JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

23 FEBRUARI

INTUÏTIE

In Alkmaar bij Sonja Elferink

INTUITIE BLOKJE.jpg

EENDAAGSE WORKSHOP

_ Een dag speciaal voor jezelf. _

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Zoals we bijvoorbeeld opeens aan iemand moeten denken en dan belt die persoon je op, of je komt elkaar tegen.

 

Het gebruiken van je intuïtie in je dagelijks leven is een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Veel mensen voelen of ervaren de emoties van anderen en weten niet wat ze daar mee moeten doen, met als resultaat vermoeidheid of het ontlopen van drukte.

Tijdens deze eendaagse workshop gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Een leuke laagdrempelige manier om te leren luisteren naar je hart en dit doen we door allerlei praktische oefeningen. We gaan o.a. werken met meditatie, kleuren, het waarnemen van aura’s en je word je bewust van je eigen energie en de invloed van anderen op jouw energie.

 

Na deze workshop zul je je meer bewust zijn van je eigen "innerlijke weten", je blijft makkelijker in je eigen kracht en je weet dat je op je Intuïtie kunt vertrouwen. Wil jij een dag voor jezelf, meld je dan snel aan voor deze workshop.

  

TIJDENS DEZE EENDAAGSE WORKSHOP GAAN WE LEREN HOE WE ONZE INTUÏTIE OPTIMAAL KUNNEN GEBRUIKEN.

Deze dag geef ik in Alkmaar

bij Sonja Elferink en is inclusief lunch!

1 DAAGSE WORKSHOP

IN ALKMAAR

RESERVEER

DATUM 23 februari

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 100,- euro

INTUÏTIE

NNEKE Sonja.jpg

INCLUSIEF LUNCH

LOCATIE Helderseweg in Alkmaar

DEZE WORKSHOP GEEF IK IN ZEEWOLDE OP 28 MAART

EEN DAG SPECIAAL VOOR JEZELF