JAARTRAINING


Mediumschap
& Spiritualiteit

Anneke Klaassens 2.jpg

Mediumschap

gaat over leven!

Dat klinkt gek hè, want mediums maken contact met overleden dierbaren.

 

Toen ik zo’n 14 jaar geleden mijn eerste cursus mediumschap deed waren wij net langzaam afscheid aan het nemen van onze kinderwens. Na een zwangerschap die helaas mis liep en vele jaren teleurstellingen had ik behoefte aan een nieuwe richting, een nieuw doel in mijn leven.

Toen ik mijn eerste contact maakte voor iemand in de cursus viel alles op z’n plek.

Het is iets wat ik nooit meer vergeet, de overleden echtgenote van mijn medecursist kwam door en ik kon haar voelen, zien en horen.

Het is een onbeschrijfelijk gevoel, de liefde tussen deze mensen was groot en daar was ik even deelgenoot van. Ik wist dat dit iets was wat ik verder wilde ontwikkelen.

Anneke Klaassens 2.jpg

Ik leerde mezelf steeds beter kennen en ik leerde te accepteren dat het leven me iets anders gaf dan wat ik jarenlang had gehoopt. Het mediumschap leerde me rouwen, het leerde me afscheid nemen van de droom van een gezinnetje. Dat ging met vallen en opstaan maar er kwam een nieuwe droom voor in de plaats, ik leerde vertrouwen en ging weer leven.

De afgelopen jaren heb ik vele mensen begeleid in het ontwikkelen van hun mediumschap. Sommigen hebben de droom om als medium te gaan werken, anderen gebruiken het in hun werk en weer anderen doen het puur voor zichzelf. Mediumschap is niet een kunstje wat je even leert, het is een ontdekkingstocht waarbij je je steeds meer bewust wordt van de reis die jouw ziel in dit leven maakt.

Shadow on Concrete Wall

_ Het is mijn passie om mijn liefde voor de spirituele wereld over te dragen aan mijn cursisten._

JAARTRAINING

Mediumschap

& Spiritualiteit

Op 24 oktober begint de jaartraining Mediumschap & Spiritualiteit, deze bestaat uit 10 maandelijkse lessen en dit jaar zal de groep slechts bestaan uit maximaal 8 tot 10 mensen.

Grijp jij deze periode aan om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, voel je dan welkom om mee te doen.

 

Jaartraining Mediumschap.jpg

2 verschillende levels

De jaartraining  is verdeeld in twee verschillende levels. Een BASIS jaar waarin je kennis maakt met de verschillende aspecten van het mediumschap. Een MASTERCLASS jaar waarin we uitgebreider en dieper ingaan op de onderwerpen en waarin je een sterkere connectie met de spirituele wereld leert ervaren.

BASIS

Het basis jaar is geschikt voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Je leert de basistechnieken en theorie van het mediumschap, je leert hoe je je intuïtie het beste kunt gebruiken en we besteden ook veel aandacht aan je eigen spirituele ontwikkeling. Wie ben je en hoe sta jij in het leven? Hoe kun je spiritualiteit en mediumschap in je dagelijks leven integreren? Juist door je persoonlijk te ontwikkelen, in combinatie met het ontwikkelen van je mediumschap zul je sterker in het leven komen te staan.

Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou. Waar ligt jouw kracht en hoe kunnen we dat het beste versterken. We zullen veel praktische oefeningen doen met elkaar en in groepsverband.

Daarom zijn de groepen ook niet te groot (maximaal 10 mensen) zodat er veel persoonlijke begeleiding is, na elke les is er een evaluatie moment en zowel tussendoor als aan het einde van het jaar plannen we tijd in en krijg je van mij een persoonlijk advies mee. 

De jaartraining die bestaat uit 10 lessen per jaar, is geschikt voor iedereen die meer kennis wil over de spirituele wereld en het mediumschap. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. In het eerste jaar komen de volgende onderwerpen aan bod:

Onderwerpen

 • Wat is intuïtie en hoe kun je je intuïtie inzetten in jouw leven?

 • Contact met spirituele Gidsen

 • Wat is helder-zien, helder-voelen, helder-voelen, helder-weten en helder-ruiken? 

 • Wat is de ‘Power’, en hoe versterk je de ‘Power’

 • Waarnemen van aura’s, van jezelf en van anderen 

 • Chakra’s en de betekenis van de kleuren

 • Hoe maak je contact met jouw ziel?

 • Diverse visualisatie en meditatie technieken

 • Werken met foto’s, voorwerpen en kaarten

 • Wat is mediumschap?

 • Hoe maak je contact met de spirituele wereld? 

 • Psychic reading en psychometrie 

 • 7 principes van het spiritualisme

 • Kennis van de historie van het mediumschap 

EXTRA

2 Gast trainers

Anneke Klaassens

MEDIUM & COACH

Annemiek klein.png

Anne Miek Godschalk

SPIRIT ARTIST

sonja klein.jpg

Sonja Elferink

SPIRITUEEL COACH

Ik werk samen met Spirit Artist Anne Miek Godschalk en met spiritueel coach Sonja Elferink, zij komen ieder een gastles verzorgen. Sonja komt een gastles verzorgen waarbij we kijken naar jouw persoonlijke ontwikkeling en met Anne Miek gaan we kleur, tekenen en mediumschap samenvoegen.

_ Je krijgt veel ruimte om jezelf het beste te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, en daarom kijk ik ook wat het beste past bij jou._

DATA


2021

24 oktober
21 november
19 december

2022
16 januari
13 februari
   6 maart
27 maart
23 april
15 mei
12 juni

Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur.

Locatie: Atalanta 145 in Zeewolde
Investering: 10 lessen 949 euro inclusief 21% btw. (koffie, thee en wat lekkers)

In overleg: betaling in termijnen mogelijk

LUXE map met lesmateriaal tijdens deze training!

Spreekt deze unieke ontdekkingstocht je aan?

Deze is inmiddels vol!

En ben je bereid om vol enthousiasme mee te gaan, meld je dan aan!