WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

Lynn Probert is opgegroeid in London en tijdens haar tienerjaren kwam ze er achter dat ze dingen gewoon 'wist'. In eerste instantie deed ze daar weinig mee, totdat er zich steeds meer gebeurte-nissen voordeden die ze al had voorzien. Lynn besloot uit te zoeken hoe dat mogelijk was en leerde op haar zoektocht veel over zichzelf en de spirituele wereld. Lynn is een ervaren medium die werkt in Europa, Australië en uiteraard haar thuisland Engeland. Lynn's gevoel voor humor zorgt ervoor dat er hard gewerkt wordt tijdens haar lessen maar dat er ook ruimte is voor een lach. In juni is ze voor het eerst in Nederland geweest om samen met mij les te geven. In februari 2014 komt Lynn weer naar Zeewolde.

 

 

 

 

Christine Morgan heeft haar mediamieke talenten niet van een vreemde want het mediumschap komt in vele generaties in haar familie voor. Zij heeft zelf jarenlange trainingen gevolgd o.a. op het Arthur Findlay College in Engeland en ondertussen is zij al ruim 20 jaar werkzaam als medium. Zij geeft les in mediumschap in haar thuisland Australië en in Europa, Amerika en Canada. Sinds 2012 is zij al een aantal keren te gast geweest in Zeewolde. Door haar enthousiasme en passie weet ze altijd het beste uit haar cursisten te halen. Haar kennis van het spiritualisme is groot en zij draagt haar kennis met liefde over. Daarom werk ik graag samen met Christine en geeft zij les aan de groepen van de opleiding. In maart dit jaar gaat ze samen met Andrew Manship mee naar het kasteelweekend.

 

 

 

 

 

Andrew Manship heb ik jaren geleden ontmoet op het Arthur Findlay College in Engeland. We konden het gelijk goed met elkaar vinden en ik ben blij dat we nu samenwerken. Van jongs af aan kon Andrew de spirituele wereld al voelen en zien. Andrew heeft ruim 10 jaar lang intensief trainingen gevolgd bij diverse mediums, en hij heeft zich ontwikkeld tot een ervaren medium. Hij geeft met veel plezier cursussen en workshops in London waar hij woont. Andrew weet met zijn charme de cursisten snel op hun gemak te stellen, daarmee heeft hij zich snel geliefd gemaakt in Nederland. In maart dit jaar gaat hij weer mee naar het kasteelweekend en in mei geeft hij ook diverse workshops.

 

 

 

 

 

September

 

Vanaf september

start de 3 jarige opleiding spiritueel mediumschap

 

Nog een paar plaatsen beschikbaar!

 

Meer info

 

Vanaf 12 september

start de 'Journey of

the Soul'

 

Nog een paar plaatsen beschikbaar!

 

Meer info

 

 

5 & 6 september

 

2 daagse workshop

Hoe ga je om met je

hooggevoeligheid?

 

Anneke & Sonja Elferink

 

Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur

Kosten: 190,00 euro

Meer info

 

 

29 augustus

 

open middag

Mediumschap,

Intuïtie & healing

Miniworkshop

met Sonja Elferink,

demonstratie medium-schap en nog veel meer!

 

 

Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: GRATIS

 

 

Engelse collega's

Regelmatig komen mijn Engelse collega's Andrew, Christine en Lynn naar Zeewolde om workshops te geven. Alle drie zijn ze zeer geliefd onder de cursisten en hun workshops zitten dan meestal snel vol.