Anneke Klaassens kasteelweekend mavis pittilla

RETRAITE

OP HET MAGISCHE EILAND IBIZA

7 DAAGSE SPIRITUELE REIZEN

Toen wij voor het eerst op IBIZA kwamen werden we gelijk gegrepen door de magie van het eiland. In oktober 2015 vond op Ibiza de eerste Journey of the heart week plaats. Een heerlijke week samen met een fijne groep mensen. 

 

Al snel hadden we een nieuwe week JOURNEY TO YOUR HEART gepland in oktober 2016, gevolgd door een unieke week, POWER OF LOVE. Dit waren twee magische weken, waar liefde, healing en verbinding centraal stond. 

We verheugen ons al op oktober 2022 waar een speciale week gepland staat. We hebben weer de beschikking over de prachtige luxe villa vlakbij de zee en we hebben gekozen voor kleine groepen van maximaal 9 deelnemers, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. 

2 T/M 8 OKTOBER 2022

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 

MAGISCHE PLEK

Ibiza is een magische plek en volgens veel mensen komt dat door Es Vedra, een indrukwekkende, mysterieuze rots van 385 meter hoog die voor de zuid oost kust van het eiland ligt. Over de rots bestaan er vele mythen en legenden. Zo zou Es Vedra een bergtop zijn van het onder water gelopen Atlantis, ook zouden er onverklaarbare lichten en klanken zijn waargenomen. Es Vedra wordt beschouwd als de derde magnetische plek van de aarde, en wordt vergeleken met de Bermuda driehoek, Stonehenge en de beelden van Paaseiland. De rots is verboden terrein voor onbevoegden, maar er wordt gezegd dat de energie voelbaar is op het hele eiland.

 

Elke keer als wij het eiland bezoeken, worden we gelijk gegrepen door de bijzondere energie en de heerlijke sfeer. Door deze magische energie is het de perfecte plek voor deze 7 daagse spirituele reizen.

TESTIMONIALS

“HET WAS EEN MAGISCHE WEEK, NU MET MOOIE HERINNERINGEN

EN EEN GEVOEL VAN THUIS KOMEN."

INGRID

“RECHT UIT MIJN HART WIL IK JULLIE LATEN WETEN DAT HET EEN ONVERGETELIJKE EN INDRUKWEKKENDE WEEK OP IBIZA IS GEWEEST MET VEEL MOOIE TEKENS EN BIJZONDERE GEBEURTENISSEN"

MARGREET

 
RETREAT IBIZA 2016

Highlights van deze reis

*

7 daagse reis

 

Logies in een 2 persoonskamer met

twee éénpersons bedden en badkamer

 

6 x ontbijt  + 4 x lunch + 4 x diner 

 

Gebruik van het zwembad, ligbedden

   

Gratis wifi

 

Meditatie iedere ochtend

 

Groepssessies elke ochtend

 

Groepssessies ’s avonds

 

Veel persoonlijke aandacht

tijdens de groepssessies

 

Uitgebreide informatie over het eiland

 

Een geweldige van A-Z verzorgde week

 

Groepsgrootte maximaal 9 personen

 

Een onvergetelijke ervaring!

 

 

EXTRA

 

Tips voor unieke adressen en plekken op

het eiland, speciaal door ons uitgezocht!

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Gun jezelf deze mooie reis

en laat je betoveren door het magische Ibiza!