WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

lees verder

 

9 & 10 NOVEMBER

TWEE DAAGSE

WORKSHOP

INTUÏTIE

LEER TE LUISTEREN 

NAAR JE INTUÏTIE 

Tweedaagse workshop

info

DATUM 9 & 10 DECEMBER

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 190,- euro

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Zoals we bijvoorbeeld opeens aan iemand moeten denken en dan belt die persoon je op, of je komt elkaar tegen.

 

Het gebruiken van je intuïtie in je dagelijks leven is een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Veel mensen voelen of ervaren de emoties van anderen en weten niet wat ze daar mee moeten doen, met als resultaat vermoeidheid of het ontlopen van drukte.

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Een leuke laagdrempelige manier om te leren luisteren naar je hart en dit doen we door allerlei praktische oefeningen. We gaan o.a. werken met meditatie, kleuren, het waarnemen van aura’s en je word je bewust van je eigen energie en de invloed van anderen op jouw energie.

 

Na deze workshop zul je je meer bewust zijn van je eigen "innerlijke weten", je blijft makkelijker in je eigen kracht en je weet dat je op je Intuïtie kunt vertrouwen. 


Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren

hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken.

Deze 2 dagen zijn aaneengesloten te volgen en los van elkaar. Heb je al eerder een workshop gevolgd, dan kun je bv ook alleen de tweede dag volgen.

OP 30 NOVEMBER GEEF IK DEZE WORKSHOP

IN ALKMAAR BIJ SONJA ELFERINK.

Tweedaagse 

workshop

Intuïtie

Eendaagse workshop

Intuïtie in Alkmaar

DATUM 30 NOVEMBER

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 110,- euro

Inclusief koffie & thee

en uitgebreide lunch

 

29 NOVEMBER

FAMILIE- OPSTELLINGEN

Familieopstellingen

met coach Sonja Elferink

info

DATUM 29 november

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 100,- euro

Iedereen maakt deel van meerdere systemen, waaronder het familiesysteem, ieder met z’n eigen dynamiek. 

Een familieopstelling is een prachtige methode ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt inmiddels in heel Nederland ingezet om antwoord te krijgen op levensvragen.

Soms bots je keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven. Een familieopstelling kan op een vaal wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Een familieopstelling verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf terug in beweging kunt brengen wat vast zit en wat je steeds maar herhaalt in je leven.

Een systeem kan zichtbaar en tastbaar gemaakt worden door personen op te stellen in de ruimte. Door middel van opstellingen krijg je inzicht in het systeem en kan de evenwicht hersteld worden.

Het zichtbaar maken en erkennen van “wat is” geeft ruimte voor verandering. Vanuit die ruimte kan het systeem als het ware vanzelf, van binnenuit bewegen in de richting oplossen.
Vaak krijgt degene voor wie de opstelling is (soms eindelijk) zijn/haar plek in het systeem en wordt de balans tussen geven en nemen in het eigen systeem hersteld.

Heb je behoefte aan inzicht dan ben je van harte welkom op deze dag. In een groepje van maximaal 10 mensen gaan we met elkaar aan de slag en kun je je eigen opstelling doen. Je kunt tevens uitgenodigd worden om als representant in de opstelling van iemand anders te staan.

Deze dag geef ik samen met Sonja Elferink.

  
Heb je behoefte aan inzicht dan ben je

van harte welkom op deze dag.

 

Eendaagse 

workshop

familie-

opstellingen

met Sonja

Elferink

WORKSHOPS

7 DECEMBER

THEMADAG

Themadag 'POWER OF LOVE'

info

Liefde houdt

niet op waar

het leven

eindigt.

 

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stilstaat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd anders is.

 

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, ook al kunnen we ze niet altijd zien of horen. 

Tijdens deze dag gaan we een kijkje nemen in de wereld waar onze overleden dierbaren zijn. Wat doen ze de hele dag en hoe kunnen we de signalen leren opvangen.

Er is ruimte om jouw verhaal te delen en we nemen uitgebreid de tijd om weer even samen te zijn. Zeker tijdens de decembermaand lijkt het gemis wel sterker.

Deze dag is voor iedereen die een dierbare verloren heeft en wil ervaren dat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

 

DATUM 7 december

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 90,- euro

INCLUSIEF: 

HEERLIJKE LUNCH!

 

DATA VOLGT ZSM

VERDIEPINGSCURSUS

DIERENCOMMUNICATIE

MET SYMONE OTTEVANGERS

Tweedaagse workshop

info

Dieren zijn gevoelige wezens, net als wij. Zoals we allemaal weten zijn het unieke persoonlijkheden. Ze hebben verzorging, eten, lol, beweging, vriendschap en liefde nodig, net als wij eigenlijk. Ze hebben hun voorkeuren, zijn soms bang en hun gedrag kan soms een uitdaging zijn, als hun behoeftes niet begrepen worden of als iets traumatisch is voorgevallen. Dieren willen gehoord worden, net als mensen. Dierencommunicatie gaat over luisteren naar onze dieren, en dat luisteren doen we met onze zintuigen. 

 

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we leren 'luisteren' naar dieren. We leren hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken zodat we dieren nog beter leren te begrijpen. We leren hoe dieren denken, we kunnen erachter komen hoe bepaald gedrag veroorzaakt wordt en hoe we dat op kunnen lossen. We kunnen erachter komen waar ze van houden en wat ze willen dat wij doen. Soms kunnen we dierencommunicatie gebruiken om een vermist dier op te sporen. We gaan ook aandacht geven aan healing voor dieren. 

We leren deze dagen van en met elkaar door ervaringen

uit te wisselen, je vragen te stellen en contact te maken

met elkaars dieren.

Op deze dag is er ook aandacht voor je eigen innerlijk; hoe meer jij in balans bent, hoe dieper de contacten met dieren. Door mooie en helende meditaties zal je meer balans gaan ervaren.


De volgende onderwerpen komen aan bod:

* verschillende manieren van vragen stellen,
* verschillende manieren om informatie van het dier te ontvangen

   en naar het dier te zenden,
* ethiek van een dierencommunicator,
* eigen blokkades en wat te doen,
* je ontvangst stand oefenen door meditaties,
* communiceren met elkaars dier en van elkaar leren,
* alle ruimte voor vragen stellen,
* de vertaling richting eigenaar van het dier,
* communiceren met overleden dieren,
* gedragsproblemen en hoe op te lossen,
* praktijkvoorbeelden.

 

De workshop wordt gegeven door Symone Ottevangers.

 

Wie is Symone

Via Helen DaVita kwam ik in contact met Symone en ik boekte een consult voor ons Roemeense hondje Puck bij haar. Vanaf dat moment ben ik fan van Symone en Puck ook. Ze is sinds het consult helemaal opgebloeid en we begrijpen haar steeds beter.

Dieren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in haar leven en vanaf kleins af aan heeft ze een fascinatie voor paarden. Tot haar grote blijdschap kreeg ze een pony en later nog een paard.

Helaas raakte deze geblesseerd en Symone kwam in contact met een dierentolk. Ze vond dat zo bijzonder dat ze zelf ook diverse cursussen is gaan volgen. Behalve de communicatie met dieren is ze zich ook gaan verdiepen in healing voor dieren en ze gebruikt verschillende methodes daarvoor. Ondertussen weten steeds meer mensen de weg naar Symone te vinden en ze heeft al jarenlang een succesvolle praktijk voor dierencommunicatie en healing in Groningen. 

Symone heeft een grote liefde voor alle dieren en samen met haar ervaring en kennis beloofd dit een hele bijzondere workshop te worden.

Er zijn vele overeenkomsten in het mediumschap en de communicatie met dieren. Daarom heb ik samen met Symone een mooi programma samengesteld.

Deze 2 daagse workshop is geschikt voor iedereen die ervaring heeft in het mediumschap of workshops dierencommunicatie  gevolgd heeft en meer verdieping zoekt. We werken met een aantal aanwezige dieren en met foto's van dieren.

  

DATUM data volgt zsm

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 250,- euro (incl. btw)

Inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch

Er is maximaal plaats

voor 12 deelnemers

waardoor er veel ruimte is

voor persoonlijke aandacht.

Meld je snel aan want er

zijn nog slechts een paar

plaatsen vrij!

Tweedaagse 

workshop

dieren-

communicatie