WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

lees verder

 

WORKSHOPS

28 & 29 FEBRUARI

TWEE DAAGSE WORKSHOP

ENJOY YOUR

MEDIUMSHIP

Tweedaagse workshop

DATUM 28 & 29 februari

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 220,- euro

Deze 2 daagse workshop staat in het teken van 'genieten' van het contact met de spirituele wereld. Contact met de spirituele wereld is bijzonder maar veel mediums die zich aan het ontwikkelen zijn, leggen de lat vaak erg hoog. Daardoor worden ze onzeker en verliezen ze het plezier. 

 

Samen met Engels medium Lynn Probert brengen we, tijdens deze 2 daagse workshop, de 'magie van de het mediumschap' weer terug. Door verschillende oefeningen leer je hoe je ontspannen met plezier, het contact kunt versterken met de spirituele wereld.


Deze 2 daagse workshop staat in het teken van 'genieten' van het contact met de spirituele wereld..

Deze workshop is geschikt voor mensen die contact kunnen maken met de spirituele wereld.

info

Tweedaagse 

workshop

Intuïtie

 

28 FEBRUARI

SPIRITUELE AVOND MEDIUMSCHAP

MET LYNN PROBERT & ANNEKE KLAASSENS

Mediums Lynn Probert en Anneke Klaassens geven op 28 februari een avond waarbij ze boodschappen doorgeven vanuit de spirituele wereld.

Voor Anneke en Lynn is het al lang duidelijk dat onze dierbaren in de spirituele wereld nog springlevend zijn, en dat ze dolgraag contact willen met hun nabestaanden.

 

Lynn en Anneke maken dan ook graag contact met deze ongeziene wereld, om zo uw dierbaren weer even dichtbij te brengen. Om uw dierbaren weer even een 'stem' te geven, zodat ze kunnen laten weten dat ze nog steeds bij ons leven betrokken zijn.

De mediums beschrijven de overleden dierbaren door bijvoorbeeld karakter eigenschappen, herinneringen en specifieke kenmerken door te geven.

Deze avonden gaan vaak gepaard met een lach en een traan als onze dierbaren laten weten dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

 

Lynn is docent aan het wereld bekende Arthur Findlay college in Engeland, waar wekelijks cursussen mediumschap gegeven worden.

Zij geeft trainingen en consulten over de hele wereld en komt voor de derde keer naar Zeewolde.

Anneke heeft al jaren een spiritueel centrum waar zij consulten en  trainingen mediumschap geeft. Regelmatig nodigt zij collega's uit om mee samen te werken.


Deze avonden gaan vaak gepaard met een lach en een traan als onze dierbaren laten weten dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

De ruimte deze avond is beperkt, aanmelden is daarom noodzakelijk op info@annekeklaassens.nl

Spirituele avond

met Lynn Probert

& Anneke Klaassens

DATUM 28 februari

TIJD 20.00 tot 22.00 uur

KOSTEN 15,- euro

Inclusief koffie & thee

tijdens de pauze

info

De ruimte deze avond is beperkt, aanmelden is daarom noodzakelijk op info@annekeklaassens.nl

 

9 MAART

FAMILIE- OPSTELLINGEN

Familieopstellingen

met coach Sonja Elferink

info

DATUM 9 maart

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 100,- euro

Iedereen maakt deel van meerdere systemen, waaronder het familiesysteem, ieder met z’n eigen dynamiek. 

Een familieopstelling is een prachtige methode ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt inmiddels in heel Nederland ingezet om antwoord te krijgen op levensvragen.

Soms bots je keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven. Een familieopstelling kan op een vaal wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Een familieopstelling verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf terug in beweging kunt brengen wat vast zit en wat je steeds maar herhaalt in je leven.

Een systeem kan zichtbaar en tastbaar gemaakt worden door personen op te stellen in de ruimte. Door middel van opstellingen krijg je inzicht in het systeem en kan de evenwicht hersteld worden.

Het zichtbaar maken en erkennen van “wat is” geeft ruimte voor verandering. Vanuit die ruimte kan het systeem als het ware vanzelf, van binnenuit bewegen in de richting oplossen.
Vaak krijgt degene voor wie de opstelling is (soms eindelijk) zijn/haar plek in het systeem en wordt de balans tussen geven en nemen in het eigen systeem hersteld.

Heb je behoefte aan inzicht dan ben je van harte welkom op deze dag. In een groepje van maximaal 10 mensen gaan we met elkaar aan de slag en kun je je eigen opstelling doen. Je kunt tevens uitgenodigd worden om als representant in de opstelling van iemand anders te staan.

Deze dag geef ik samen met Sonja Elferink.

  
Heb je behoefte aan inzicht dan ben je

van harte welkom op deze dag.

 

Eendaagse 

workshop

familie-

opstellingen

met Sonja

Elferink

8 FEBRUARI

PUUR LEVEN VANUIT JE HART

Eendaagse workshop

'Puur leven vanuit je hart'

info

Leven

vanuit

je hart

 

Leven vanuit je hart, klinkt makkelijker dan het is. Vaak luisteren we naar onze gedachten in plaats van ons gevoel, de kracht van ons hart. Als je leert vertrouwen op je intuïtie en leert om goed contact te maken met jouw hart, daar waar jouw kracht ligt, sta je sterker in het leven.


Tijdens deze workshop ga je kijken waar jouw kracht ligt, en wat je valkuilen zijn. Wat houdt je tegen om je leven ten volle te leven of om je dromen na te jagen? Je krijgt meer inzichten, zelfkennis en zelfvertrouwen zodat je je leven zinvoller en bevredigender kunt maken. Wil je meer houvast op emoties en rust, en wil je jezelf beter leren kennen, accepteren en waarderen, dan is deze workshop voor jou! 


Met behulp van verschillende oefeningen, opstellingen en visualisaties, krijg je inzicht in jezelf, inzicht in je patronen en (onbewuste) gedachten en gevoelens. Daardoor ben je veel beter in staat je talenten en kwaliteiten te ontdekken én te benutten. En kun je meer leren te vertrouwen op je intuïtie.

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen maar zeker ook voor mediums en mediums in opleiding. Het is belangrijk om je eigen valkuilen te kennen, je bewust te zijn van jouw kracht en te kijken naar wat je tegen houdt in je ontwikkeling.

We werken met een kleine groep mensen zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is! 
Doe je mee? Meld je dan snel aan!

Deze dag is voor geschikt voor iedereen maar zeker ook voor mediums en mediums in opleiding.

 

DATUM 8 februari

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 100,- euro

16 FEBRUARI

VERSTERK HET CONTACT

MET JE SPIRITUELE GIDSEN

Eendaagse workshop

'Versterk het contact

met je spirituele gidsen'

Versterk het contact met je gidsen

 

info

Tijdens ons leven worden we begeleid door diverse spirituele gidsen, beschermers en engelen. Gidsen zijn er om je te helpen op je spirituele pad in dit leven maar ze zullen zich nooit aan je op dringen.

Tijdens deze workshop ga je leren contact te maken met jouw Gidsen. Wie zijn jouw Gidsen, waarom zijn ze bij je en hoe kun je ze herkennen en met ze samenwerken? Welke vragen kun je aan je Gids stellen en hoe doe je dat? Op deze vragen gaan we dieper in tijdens deze dag.

Als jij openstaat voor de kennismaking zullen jouw Gidsen je zeker vol liefde tegemoet treden. Je kunt dan de band gaan versterken en vertrouwen op de hulp en de liefdevolle energie van jouw begeleiders. Het contact met jouw Gidsen is vaak zeer intens en bijzonder waardevol. Je zult het gaan ervaren als een verrijking van je leven.

Deze workshop is voor iedereen en je hoeft geen ervaring te hebben. Wees welkom!

DATUM 16 februari

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 90,- euro

23 FEBRUARI

WORKSHOP

INTUÏTIE

Eendaagse workshop 'Intuïtie'

in Alkmaar bij Sonja Elferink

info

 

INCLUSIEF LUNCH

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Zoals we bijvoorbeeld opeens aan iemand moeten denken en dan belt die persoon je op, of je komt elkaar tegen.

 

Het gebruiken van je intuïtie in je dagelijks leven is een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Veel mensen voelen of ervaren de emoties van anderen en weten niet wat ze daar mee moeten doen, met als resultaat vermoeidheid of het ontlopen van drukte.

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Een leuke laagdrempelige manier om te leren luisteren naar je hart en dit doen we door allerlei praktische oefeningen. We gaan o.a. werken met meditatie, kleuren, het waarnemen van aura’s en je word je bewust van je eigen energie en de invloed van anderen op jouw energie.

 

Na deze workshop zul je je meer bewust zijn van je eigen "innerlijke weten", je blijft makkelijker in je eigen kracht en je weet dat je op je Intuïtie kunt vertrouwen. Wil jij een dag voor jezelf, meld je dan snel aan voor deze workshop.

  

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken.

DATUM 23 februari

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 100,- euro

inclusief lunch!

LOCATIE Helderseweg

in Alkmaar

DEZE WORKSHOP

GEEF IK IN ZEEWOLDE

OP 28 MAART

Een dag

speciaal

voor

jezelf!

6 MAART

WORKSHOP

INTUÏTIE & MEDIUMSCHAP

IN WAGENBORGEN GRONINGEN

BIJ LINDA BELL - DE GEUS

 

Voor deze workshop ben ik uitgenodigd door Linda Bell - de Geus in haar praktijk Moonvalley in Wagenborgen. ’s Avonds geven wij samen nog een spirituele avond mediumschap.

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Toch is het gebruiken van je intuïtieve vermogens in je dagelijks leven, één van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Tijdens deze workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken en we gaan leren hoe we contact kunnen maken met onze hogere zelf en met de spirituele wereld. Dit doen we door allerlei praktische oefeningen.

Deze dag is een leuke manier om kennis te maken met het mediumschap. Voel je welkom!

Eendaagse workshop

Intuïtie & Mediumschap

info

DATUM 6 maart

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 85,- euro

(inclusief koffie en thee)

LOCATIE Hoofdweg 116

te Wagenborgen

Je kunt je aanmelden

bij mij of bij Linda: 

info@moonvalley.nl

8 MAART

WORKSHOP

AURA'S LEZEN

Eendaagse workshop

'Aura's lezen'

 

We hebben allemaal een energieveld om ons heen die de aura genoemd wordt. De aura bestaat uit verschillende lagen en kleuren, die kun je leren zien en voelen.

Deze dag bekijken we de verschillende lagen van de aura en leer je hoe je je aura kunt vergroten en verkleinen en hoe je de aura van een ander kunt ‘lezen’.

Door je meer bewust te zijn van je aura, zul je beter in je kracht blijven en weet je wanneer je onbewust energie van een ander oppakt.

Heb je zin om mee te gaan op deze ontdekkingstocht van de verschillende lagen van de aura? Meld je dan aan voor deze workshop. Ervaring is niet nodig.

DATUM 8 maart

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 90,- euro

(inclusief koffie en thee)

LOCATIE Atalanta 145

Zeewolde

info

16, 17, 18 & 19 MAART

LEER DE TAAL VAN

HET UNIVERSUM

Vierdaagse retraite op Texel

Anneke & Esther Fokkens 

info

 

Het Universum is liefde, verbondenheid, acceptatie, vertrouwen en een onuitputtelijke bron die altijd voor ons beschikbaar is. Het kan ons geven waar we naar verlangen, als we de taal van het Universum leren te begrijpen. 
Ben je bereid alles los te laten wat je in je leven blokkeert? Wil je leven in vrijheid en vertrouwen en ben je er klaar voor om wonderen toe te laten in je leven, leer dan te luisteren naar de taal van het Universum. 

Onder begeleiding van Anneke en Esther ga je deze midweek op zoek naar de kracht in jezelf. Je leert te luisteren naar je intuïtie en wordt je bewust van de synchroniciteit en ondersteuning van het Universum. 

 

Heb je zin om mee te gaan op deze ontdekkingstocht van de Tijdens deze dagen maken we gebruik van alles wat het mooie Texel ons te bieden heeft.


Wil jij echt ontspannen gaan leven, zonder de behoefte aan controle en het najagen van levensdoelen, dan nodigen we jou van harte uit om deze retraite met ons mee te doen.

Wat kun je verwachten deze week:

 

* Een volledig verzorgde week met drie overnachtingen bij Texels groen in Oudeschild. Alle maaltijden zijn inbegrepen en koffie, thee en water.
 

* We beginnen op maandag om 13.00 uur met een heerlijke lunch, waarna we starten met het programma. We eindigen donderdag na de lunch.
 

* De maximale groepsgrootte is 12 personen.

 

* Deskundige begeleiding van Anneke en Esther.De prijs voor deze volledig verzorgde retraite is 575, - euro.

Er is nog een mogelijk voor het boeken van een privé sessie bij Anneke of Esther, deze zit niet bij de prijs inbegrepen.

DATUM 16 - 19 maart

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 575,- euro

(inclusief koffie en thee)

LOCATIE

Texel

Alle maaltijden, koffie,

thee & water zijn 

inbegrepen.

De maximale groepsgrootte

is 12 personen.

ESTHER FOKKENS

Texels Groen

 

18 & 19 APRIL

VERDIEPINGSCURSUS

DIERENCOMMUNICATIE

MET SYMONE OTTEVANGERS

Tweedaagse workshop

Dieren zijn gevoelige wezens, net als wij. Zoals we allemaal weten zijn het unieke persoonlijkheden. Ze hebben verzorging, eten, lol, beweging, vriendschap en liefde nodig, net als wij eigenlijk. Ze hebben hun voorkeuren, zijn soms bang en hun gedrag kan soms een uitdaging zijn, als hun behoeftes niet begrepen worden of als iets traumatisch is voorgevallen. Dieren willen gehoord worden, net als mensen. Dierencommunicatie gaat over luisteren naar onze dieren, en dat luisteren doen we met onze zintuigen. 

 

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren 'luisteren' naar dieren. We leren hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken zodat we dieren nog beter leren te begrijpen. We leren hoe dieren denken, we kunnen erachter komen hoe bepaald gedrag veroorzaakt wordt en hoe we dat op kunnen lossen. We kunnen erachter komen waar ze van houden en wat ze willen dat wij doen. Soms kunnen we dierencommunicatie gebruiken om een vermist dier op te sporen. We gaan ook aandacht geven aan healing voor dieren. 

We leren deze dagen van en met elkaar door ervaringen

uit te wisselen, je vragen te stellen en contact te maken

met elkaars dieren.

Op deze dag is er ook aandacht voor je eigen innerlijk; hoe meer jij in balans bent, hoe dieper de contacten met dieren. Door mooie en helende meditaties zal je meer balans gaan ervaren.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

* verschillende manieren van vragen stellen,
* verschillende manieren om informatie van het dier te ontvangen

   en naar het dier te zenden,
* ethiek van een dierencommunicator,
* eigen blokkades en wat te doen,
* je ontvangst stand oefenen door meditaties,
* communiceren met elkaars dier en van elkaar leren,
* alle ruimte voor vragen stellen,
* de vertaling richting eigenaar van het dier,
* communiceren met overleden dieren,
* gedragsproblemen en hoe op te lossen,
* praktijkvoorbeelden.

 

De workshop wordt gegeven door Symone Ottevangers.

 

Wie is Symone

Via Helen DaVita kwam ik in contact met Symone en ik boekte een consult voor ons Roemeense hondje Puck bij haar. Vanaf dat moment ben ik fan van Symone en Puck ook. Ze is sinds het consult helemaal opgebloeid en we begrijpen haar steeds beter.

Dieren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven en vanaf kleins af aan heeft ze een fascinatie voor paarden. Tot haar grote blijdschap kreeg ze een pony en later nog een paard.

Helaas raakte deze geblesseerd en Symone kwam in contact met een dierentolk. Ze vond dat zo bijzonder dat ze zelf ook diverse cursussen is gaan volgen. Behalve de communicatie met dieren is ze zich ook gaan verdiepen in healing voor dieren en ze gebruikt verschillende methodes daarvoor. Ondertussen weten steeds meer mensen de weg naar Symone te vinden en ze heeft al jarenlang een succesvolle praktijk voor dierencommunicatie en healing in Groningen. 

Symone heeft een grote liefde voor alle dieren en samen met haar ervaring en kennis beloofd dit een hele bijzondere workshop te worden.

Er zijn vele overeenkomsten in het mediumschap en de communicatie met dieren. Daarom heb ik samen met Symone een mooi programma samengesteld.

Deze 2 daagse workshop is geschikt voor iedereen die ervaring heeft in het mediumschap of workshops dierencommunicatie  gevolgd heeft en meer verdieping zoekt. We werken met een aantal aanwezige dieren en met foto's van dieren.

  

info

DATUM 18 & 19 april

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 250,- euro (incl. btw)

Inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch

Er is maximaal plaats

voor 12 deelnemers

waardoor er veel ruimte is

voor persoonlijke aandacht.

Meld je snel aan want er

zijn nog slechts een paar

plaatsen vrij!

Tweedaagse 

workshop

dieren-

communicatie

 

DATA VOLGT Z.S.M.

THEMADAG

Themadag 'POWER OF LOVE'

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stilstaat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd anders is.

 

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, ook al kunnen we ze niet altijd zien of horen. 

Tijdens deze dag gaan we een kijkje nemen in de wereld waar onze overleden dierbaren zijn. Wat doen ze de hele dag en hoe kunnen we de signalen leren opvangen.

Er is ruimte om jouw verhaal te delen en we nemen uitgebreid de tijd om weer even samen te zijn. Zeker tijdens de decembermaand lijkt het gemis wel sterker.

Deze dag is voor iedereen die een dierbare verloren heeft en wil ervaren dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

 

info

DATUM data volgt z.s.m.

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 90,- euro

INCLUSIEF: 

HEERLIJKE LUNCH!

Liefde houdt

niet op waar

het leven

eindigt.