

The Presence of Spirit

met Lynn Probert

 

Spirituele avond

met Lynn Probert & Anneke Klaassens

10 januari 2018