WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

Trance is een bijzondere vorm van mediumschap. Tijdens deze workshop onder begeleiding van Helen DaVita, gaan we de verschillende staten van bewustzijn onderzoeken die tot trance leiden. Trance en de verschillende staten van bewustzijn gebruik je voor spreken, healing en fysiek mediumschap

 

Deze dag gaan we experimenteren met allerlei technieken en kijken we naar:

 

- hoe goed zit je in de Power 

- wat zijn de verschillende staten

  van bewustzijn

- hoe bereik je de trance staat

- trance speaking

- trance healing

- fysiek mediumschap

 

Helen is zelf een zeer ervaren trance en transfiguratie medium.  Daarom is zij de aangewezen persoon om je te helpen zodat je diepere verbinding met jouw Spirit team kunt krijgen. 

Voor deze workshops is enige ervaring in het mediumschap wel gewenst. De plaatsen zijn beperkt, wacht daarom niet te lang met aanmelden.

 

Datum: 18 en 19 november 2016 (VOL)

Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur

Locatie:  Atalanta 145 in Zeewolde

Kosten: 190 euro (inclusief koffie en thee)

4 maart 2017: eendaagse workshop - hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar!

 

 

Wie is Helen?

Helen DaVita is zich al bewust van de spirituele wereld zolang ze zich kan herinneren. Haar moeder was medium dus het mediumschap is haar met de paplepel ingegoten. In haar volwassen jaren werd het contact met de spirituele wereld zo sterk, dat ze wist dat ze haar leven moest wijden aan het werken met de spirituele wereld en het begeleiden van mensen in hun mediumschap.

 

Ze heeft zich in allerlei vormen van het mediumschap verdiept en ze staat bekend om haar passie, kennis, respect en toewijding, naar haar cursisten en naar de spirituele wereld. Geleidelijk aan kreeg ze steeds meer empathie met dieren en kwam er achter dat ze hen vaak, met behulp van haar mediumschap kon helpen. Helen is als docent verbonden aan het Arthur Findlay College en werkt over de hele wereld waar ze les geeft in mediumschap, trance en healing, filosofie, kleur en dierencommunicatie. Helen vind het heerlijk om haar kennis te delen en ik verheug me er op dat ze een paar bijzondere workshops komt geven in Zeewolde.

 

1 daagse workshop

Trance Mediumschap

 

18 en 19 november met Helen DaVita

 

1 daagse workshop

Dierencommunicatie & healing

met Helen DaVita

 

Dieren zijn gevoelige wezens, net als wij. Zoals we allemaal weten zijn het unieke persoonlijkheden. Ze hebben verzorging, eten, lol, beweging, vriendschap en liefde nodig, net als wij eigenlijk. Ze hebben hun voorkeuren, zijn soms bang en hun gedrag kan soms een uitdaging zijn, als hun behoeftes niet begrepen worden of als iets traumatisch is voorgevallen. Dieren willen gehoord worden, net als mensen. Dierencommunicatie gaat over luisteren naar onze dieren, en dat luisteren doen we met onze zintuigen.

 

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren 'luisteren' naar dieren. We leren hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken zodat we dieren nog beter leren te begrijpen. We leren hoe dieren denken, we kunnen erachter komen hoe bepaald gedrag veroorzaakt wordt en hoe we dat op kunnen lossen. We kunnen erachter komen waar ze van houden en wat ze willen dat wij doen. Soms kunnen we dierencommunicatie gebruiken om een vermist dier op te sporen.

We gaan ook aandacht geven aan healing voor dieren. We werken met de HEART techniek, een unieke healing techniek ontwikkeld door Helen. Deze techniek is bijzonder effectief en zul je daarna zelf kunnen gebruiken voor healing.

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een liefde voor dieren heeft. We werken met een aantal aanwezige dieren en met foto's van dieren. Heb je zelf een dier die je mee wil nemen, kijken we in overleg of dat mogelijk is.

 

Datum: 3 maart 2017

Tijd: 10.00 uur - 17.00 uur

Locatie:  Atalanta 145 in Zeewolde

Kosten: 195 euro (inclusief koffie en thee)

 

We werken met een kleine groep zodat er veel persoonlijke aandacht is. Meld je snel aan!

 


Aanmelden via: info@annekeklaassens.nl