JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

_ Als medium ben je nooit uitgeleerd, het is een levenslange ontwikkeling en er valt veel te ontdekken. _

 Tijdens JOURNEY OF THE SOUL MASTERCLASS gaan we op ontdekkingstocht. Waar ligt jouw kracht, waar liggen jouw talenten, welk aspect van het mediumschap wil jij verder ontwikkelen, hoe kun jij ‘master’ worden over jouw talenten! Allemaal vragen waar we antwoord op gaan krijgen tijdens JOURNEY OF THE SOUL.  

  De MASTERCLASS bestaat uit 10 dagen verspreid over 10 maanden. Waarvan een gastles van mijn collega’s Anne Miek Godschalk en Sonja Elferink. Anne Miek Godschalk is Spirit Artist en Sonja Elferink is spiritueel coach. 

3 TRAINERS

Annemiek klein.png
sonja klein.jpg

DE MASTERCLASS BESTAAT UIT 10 LESDAGEN

Er is veel ruimte voor persoonlijke tips en begeleiding van mij, ook buiten de lessen om. Tussen de lesdagen in zijn er een twee Skype momenten gepland waarin we kijken waar je op dat moment staat in je ontwikkeling, we bespreken de opdrachten, eventuele obstakels waar je tegenaan loopt en hoe je een stap vooruit kunt maken. Je krijgt de mogelijkheid om mee te doen met demonstraties, en je kunt het certificaat behalen voor het geven van privé consulten.

 

VOOR WIE?

De MASTERCLASS is geschikt voor iedereen die het mediumschap verder wil ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Je hoeft niet als missie te hebben om als medium te gaan werken. Voorwaarde is dat je enthousiast en toegewijd bent. 

 

De MASTERCLASS veranderd elk jaar, soms komen dezelfde onderwerpen terug maar worden ze weer op een andere manier uitgediept. Daarom kun je de MASTERCLASS vaker volgen!

PRIVÉ BEGELEIDING

Het is heel belangrijk om je mediumschap te ontwikkelen in een groep, maar ik heb gemerkt dat er ook een grote behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Ik heb speciaal voor de deelnemers aan de MASTERCLASS die de behoefte hebben aan extra begeleiding, een pakket samengesteld voor privé lessen. Deze lessen kun je alleen volgen of met z’n tweeën.

Tijdens deze lessen gaan we kijken op welk vlak de behoefte ligt om je verder te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld zijn in extra begeleiding bij je consulten, of demonstraties. Hulp bij het opzetten van een praktijk, of een coach gesprek. Van te voren bepalen we waar je aan wil werken zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

_ The journey of the soul masterclass is geschikt voor mensen met enige ervaring in het mediumschap en mediums die op zoek zijn naar meer verdieping. Elke dag staat in het teken van een ander thema._

 

HET PROGRAMMA

DAG 1  MEDIUMSCHAP EN RELATIES

         

Hoe ben je opgegroeid en hoe zijn de relaties met je ouders en andere familieleden. Leven ze nog of zijn ze overleden. Het is belangrijk om je te realiseren dat jouw relaties met jouw familie, aan de basis van jouw contact met overleden dierbaren staat. Door de ruis weg te halen kun je beter gaan luisteren naar het contact wat je maakt met de overleden dierbaren. Je kunt het verhaal vertellen en de boodschap geven zonder dat je deze teveel zelf inkleurt.

DAG 2  PRIVÉ CONSULTEN

 

Mediumschap is meer dan het doorgeven van bewijzen. We gaan de verschillende manieren bekijken waarop je een consult kunt geven.

DAG 3  MEDIUMSCHAP, ROUW EN VERLIES 

Als medium krijg je veel te maken met mensen die rouwen en wat rouw betekent voor de mensen in de spirituele wereld. We bekijken de verschillende fases van rouw en hoe je je client op meerdere manieren kunt bijstaan.

 

DAG 4  MEDIUMSCHAP EN SPIRIT ART MET ANNE MIEK GODSCHALK

 

We gaan kleur, creativiteit, tekenen en mediumschap samen voegen. Hoe kun je creativiteit inzetten bij je rouwende cliënt. Te gast is Anne Miek Godschalk, zij heeft haar opleiding op de kunstacademie gedaan en jarenlange training mediumschap gevolgd. Sinds een aantal jaren combineert ze deze twee talenten. Ik werk graag met Anne Miek samen tijdens demonstraties. 

DAG 5  PRIVÉ CONSULTEN EN COACHING MET SONJA ELFERINK

 

Tijdens een consult krijg je ook te maken met mensen die een persoonlijke hulpvraag hebben. Om deze mensen verder te kunnen helpen is het handig om intuïtief te kunnen coachen.

We kijken hoe je je intuïtie in kunt zetten samen met enkele coach technieken.  

DAG 6  MEDIUMSCHAP MET MUZIEK EN PLEZIER 

 

​Het ontwikkelen van je mediumschap zorgt soms voor stress, vandaag gooien we de stress overboord en werken we met muziek. Ik laat je zien hoe je muziek in kunt zetten om de connectie met de spirituele wereld sterker te maken. Hoe je meer kunt ontspannen en plezier kunt hebben.

DAG 7. HUISKAMERAVONDEN EN DEMONSTRATIES

Demonstraties geven is voor veel mediums erg spannend. Daarom is het goed om te beginnen met een huiskameravond. We kijk naar de verschillen tussen een huiskamer avond en een demonstratie. Hoe kun je het organiseren en invullen. Ook kijken we naar de verschillende demonstratie technieken. Je krijgt ook de kans om samen met mij een huiskameravond of demonstratie te doen.

DAG 8   HET VERHAAL EN DE BOODSCHAP

Mediumschap is het verhaal vertellen van een overleden dierbare. Welk stukje uit het leven vertel je en hoe zit de boodschap daar in verweven? 

DAG 9  MEDIUMSCHAP, UIT JE COMFORT ZONE 

 

Mediums gaan al snel op ‘safe’, en vandaag haal ik je uit je comfort zone om je nog meer te ‘stretchen’ in je mediumschap.

DAG 10   JOUW TALENTEN, WAT IS JOUW MISSIE?

 

Mediumschap is meer dan alleen contact maken met de spirituele wereld. Het is een manier van leven. We kijken hoe jij je mediumschap kunt integreren in je dagelijks leven, wat jouw ziel nodig heeft en wat jouw missie is. Hoe ga je jouw 

 

EXTRA

LUXE MAP

MET LESMATERIAAL

TIJDENS

DEZE REIS!

TRUE

HAPPINESS

CAN BE FOUND

WHEN THE 

SPEAKS

AND THE

MIND

IS QUIET

 

VOORWAARDEN

De voorwaarden om mee te doen zijn, dat je serieus, enthousiast en toegewijd bent. Na elke lesdag worden er opdrachten meegegeven en verwacht wordt dat je de gemaakte afspraken nakomt. Deze reis is niet geschikt voor beginners.

* Bestaat uit 10 dagen verspreid over 10 maanden.

 

* Er is ruimte voor 8-10 deelnemers.

* Er is tijd voor individuele begeleiding van de cursisten, waarbij de samenwerking met elkaar centraal staat. Vertrouwen, eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar en de spirituele wereld is essentieel.

 

* Veel persoonlijke tips en begeleiding (ook buiten de lessen om)

* Je wordt begeleidt in deze reis door twee gast trainers! 

 

 

EXTRA 

 

10% korting op alle extra workshops die gegeven worden door Anneke in Zeewolde gedurende de looptijd van Journey of the Soul Masterclass 

_ Mediumschap is samenwerken met elkaar

en de spirituele wereld! _

JOURNEY OF THE SOUL

EXTRA

LUXE MAP

MET LESMATERIAAL

TIJDENS

DEZE REIS!

MASTERCLASS

Spreekt deze unieke ontdekkingstocht je aan en ben je bereid om vol enthousiasme mee te gaan, meld je dan aan!

 

Na aanmelding volgt er een toelatingsgesprek en kijken we of deze reis geschikt voor je is.

 

Kosten voor JOURNEY OF THE SOUL bedragen totaal 995 euro.

(Betaling in 3 termijnen mogelijk).

 

Ga je mee op reis? Tijdens 'Journey of the Soul' maken we een reis naar onze ziel, de essentie van wie we werkelijk zijn. Ons hele leven is een reis van de ziel, die nadat we komen te overlijden voort leeft. Zodra we een beter begrip krijgen van de onsterfelijkheid van de menselijke ziel, zullen we ons mediumschap vanuit een dieper gevoel van verbinding kunnen ervaren.