JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

9 MAART

FAMILIEOPSTELLINGEN

Met Anneke & Sonja Elferink

familieopstellingen.jpg

EEN DAAGSE WORKSHOP

_ Iedereen maakt deel van meedere systemen,

waaronder het familiesysteem,

ieder met z'n eigen dynamiek.  _

Een familieopstelling is een prachtige methode ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt inmiddels in heel Nederland ingezet om antwoord te krijgen op levensvragen.

Soms bots je keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven. Een familieopstelling kan op een vaal wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Een familieopstelling verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf terug in beweging kunt brengen wat vast zit en wat je steeds maar herhaalt in je leven.

Een systeem kan zichtbaar en tastbaar gemaakt worden door personen op te stellen in de ruimte. Door middel van opstellingen krijg je inzicht in het systeem en kan de evenwicht hersteld worden.

Het zichtbaar maken en erkennen van “wat is” geeft ruimte voor verandering. Vanuit die ruimte kan het systeem als het ware vanzelf, van binnenuit bewegen in de richting oplossen.
Vaak krijgt degene voor wie de opstelling is (soms eindelijk) zijn/haar plek in het systeem en wordt de balans tussen geven en nemen in het eigen systeem hersteld.

Heb je behoefte aan inzicht dan ben je van harte welkom op deze dag. In een groepje van maximaal 10 mensen gaan we met elkaar aan de slag en kun je je eigen opstelling doen. Je kunt tevens uitgenodigd worden om als representant in de opstelling van iemand anders te staan.

DEZE DAG GEEF IK SAMEN MET SONJA ELFERINK.

 Heb je behoefte aan inzicht

dan ben je van harte welkom

op deze dag.

1 DAAGSE WORKSHOP

RESERVEER

DATUM 9 maart

TIJD 10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 100,- euro

FAMILIE

OPSTELLINGEN

4 mediums_edited.jpg