JOURNEY
OF THE SOUL

VANAF 24 OKTOBER START ER WEER EEN NIEUWE

JAARTRAINING

Anneke Klaassens 2.jpg

Spiritueel mediumschap

& persoonlijke ontwikkeling

In 2011 ben ik begonnen met de opleiding spiritueel mediumschap. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren mijn passie voor de spirituele wereld overgedragen aan mijn cursisten. 

 

Spirituele bewustwording en persoonlijke ontwikkeling is essentieel als je het mediumschap gaat ontwikkelen, alles is met elkaar verbonden en hoe meer inzicht je krijgt in de spirituele processen, hoe meer je kunt loslaten en vertrouwen. Het is een ontdekkingstocht, en elke keer word je je meer bewust van de reis die jouw ziel aan het maken is in dit leven. 

Anneke Klaassens 2.jpg

Het was en is een bijzondere reis met een divers reisgezelschap, de één met als missie om als medium te gaan werken, de ander als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Mediumschap is een prachtige manier om de onvoorwaardelijke liefde vanuit de spirituele wereld te ervaren. Iedereen leert het mediumschap in zijn of haar eigen tempo, je leert met, en van elkaar, en de ziel bepaald het tempo. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

_ Tijdens de Masterclass is veel persoonlijke begeleiding zodat iedereen die meedoet het beste uit zichzelf kan halen. _

2 VERSCHILLENDE LEVELS

De jaartraining  is verdeeld in twee verschillende levels.  Een BASIS jaar waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het mediumschap. Een MASTERCLASS jaar waarin we uitgebreider en dieper ingaan op de onderwerpen en waarin je een sterkere connectie met de spirituele wereld leert ervaren. Een jaar waarin we veel en praktisch gaan oefenen. Doordat ik de lessen aanpas aan de groep zal elk MASTERCLASS jaar anders zijn en is het mogelijk om dit jaar meerdere keren te volgen. Tijdens de Masterclass is veel persoonlijke begeleiding zodat iedereen die meedoet het beste uit zichzelf kan halen. 

Wil je professioneel als medium gaan werken, dan is er een mogelijkheid tot privé begeleiding tijdens de Masterclass. Je krijgt de mogelijkheid om je zelf te presenteren, hulp bij het opzetten van een praktijk en de kans om nog een diepere verbinding te ervaren met de spirituele wereld.


JOURNEY
OF THE SOUL

JAARTRAINING

LEVEL 1

LEVEL 2

2 GAST TRAINERS

Anneke Klaassens

MEDIUM & COACH

Annemiek klein.png

Anne Miek Godschalk

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja Elferink

SPIRITUEEL COACH

Ik werk samen met Spirit Artist Anne Miek Godschalk en met spiritueel coach Sonja Elferink, zij komen ieder een gastles verzorgen. Mediumschap ontwikkel je je leven lang, daarom wordt elk jaar de JOURNEY OF THE SOUL afgesloten met een certificaat en niet met een diploma. Ik ben er niet om je te beoordelen maar om jou een stukje te begeleiden op jouw reis. Wil je professioneel als medium gaan werken dan is het mogelijk om te een certificaat te behalen voor het geven van privé consulten. 

Vind je het leuk om demonstraties mediumschap te geven, dan is er de mogelijkheid om dat samen met mij te doen. 

 

Voor wie is deze 'journey' geschikt?

Deze training is geschikt voor zowel mensen die als medium willen gaan werken als voor mensen die zich persoonlijk en intuïtief willen ontwikkelen. Interesse in het mediumschap en de spirituele wereld is de belangrijkste voorwaarde voor deelname aan de training. 

 

Is de JOURNEY OF THE SOUL voor jou geschikt? Heb je ergens anders lessen gevolgd en wil je hier instromen? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

GA JIJ MEE OP REIS?

Een reis die ons leidt naar de verschillende aspecten van het mediumschap en een reis naar spirituele bewustwording, die je in contact brengt met de prachtige ziel die je werkelijk bent.

 

JOURNEY OF THE SOUL

BASIS

Het basis jaar is geschikt voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Je leert de basistechnieken en theorie van het mediumschap, je leert hoe je je intuïtie het beste kunt gebruiken en we besteden ook veel aandacht aan je eigen spirituele ontwikkeling. Wie ben je en hoe sta jij in het leven? Hoe kun je spiritualiteit en mediumschap in je dagelijks leven integreren? Juist door je persoonlijk te ontwikkelen, in combinatie met het ontwikkelen van je mediumschap zul je sterker in het leven komen te staan.

Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou. Waar ligt jouw kracht en hoe kunnen we dat het beste versterken. We zullen veel praktische oefeningen doen met elkaar en in groepsverband.

Daarom zijn de groepen ook niet te groot (maximaal 10 mensen) zodat er veel persoonlijke begeleiding is. Aan het einde van het jaar plannen we tijd in en krijg je van mij een persoonlijk advies mee. 

De jaartraining JOURNEY OF THE SOUL die bestaat uit 10 lessen per jaar, is geschikt voor iedereen die meer kennis wil over de spirituele wereld en het mediumschap. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. In het eerste jaar komen de volgende onderwerpen aan bod:

ONDERWERPEN

 • Wat is intuïtie en hoe kun je je intuïtie inzetten in jouw leven?

 • Contact met spirituele Gidsen

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw ziel?

 • Diverse visualisatie en meditatie technieken

 • Werken met foto’s, voorwerpen en kaarten

 • Wat is mediumschap?

 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic reading en psychometrie 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

DATA

JOURNEY OF THE SOUL

BASIS (zondag)


2021

24 oktober
21 november
19 december

2022
16 januari
13 februari
   6 maart
27 maart
23 april
15 mei
12 juni

Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur.

Locatie: Atalanta 145 in Zeewolde
Investering: 10 lessen 949 euro inclusief 21% btw. (koffie, thee en wat lekkers)

LUXE map met lesmateriaal tijdens deze reis!

 
 • Wat is intuïtie en hoe kun je je intuïtie inzetten in jouw leven?

 • Contact met spirituele Gidsen

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw ziel?

 • Diverse visualisatie en meditatie technieken

 • Werken met foto’s, voorwerpen en kaarten

 • Wat is mediumschap?

 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic reading en psychometrie 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

_ Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou._

Als medium ben je geen therapeut maar kom je wel in aanraking met klanten die in bepaalde psychologische processen zitten. Daarom heb ik spiritueel coach Sonja Elferink uitgenodigd om te kijken naar jouw eigen ontwikkeling, je leert eenvoudige coachingstechnieken en wat te doen in verschillende situaties met je cliënten.  Tevens zal Spirit Artist Anne Miek Godschalk een dag les geven. We gaan kleur, creativiteit, tekenen en mediumschap samenvoegen.

 

Voor het basis jaar heb je geen speciale ervaring nodig. Heb je al elders cursussen of workshops gevolgd, dan kunnen we overleggen om eventueel in een ander jaar in te stromen. Elk jaar is afzonderlijk te volgen, je verbind je echter wel per jaar aan de training.

 

Mediumschap ontwikkel je je leven lang, daarom wordt elk jaar de JOURNEY OF THE SOUL afgesloten met een certificaat en niet met een diploma. Ik ben er niet om je te beoordelen maar om jou een stukje te begeleiden op jouw reis. Wil je professioneel als medium gaan werken dan is het mogelijk om een certificaat te behalen voor het geven van privé consulten. Hiervoor moet je minimaal 3 jaar lessen gevolgd hebben. Samen met mijn collega’s bekijken we of je daarvoor gekwalificeerd bent.

Vanaf 24 oktober 2021 start er  een nieuwe jaartraining,

je kunt je hiervoor aanmelden!!

2 plekjes vrij!

Nog slechts

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Voel je welkom om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je eerst ervaren hoe het is om een les mee te maken, dan is er de mogelijkheid om een losse workshop te doen.

BASIS

Spreekt deze unieke ontdekkingstocht je aan?

En ben je bereid om vol enthousiasme mee te gaan, meld je dan aan!

 

Na aanmelding volgt er een toelatingsgesprek en kijken we of deze reis geschikt voor je is.

 

Investering voor JOURNEY OF THE SOUL BASIS bedragen totaal 995 euro.

(Betaling in 3 termijnen mogelijk).