JOURNEY

OF THE SOUL

Jaar

training

JOURNEY OF

THE SOUL

 J AARTRAINING

VANAF
SEPTEMBER 2021
NIEUWE

spiritueel mediumschap

& persoonlijke ontwikkeling

In 2011 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding spiritueel mediumschap en al snel volgde na die 3 jaar, de JOURNEY OF THE SOUL MASTERCLASSMet veel plezier heb ik de afgelopen jaren mijn passie voor de spirituele wereld overgedragen aan mijn cursisten. 

 

Spirituele bewustwording en persoonlijke ontwikkeling is essentieel als je het mediumschap gaat ontwikkelen, alles is met elkaar verbonden en hoe meer inzicht je krijgt in de spirituele processen, hoe meer je kunt loslaten en vertrouwen. Het is een ontdekkingstocht, en elke keer word je je meer bewust van de reis die jouw ziel aan het maken is in dit leven. 

Het was en is een bijzondere reis met een divers reisgezelschap, de één met als missie om als medium te gaan werken, de ander als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mediumschap is prachtige manier om de onvoorwaardelijke liefde vanuit de spirituele wereld te ervaren. Iedereen leert het mediumschap in zijn of haar eigen tempo, je leert met, en van elkaar, en de ziel bepaald het tempo. Daarom is de opleiding vanaf nu veranderd in, ‘Journey of the Soul’, spiritueel mediumschap en persoonlijke ontwikkeling. 

 3 VERSCHILLENDE LEVELS

Een jaartraining die is verdeeld in drie verschillende levels.  Een BASIS  jaar waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het mediumschap. Een INTERMEDIATE jaar waarin we uitgebreider en dieper ingaan op de onderwerpen en waarin je een sterkere connectie met de spirituele wereld leert ervaren. Een jaar waarin we veel en praktisch gaan oefenen. Doordat ik de lessen aanpas aan de groep zal elk ‘intermediate’ jaar anders zijn en is het mogelijk om dit jaar meerdere keren te volgen. In de MASTERCLASS gaan we nog een stapje verder en krijg je meer privé begeleiding, en verdieping. Je krijgt de mogelijkheid om je zelf te presenteren, hulp bij het opzetten van een praktijk en de kans om nog een diepere verbinding te ervaren met de spirituele wereld.

JOURNEY OF THE SOUL

JAARTRAINING

LEVEL 1

LEVEL 2

LEVEL 3

_ Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou._

Anneke

Medium

Annemiek klein.png

Anne Miek

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja

SPIRITUEEL COACH

Ik werk samen met Spirit Artist Anne Miek Godschalk en met spiritueel coach Sonja Elferink, zij komen ieder een gastles verzorgen. Mediumschap ontwikkel je je leven lang, daarom wordt elk jaar de JOURNEY OF THE SOUL afgesloten met een certificaat en niet met een diploma. Ik ben er niet om je te beoordelen maar om jou een stukje te begeleiden op jouw reis. Wil je professioneel als medium gaan werken dan is het mogelijk om te een certificaat te behalen voor het geven van privé consulten. Samen met mijn collega’s bekijken we of je daarvoor gekwalificeerd bent.

 

Is de JOURNEY OF THE SOUL voor jou geschikt? Heb je ergens anders lessen gevolgd en wil je hier instromen? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

JOURNEY OF THE SOUL

_ Ga je mee op reis? Een reis die ons leidt naar de verschillende aspecten van het mediumschap en een reis naar spirituele bewustwording, die je in contact brengt met de prachtige ziel die je werkelijk bent._

 

JOURNEY OF THE SOUL

BASIS

Het basis jaar is geschikt voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Je leert de basistechnieken en theorie van het mediumschap, je leert hoe je je intuïtie het beste kunt gebruiken en we besteden ook veel aandacht aan je eigen spirituele ontwikkeling. Wie ben je en hoe sta jij in het leven? Hoe kun je spiritualiteit en mediumschap in je dagelijks leven integreren? Juist door je persoonlijk te ontwikkelen, in combinatie met het ontwikkelen van je mediumschap zul je sterker in het leven komen te staan.

Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou. Waar ligt jouw kracht en hoe kunnen we dat het beste versterken. We zullen veel praktische oefeningen doen met elkaar en in groepsverband.

Daarom zijn de groepen ook niet te groot (maximaal 10 mensen) zodat er veel persoonlijke begeleiding is. Aan het einde van het jaar plannen we tijd in en krijg je van mij een persoonlijk advies mee. 

De jaartraining JOURNEY OF THE SOUL die bestaat uit 10 lessen per jaar, is geschikt voor iedereen die meer kennis wil over de spirituele wereld en het mediumschap. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. In het eerste jaar komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat is intuïtie en hoe kun je je intuïtie inzetten in jouw leven?

 • Contact met spirituele Gidsen

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw ziel?

 • Diverse visualisatie en meditatie technieken

 • Werken met foto’s, voorwerpen en kaarten

 • Wat is mediumschap?

 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic reading en psychometrie 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

Extra: gratis maandelijkse oefenavond via Zoom

EXTRA

LUXE MAP

MET LESMATERIAAL

TIJDENS

DEZE REIS!

TRUE

HAPPINESS

CAN BE FOUND

WHEN THE 

SPEAKS

AND THE

MIND

IS QUIET

 

JOURNEY OF THE SOUL

INTERMEDIATE

Tijdens dit jaar gaan we dieper en uitgebreider in op wat we in het eerste jaar geleerd hebben. Je leert nog een betere connectie te maken met de spirituele wereld en het Universum. We kijken naar wat jouw ziel nodig heeft. Je leert om beter te werken met de ‘power’ en we gaan dieper in op de achtergronden van het mediumschap. We kijken ook naar jouw rol als medium. De manier waarop jij in het leven staat, ‘kleurt’ ook je mediumschap.

Door verschillende oefeningen leer je goed het verschil te voelen tussen het contact met de spirituele wereld en het werken met de mensen hier. 

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Werken met de power

 • Eigenwaarde

 • Hoe kun je het mediumschap integreren in jouw leven

 • Diverse methodes om het contact met de overleden dierbaren te versterken

 • Wat is bewijs? Hoe krijg je meer bewijzen?

 • Hoe geef je een goede boodschap?

 • Hoe ga je om met een ‘nee’?

 • Hoe vertel je het verhaal van een overleden dierbare?

 • Hoe geef je een privé consult?

JOURNEY OF THE SOUL intermediate is geschikt voor iedereen die minimaal een jaar lang lessen mediumschap gevolgd heeft. Doordat ik de lessen aanpas aan de groep, is het mogelijk om dit jaar meerdere keren te volgen. 

Extra: gratis maandelijkse oefenavond via Zoom

GAST TRAINERS

Annemiek klein.png

Anne Miek Godschalk

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja Elferink

SPIRITUEEL COACH

Als medium ben je geen therapeut maar kom je wel in aanraking met klanten die in bepaalde psychologische processen zitten. Daarom heb ik spiritueel coach Sonja Elferink uitgenodigd om te kijken naar jouw eigen ontwikkeling, je leert eenvoudige coachingstechnieken en wat te doen in verschillende situaties met je cliënten.  Tevens zal Spirit Artist Anne Miek Godschalk een dag les geven. We gaan kleur, creativiteit, tekenen en mediumschap samenvoegen.

 

Voor het basis jaar heb je geen speciale ervaring nodig. Heb je al elders cursussen of workshops gevolgd, dan kunnen we overleggen om eventueel in een ander jaar in te stromen. Elk jaar is afzonderlijk te volgen, je verbind je echter wel per jaar aan de training.

 

Mediumschap ontwikkel je je leven lang, daarom wordt elk jaar de JOURNEY OF THE SOUL afgesloten met een certificaat en niet met een diploma. Ik ben er niet om je te beoordelen maar om jou een stukje te begeleiden op jouw reis. Wil je professioneel als medium gaan werken dan is het mogelijk om   een certificaat te behalen voor het geven van privé consulten. Hiervoor moet je minimaal 3 jaar lessen gevolgd hebben. Samen met mijn collega’s bekijken we of je daarvoor gekwalificeerd bent.

 

Voel je welkom om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je eerst ervaren hoe het is om een les mee te maken, dan is er de mogelijkheid om een losse workshop te doen.

Vanaf september 2021 start er  een NIEUWE jaartraining,

je kunt je hiervoor aanmelden!!