WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

Tijdens de healing gaat de client op een stoel zitten en de healer legt met jouw permissie zijn/haar handen op jouw schouders of op de bovenrug. Je wordt gevraagd om te ontspannen en je gedachten rustig te maken om het healing proces te versterken. Soms voel je wamte, soms kouof helemaal niets, het belangrijkste is om er van te genieten. De duur van de healing verschilt van persoon tot persoon maar is meestal tussen de 10 en 20 minuten en vind in stilte plaats. Na afloop vind er een korte evaluatie plaats.


Spirituele healing kan nooit de reguliere geneeskunde vervangen, maar het kan een goede aanvulling zijn. Een healer zal je daarom altijd aanmoedigen om onder behandeling van een arts te blijven.


Tijdens deze eendaagse kennismakings workshop leer je hoe je contact kunt maken met jouw healing Gidsen. Hoe je healing kunt geven, en hoe je zelf healing kunt ontvangen.

Wat is spirituele healing?

Spirituele healing is een vorm van healing waarbij de spirituele wereld wordt ingezet bij het healingsproces. Een spirituele healer is een doorgever van genezende energie.


Iedere healing is anders, de ene keer zul je misschien niets voelen, de andere keer juist heel veel. Het kan ook zijn dat je pas later veranderingen gaat merken want een healing kan dagen tot weken nawerken.

 

Een healing werkt op je fysieke lichaam, lichamelijke klachten verdwijnen of worden minder, het werkt ook op je mentale, geestelijke gesteldheid, op je emoties en je spirituele ontwikkeling. Vaak voelt men zich na een spirituele healing erg ontspannen en rustig. 

Hoe werkt de healer?