HELEN DA VITA

13 APRIL

EENDAAGSE WORKSHOP

Discovering the soul of the medium! 

met Helen Da Vita

Veel mensen ontwikkelen hun mediumschap, en focussen op de boodschap. Maar waar sta jij als medium?
Hoe communiceer jij met de spirituele wereld? Wat gebeurd er met je als je contact maakt met de spirituele wereld?
Ben je je bewust van de Power? Hoe werkt het voor jou? Wat gebeurd er met je als het niet lukt? Als je een ‘nee’ krijgt?


Mensen raken hun vertrouwen kwijt, het vertrouwen in zichzelf en de spirituele wereld. Tijdens deze workshop maken we tijd voor jou! Tijd om de verbinding te maken met de spirituele wereld. Door te werken met verschillende staten van bewustzijn, leer je nog een sterkere verbinding te maken met de spirituele wereld.


Als je begrijpt hoe je jouw Power goeds opbouwt, zal de verbinding met de spirituele wereld veel natuurlijker gaan. Deze dag staat in het teken van de reis van jouw ziel en jouw verbinding met de spirituele wereld.
Ontdek de liefde en emotionele waarde van jou als medium!


Wil jij de spirituele wereld een stem geven, en wil je het beste uit jezelf halen op deze dag vol praktische oefeningen?

Meld je dan snel aan voor deze bijzondere workshop!


Deze workshop is voor mensen die eerder lessen gevolgd hebben in het mediumschap.

DATUM 13 april

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 95,- euro (Inclusief koffie en thee)

LOCATIE Atalanta 145 in Zeewolde

NIVEAU Intermediate

14 APRIL

EENDAAGSE WORKSHOP

Blending in Harmony with Spirit! 

met Helen Da Vita

WIE IS HELEN?

Helen DaVita is zich al bewust van de spirituele wereld zolang 

ze zich kan herinneren. Haar moeder was medium dus het mediumschap is haar met de paplepel ingegoten. In haar volwassen jaren werd het contact met de spirituele wereld zo sterk, dat ze wist dat ze haar leven moest wijden aan het werken met de spirituele wereld en het begeleiden van mensen in hun mediumschap.

 

Ze heeft zich in allerlei vormen van het mediumschap verdiept en ze staat bekend om haar passie, kennis, respect en toewijding, naar haar cursisten en naar de spirituele wereld. Geleidelijk aan kreeg ze steeds meer empathie met dieren en kwam er achter dat ze hen vaak, met behulp van haar mediumschap kon helpen. Helen is als docent verbonden aan het Arthur Findlay College en werkt over de hele wereld waar ze les geeft in mediumschap, trance en healing, filosofie, kleur en dierencommunicatie. Helen vind het heerlijk om haar kennis te delen en ik verheug me er op dat ze een paar bijzondere workshops komt geven in Zeewolde.

 

 

Ben jij geïnteresseerd in trance, en de verschillende staat van bewustzijn? Je verbinden met de spirituele wereld kan op verschillende manieren. Deze dag staat in het teken van experimenteren met de verschillende staten van bewustzijn.
 

We gaan werken met verschillende technieken om onze verbinding met de spirituele wereld te versterken. We maken contact met onze Gidsen en leren hoe we nog beter naar de signalen van de Spirituele wereld kunnen luisteren. Door de verschillende praktische oefeningen zul je nog een dieper contact ervaren met Spirit. 


Wil jij je een dag onderdompelen in de liefdevolle energie van de spirituele wereld, doe dan met ons mee!

 

DATUM 14 april

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 95,- euro (Inclusief koffie en thee)

LOCATIE Atalanta 145 in Zeewolde

NIVEAU Mixed Levels

WORKSHOP HELEN DA VITA

Grijp je kans en doe beide dagen mee

voor slechts 180,- euro !